Na eerder deze week de leukste carnavalskostuums voor jongens gedeeld te hebben, zal ik natuurlijk ook de leukste verkleedkleding delen voor meisjes. Van zachte prinsessenjurken voor meisjes die weigeren ook maar iets anders aan te trekken tot aan wat stoerdere en originele outfits ook voor oudere kinderen. Verkleedkleding vind je onder andere hier.

Lees ook: De 25 leukste Baby kostuums en verkleedkleding
Lees ook: Zelf verkleedkleren kind maken; van dier, leeuwenpak en kabouter
Lees ook: Verkleedideeën voor een groep; ook kostuum / carnavalskleding voor gezin
Lees ook: Mogen jongens ook als prinses en meisjes als astronaut verkleden?

Disney Princess

De ervaring leert dat dit toch wel de populairste kostuums zijn van jonge meisjes. Wie wil er nu niet de prinses zijn die ze zo adoreren. Of het nu Koningin Elsa – Rapunzel of  Sofia het prinsesje is.

Sprookjesfiguren

Kinderen met een hoop fantasie zullen zich helemaal uitleven in één van hun favoriete sprookjesfiguren. Denk bijvoorbeeld aan een Heks – elfje – prinses – roodkapje – Tulp – engel

Beroepen

Weet jouw kind al wat het later worden wil? Misschien wel Verpleegster – Politieagente of een Serveerster?

Studio 100

Ook Studio 100 is megapopulair bij de jongedames. Met deze kostuums van K3 regenboogjurkje –  Prinsessia – Mega Mindy zal je dochter zeker heel erg blij worden.

Dieren

Heeft je kind het niet zo op met sprookjes, of ben je op zoek naar iets neutraals, overweeg dan eens een kostuum van Vlinder – Bij – Paw Patrol Skye.

Historisch

Als je origineel uit de hoek wilt komen dan zijn deze historische kostuums van Cleopatra – piraat – indiaan  echt een aanrader, dan weet je zeker dat je kind niet veel dezelfde tegen zal komen.

Cultureel

Tot slot deze culturele buitenlandse invloeden. Je krijgt van deze Spaanse flamencodanseres – Tsarina – Chinees bijna zin om een vakantie te boeken.

Voor onze dochter

verkleedkleding prinses Sofia - Mamaliefde

Nieuwsgierig naar het kostuum dat we voor onze peuterdochter uitkozen? Of eigenlijk moet ik zeggen, dat ze zelf heeft uitgekozen. We hebben haar nog wel wat alternatieven laten zien maar ze was heel stellig, het moest en zou een prinsessenjurk worden. Daar was geen onderhandeling over mogelijk. Volgend jaar een nieuwe poging dus. Dus werd het de jurk van Sofia het prinsesje. Dit is momenteel één van haar favoriete prinsessen (naast Elsa en Assepoester). Heel erg leuk van Disney Junior dat ze ook speciaal voor de jongsten een prinses hebben bedacht. Ze is er dan ook heel erg blij mee en heeft hier de halve dag in rondgelopen nadat ze uit school kwam. Extra leuk is ook dat het konijn aan de jurk vastzit met klittenband.

Wat draagt jouw dochter voor Carnaval?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Verkleedkleding meisjes; de leukste verkleedkleren en kostuums voor Carnaval, Halloween & verkleden
Author Rating
51star1star1star1star1star