Enige weken geleden mochten Veerle en Saar Prinses Penny en Prins Pieter van V-Tech’s vrolijke vriendjes magische koninkrijk testen. Hoe leuk was dat! De kleine meisjes (net één en bijna twee) waren helemaal content met hun nieuwe speelgoed. Dit zijn de ervaringen:


Lees ook: Speelgoed collectie VTech
Lees ook: Review: Vtech super trike 4 in 1 driewieler
Lees ook: Review: VTech Bla Bla Blocks woonhuis & dieren & vrachtwagen; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2018

Veerle:

Terwijl ik bezig was Penny uit haar doos te halen probeerde Veerle het al uit mijn handen te trekken. Dametje ongeduld. Toen ze het eindelijk helemaal voor haar alleen had werden paard en prinses eens goed bekeken. Er was even een schrikmomentje toen ze op het knopje drukte en het paard ineens begon te lopen. Daarna zag ze de lol er wel van in. Penny werd op haar paardje gezet en er weer afgehaald en weer erop gezet en weer eraf gehaald. Dit hield ze een aardige tijd vol. Het leek me ook een goede oefening voor haar fijne motoriek. Vervolgens werd het knopje uitvoerig getest. Het gaf immers licht en maakte geluid als je erop drukte. Ook dat kon eindeloos uitgevoerd worden. Kortom, Veerle was in haar element. Het karretje achter het paard waarop de eenhoorn vervoerd werd kon haar niet zo deren. Daar zit geen knopje op ;-)

Saar:

Mijn meisje was zo trots als een pauw. Een cadeautje zonder dat je jarig bent of iets bijzonders hebt gedaan. Op de terugweg in de auto lag de doos op haar schoot te glimmen. Thuis gekomen had ik meteen een grote uitdaging. Hoe krijg je dat ding uit de doos ?. Na even een hoop gedoe was Pieter bevrijd en kon er gespeeld worden. Pieter is een erg vrolijke ietwat bange prins die met zijn paard vrolijk zingend rondrijdt over de tafel. Ook zonder paard zingt hij vrolijk verder. Naast een paard heeft Pieter ook een katapult op wieltjes die aan het paard geklikt kunnen worden.

Nu is dat erg leuk. Maar als de bijbehorende bal gekatapulteerd wordt vliegt hij het hele huis door. Wij hebben geprobeerd om hem met een touwtje vast te zetten. Maar dan gaat het katapulteren niet erg goed meer. Dus dan maar de bal onder de bank vandaan halen. Dat mag de pret niet drukken.

De eerste speeldag moest Pieter bijna mee naar bed. En de dag erop moest hij ook echt mee naar oma, die hem trouwens ook superleuk vindt. Pieter zit wel vaak achterstevoren op zijn paard waar hij erg makkelijk op te zetten is. Je hoeft niet hard te duwen of trekken. Je kan hem gewoon op de rug van het paard zetten en door op de knop op Pieter zijn buik te drukken activeer je zowel Pieter als zijn paard. Ook vriendinnetjes die komen spelen vinden Pieter geweldig en staan ook vrolijk mee te zingen en dansen met de liedje.

Twee vrolijke vriendjes, die dus twee kleine meisjes ook vrolijk hebben gemaakt.

Hebben jouw kinderen ook vriendjes?

miriam

Blogger at Meer van Mir
Ik ben moeder van 3 prachtdochters en werk 4 dagen per week als juriste. Het gezin is voor mij de grootste rijkdom. Het leven is een stuk interessanter sinds de Muppets er zijn
mlgoudsmit@hotmail.com'