Natuurlijk vergeten we de baby’s niet. Deze winactie is weer speciaal voor de jongsten. Ik vond dat zelf altijd het lastigste om cadeautjes voor te vinden. Natuurlijk hoef je ze niet te geven, maar zeker als er oudere broers en zussen zijn, kunnen die opkomen voor hun kleine broertje en zusje en het oneerlijk vinden dat zij meer krijgen. Dan kun je natuurlijk de speen inpakken, of de onesie die je toch al had gekocht voor de feestdagen. Of een kleinigheidje om mee te spelen. Zoals het speelgoed van Fisher Price dat spelenderwijs ook nog eens goed is voor de ontwikkeling.

Muzikale schildpad bijtspeeltje

CGN90-musical-teething-turtle-d-3

Deze pluchen schildpad komt zijn schild uit om de baby blij te maken met muziek en bijtpret! De schildpad kalmeert de baby met 15 minuten rustgevende muziek, een zacht schild en allerlei oppervlakken om lekker in te bijten. Makkelijk vast te houden en te knuffelen voor kleine handjes! De muziek, materialen en kleuren stimuleren de luistervaardigheid, tastzin en zintuigen van de baby.

Maracas

maracas

Met de Fisher-Price Maracas kunnen zelfs de allerkleinsten vanaf drie maanden muziek maken! Elke maraca is aan één kant voorzien van een raampje met kleurige rinkelkralen. De andere kant heeft een vrolijk bewerkt motief. Makkelijk beet te pakken, onder meer door de zachte en ronde ‘pompon’-onderkant. Zo kan je kindje heerlijk spelen en wordt het door de muziek ‘beloond’ en uitgedaagd om actief te worden.

Winactie

Wil jij graag één van beide speelgoedjes winnen voor je baby? Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten waarin je laat weten waar je voorkeur naar uitgaat. Voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina.  Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje en krijgt dit setje opgestuurd.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.