De afgelopen week hebben we doorgebracht in een huisje van Landal Hunerwold State. Aan de ene kant een soort vakantie, aan de andere kant als mantelzorger voor oma. Aangezien haar man een week naar Amerika is voor een congres zou zij alleen zijn. Vanwege de Parkinson is dat niet altijd even prettig. Er zijn toch genoeg handelingen waarbij ze afhankelijk is van een ander. Alleen thuis zijn zag ze niet zitten. Dus gingen we gezellig mee, hebben wij ook een soort van vakantie waar we niet eens voor hoeven te betalen. Aangezien mijn zus ook moest werken was het nichtje er de eerste paar dagen ook bij. Dat was dus een gezellige dolle bol.

Lees ook: Kindvriendelijke vakantieparken Nederland; top 10 goedkope, beste luxe of leukste parken met kinderen of peuters.
Lees ook: Ervaringen Landal vakantieparken met kinderen per provincie; beste, mooiste met zwembad
Lees ook: Landal Hunerworld State; met in de achtertuin het Drents-Friese Wold
Lees ook: Drenthe met kinderen; Top 10 activiteiten, kinderuitjes en dagje weg 

Aankomstdag

Weekje landal hunerwold state - Mamaliefde

De aankomstdag lag iets van elkaar verschoven. Manlief vertrok vrijdagmiddag al met oma en de kinderen. Vanwege de social media première van Dreamgirls dat ik toch wel heel erg bijzonder vond zou ik vrijdagnacht ze achterna reizen. Met het openbaar vervoer bleek dit echter onmogelijk en met een tweede auto vond ik onnodig. Achteraf kwam het verzoek of we een paar dagen op ons nichtje konden passen. Zaterdagochtend haalde ik haar op en reden we richting het hoge noorden. Het was erg gezellig met zijn tweetjes in de auto. Nadat we door de Veluwe waren gereden werd ze een beetje onrustig dus zijn we even gestopt. Tegen half drie kwamen we aan en lagen de kinderen nog heerlijk op bed.

Zij hadden in de ochtend al boodschappen gedaan in het dorp zodat we een heel groot deel van de middag hebben doorgebracht in het speeltuintje aan de voorkant van het huisje. Met name de enorme air trampoline en het spelen met zand was enorm populair.

De komende dagen is er niet altijd even mooi weer voorspelt. Daarom hebben we gelijk de eerste avond genoten van het eten uit een Cobb. Een soort van alternatieve mini bbq die je ook op de tafel kan plaatsen. Dan hoef je niet zo lang te wachten tot het eten gaar is en kunnen de kinderen tussendoor ook heerlijk spelen.

Weekje landal hunerwold state - Mamaliefde

Na het eten hebben we nog een ijsje gehaald.

Lees ook: De leukste kinder uitjes en uitstapjes met kinderen in Drenthe

Prinsessia