Het zal niemand ontgaan zijn dat het afgelopen zaterdag ongelofelijk warm was. Ik zag het daarom niet zitten om de hele dag in en om de tent door te brengen. Goed moment ook voor een van de opdrachten van de mamachallenge deze zomer; namelijk een uitstapje maken. Tijd voor een plan B. Iets met water, heel veel water. Nu had ik ooit wel eens gehoord van de Sprookjescamping en deze op mijn lijstje gezet om te onthouden. Toen ik ontdekte dat deze camping beschikte over een enorm waterparadijs. Waar je voor 3,50 per persoon een dag gebruik mag maken van de faciliteiten. En deze camping zicht min of meer in de buurt (50 km) bevond van waar we afgelopen weekend verbleven. Hoefde ik niet langer na te denken. Geen last minute naar de Middelandse Zeekust nodig voor wat verkoeling.

Lees ook: Sprookjescamping Ommen Overijssel: met vrolijke liedjes, kindvriendelijke animatie en zwembad
Lees ook: Camping Petite Suisse; Kindvriendelijk kamperen Belgische Ardennen
Lees ook: Overijssel met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: De leukste tropische zwembaden en zwemparadijzen van Nederland

Sprookjescamping waterparadijs - Mamaliefde

‘s-Ochtends pakten we onze zwemspullen, zonnebrand niet vergeten en heel veel flessen water. De broodjes die de bakker die ochtend vers had gebracht en op pad. We reden zelfs min of meer langs het terrein waar we vorig weekend verbleven. De sprookjescamping bevindt zich aan een lange straat met een groot aantal andere vakantieparken, allemaal met waterparadijs en glijbanen die je uitnodigen om daar naar binnen te gaan. Tegenover de camping is een parkeerplaats waar je je auto kwijt kan.

Lees ook: Opblaasbaar zwembad; de leukste voor baby’s, met glijbaan of lekker groot

Dan loop je langs de speeltuin en het terrein van de animatie naar de receptie om te betalen. Achter het gebouw vind je het waterparadijs. Het viel mij meteen op hoe goed alles onderhouden was. Onderhoud schijnt niet overal bovenaan het prioriteitenlijstje te staan. Hier zag het er allemaal prima, schoon en veilig uit. Op misschien de bodem van het kleine babybadje na. Die kon wel een kleine opknapbeurt gebruiken.

Sprookjescamping waterparadijs - Mamaliefde

Het was er aardig druk. Naast de vakantiegangers, de vakantie was tenslotte nu echt begonnen, waren er ook aardig wat daggasten. Desondanks waren er nog genoeg stoelen vrij, ook met parasol om te gaan zitten en daarna lekker te gaan spetteren.