Moederdag is voor veel moeders een speciale dag. Helemaal voor de moeders die voor het eerst moederdag vieren. Deze winactie is dan ook speciaal voor deze moeders. Namelijk een set biologische verzorgingsproducten van Earth Mama Angel Baby vormen het perfecte cadeau voor elke zwangere vrouw en elke nieuwe moeder. Deze 100% natuurlijke producten geven vrouwen die verzorging waar ze in deze levensfase behoefte aan hebben.

Earth Mama Angel Baby

heavenly pure

Earth Mama Angel Baby heeft een reeks biologische verzorgingsproducten op basis van kruiden. Perfect om moeders en baby’s te ondersteunen tijdens zwangerschap, borstvoeding, algemene verzorging en herstel na de bevalling. Voor mama’s (to be) bevat de productlijn onder andere een Happy Mama Spray, een Natural Stretch Oil tegen zwangerschapsstriemen en diverse soorten biologische thee. Door de subtiele geur zijn deze producten uitermate geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap. De cadeauset, speciaal samengesteld om vrouwen te ondersteunen tijdens hun zwangerschap. Deze combinatie van heerlijke verzorgingsproducten en thee is geweldig om te geven en te krijgen. Alle producten van Earth Mama Angel Baby zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde kruiden en oliën. Ze zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Bijzonder detail is dat niet alleen de producten milieuvriendelijk zijn, maar ook de verpakking. Deze is volledig recyclebaar.

Heavenly Pure

Heavenly Pure werd in 2012 opgericht door  Bo Bosch. Een orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundige en fytotherapie met praktijken te Londen, Amsterdam en Laren die steeds vaker vragen kreeg van klanten over biologische verzorgingsproducten. Uit eigen ervaring wist ze al dat natuurlijke en biologische producten zoveel beter zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het milieu. Ze waren echter lastig verkrijgbaar en met dat in gedachte ontstond Heavenly Pure. Dankzij de steun van een klein maar toegewijd team van beauty experts, stylisten en bloggers is Heavenly Pure in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. Bij het selecteren van de merken staan luxe en kwaliteit voorop. Bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten en geen enkel product is op dieren getest. Heavenly Pure introduceerde verschillende internationale beautymerken in Nederland, waaronder ook Earth Mama Angel Baby en Nohèm.

Winactie

Winactie earth mama angel baby organics heavenly pure - Mamaliefde

Wil jij kans maken op een cadeauset Earth Mama Angel Baby van Heavenly Pure? De cadeauset bevat fijne verzorgingsproducten zoals een body wash, happy mama spray, body butter, anti striae olie en thee, speciaal voor zwangere en pas bevallen vrouwen.

Voor jezelf als mommy (to be) of voor een vriendin? Meedoen is niet moeilijk. Je laat onder dit bericht een reactie achter natuurlijk met een geldig e-mailadres zodat ik je als je wint kan bereiken. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken en je aanmelden voor de nieuwsbrief in de sidebar. De winnaar wordt op moederdag 10 mei bekend gemaakt.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.