Kleien is natuurlijk heel erg leuk, maar als je papa ziet met een lijmpistool, dan wil je dat ook. Nu is het geen lijmpistool, maar voor onze drie-jarige dochter lijkt het er genoeg op. Combineer dat met een interessant uitziende draaischijf en lichtjes, en je begrijpt dat ze niet kon wachten om dit uit te testen. Is weer eens wat anders dan kleien met de handen.

Doh Vinci

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Doh Vinci is met klei spelen maar dan voor de net iets oudere kinderen. Een soort vloeibare klei in een flesje die je met het pistool eruit kan duwen. Daardoor ontstaat er een sliert klei waarmee je kan gaan ‘tekenen’. In de Doh Vinci Spotlight Spinstudio voel je je net een echte artiest. De mandala’s kan je makkelijk op de draaischijf drukken en ronddraaien. Het voelt net alsof je een echte pottenbakker bent. In de doos zit daarom ook een potje met deksel en een flesje die je kan decoreren. Op de afbeeldingen staan lijntjes die je kan volgen met de klei. Of dit nu met één enkele kleur is of een dubbele kleur die getwist in het flesje zit. Helaas zitten niet alle kleuren die gebruikt worden op de kaarten in de verpakking. Het is dus ook wel een kwestie van improviseren. Voor dochterlief is het nog een flinke uitdaging om de lijntjes precies te volgen, zij is al blij als er klei uit het pistool komt en op het bord. Zelf vind ik het wel erg leuk om te doen, en dan mag dochter op de knopjes drukken om de schijf te laten draaien. Zo hebben we samen de grootste pret, en is dát niet het allerleukste?

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Houd je klei over? Dan kun je een aanvullende set kopen met bijvoorbeeld wenskaarten om te maken. Ook nog eens leuk om op te sturen. Meer kleurtjes zijn ook los te koop.

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Als je klaar bent met de creatieve factor van dit speelgoed kun je de spinstudio nog goed gebruiken. Door het potje, of de vaas hier op neer te zetten en een mooi plekje te geven in je slaapkamer, krijgt het een decoratieve functie. Dat heb je helemaal zelf gemaakt! Als het ’s avonds donker is, zet je gewoon de spotlights aan, en kan je extra genieten van de fluorescerende kleurtjes.

Winactie

Winactie Doh Vinci Spotlight Spinstudio - Mamaliefde

Wil jij met je zoon of dochter ook deze Doh Vinci Spinstudio uitproberen? Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten, voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje en krijgt dit setje opgestuurd.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Review: Doh Vinci klei met pistool speelgoed
Author Rating
51star1star1star1star1star