Vandaag heb ik wederom een hele gave winactie voor jullie. Zeker de vaste bezoekers weten dat ik helemaal fan ben van sensopatisch spel; het spelen met vormeloze materialen. Er zijn zoveel producten op de markt die hier zeer voor geschikt zijn. Bubber, een speciaal materiaal dat nog het midden houdt tussen boetseerklei en binnenspeelzand. Dit mag ik weggeven namens de webshop Dinky Bee. Wat ik echt super gaaf vind, het is dat we hier in huis al aardig wat klei en binnenspeelzand hebben anders zou ik het zeker zelf willen hebben. 

Lees ook: Eenvoudig recept om zelf klei te maken

Bubber boetseerklei

Winactie bubber binnenspeelzand - Mamaliefde

Winactie bubber binnenspeelzand - Mamaliefde

Bubber is hele lichte en zachte soort boetseerklei van het merk Waba Fun. Het is een speciaal materiaal dat niet uitdroogt en ook geen vlekken afgeeft. Ideaal dus voor jonge kinderen om mee te spelen. Bijzonder is dat het glutenvrij is en niet giftig. In het verleden heb ik hier namelijk wel eens vragen over gekregen. Zeker als je zelf klei gaat maken kan dit een rol spelen. Doordat Bubber alleen aan zichzelf kleeft maakt dat het opruimen een stuk makkelijker. Met deze boetseerklei kan je allerlei vormen en ontwerpen maken.

Dinky Bee

Lotte en haar goede vriendin Annemieke zijn het gezicht achter de gave webshop Dinky Bee. Alleen al de naam vind ik echt bijzonder. Ze werden in 2013 vlak na elkaar moeder van dochters Sophie en Milou. Ze hadden alleen een uitdaging; namelijk het vinden van echt leuk en bijzonder speelgoed. Na veel speurwerk vonden ze zeker leuk speelgoed, maar dit speelgoed was niet te vinden in Nederlandse shops! Het speelgoed wat ze op buitenlandse sites vonden was bijzonder maar ook stimulerend voor de (motorische) ontwikkeling. Iets wat Lotte vanuit haar achtergrond heel belangrijk vind, ze werkt namelijk als kinderfysiotherapeut. Ze besloten samen het avontuur aan te gaan en het speelgoed dat ze zo leuk en bijzonder vinden naar Nederland te halen en beschikbaar te stellen voor ook andere kinderen! Zo verwachten zij halverwege maart Joinks, iets dat nergens anders te krijgen is in Nederland en wat in Amerika al is uitgeroepen tot meest belovende speelgoed van 2015.

Bij Dinky Bee verkopen ze dus niet zomaar speelgoed, alle producten in de webshop zijn met zorg geselecteerd. Ze speuren de wereld af naar bijzonder en uniek speelgoed dat niet bij de grote winkelketens te krijgen is. Het speelgoed moet een meerwaarde hebben voor de (motorische) ontwikkeling. Deze kennis delen ze ook met de bezoekers, zo vind je op de site een interessant en informatief stuk over speelgoed en ontwikkeling. Zeker de moeite waard om dat even te lezen.

Winactie

Winactie bubber binnenspeelzand - Mamaliefde

Bubber boetseerklei is te verkrijgen in zes verschillende kleuren; zoals geel, groen, blauw en roze. De winnaar mag ik blij maken met twee kleuren naar eigen keuze. De voorwaarde om mee te doen is heel eenvoudig; je laat onder dit bericht een reactie achter welke twee kleuren jij graag wilt winnen met een geldig e-mailadres. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken. De winnaar wordt zondagavond 15 maart bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Maike