Mijn wens voor 2017; een hoofdstuk kunnen afsluiten

Veel mensen hebben grote wensen voor 2017. En natuurlijk is een loterij winnen ook wel een wens van mij maar niet echt heel realistisch want de kans is zeer klein. Ik heb een andere wens en eigenlijk heb ik die wens al een aantal jaar maar het lijkt erop dat het nu, naar alle waarschijnlijkheid, dit jaar toch gaat lukken..

Eigenlijk is mijn wens ontstaan ergens in 2012 want toen speelde het namelijk allemaal al. In 2011 heb ik namelijk een ernstig ongeluk gehad, samen met mijn dochtertje die toen 1,5 was. Een automobilist vond het allemaal te lang duren en is rechts voorbij een rits auto’s gereden zo de weg op, waar ik dus op dat moment net reed. Wij hadden voorrang en hij had gewoon moeten wachten maar helaas was de haast belangrijker.

Blijvende schade

Dit ongeval heeft ervoor gezorgd dat ik blijvende schade heb opgelopen, weliswaar niet zichtbaar en dat maakt het er niet makkelijker op. Ik heb nog bijna dagelijks last van nekklachten, hoofdpijnklachten, ik kan minder hebben en ben vaak extreem moe. Het allerergste is nog wel dat ik een ander persoon ben geworden en mezelf heel schuldig voel tegenover mijn man en kinderen. Ik heb ook een jaar revalidatie gehad 2 / 3 x per week en kreeg te horen “leer er maar mee leven”. Mijn werk kan ik niet meer volledig uitvoeren en heb daardoor de helft van mijn werk als verzorgende in moeten wisselen voor administratief werk en ben ik 4 uur minder gaan werken omdat ik het anders niet volhield.

Mijn wens

Nu zul je misschien denken: wat heeft dat nu allemaal met je wens te maken? Nou dat is heel simpel: al vanaf het begin van mijn ongeluk loopt er een zaak vanwege schadevergoedingen etc. maar steeds vindt de tegenpartij wel weer iets om het uit te kunnen stellen. We zijn dus al 5 jaar bezig en ik heb al tig bezoekjes gehad aan neurologen, arbeidsdeskundige, neuro-psychologen en nog veel meer verschillende mensen.

Nu na eindelijk 5 jaar is er door mijn letselschadeadvocaat gezegd dat er eigenlijk geen mogelijkheden meer zijn tot onderzoeken en dat alles nu zwart op wit staat (ja echt daar hebben ze blijkbaar 5 jaar voor nodig!). De kans is nu dus ook heel groot dat we in 2017 dit hoofdstuk af kunnen sluiten en ik dan gewoon met mijn gezin verder kan zonder alle rompslomp. Mijn wens klinkt waarschijnlijk als iets heel makkelijks maar ik ga nog niet te vroeg juichen want na al die jaren hoop, ben ik toch wel iets voorzichtig. Al zou het mijn 2017 wel een flinke positieve boost geven!

Heb jij ook een droom voor 2017 en wil je die graag delen; laat het vooral weten en wie weet lees je binnenkort jouw droom hier terug!

healthykelly

Blogger at Healthy-Kelly
Hoi,

Mijn naam is Kelly, ook wel bekend als Healthy Kelly. Ik ben 28 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 6 en een zoontje van 4.
Ik blog zelf op mijn eigen site over health, food en lifestyle maar omdat ik 2 kinderen heb en ik ook daar over weleens wat wil schrijven heb ik me aangemeld als gastblogger voor mamaliefde. Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk gaan vinden.

Latest posts by healthykelly (see all)

Volgende
Vorige

Comment ( 1 )

  • Wat naar zeg! En dat zo iets ook zo lang moet duren. De situatie lijkt mij duidelijk! Ik hoop dat je echt die rust kunt vinden het komende jaar.

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.