Veel ruchtbaarheid is er niet aan gegeven, maar de afgelopen week zijn er met enige regelmaat blogjes voorbij gekomen in het Valentijn schema. Met enkele bloggers hebben we er een mini Valentijnschallenge van gemaakt waarbij we ideeën rondom DIY’s / cadeautjes, recepten en activiteiten hebben gedeeld. Tijd voor een overzichtje van wat er de afgelopen dagen is gepasseerd zodat je morgen nog de tijd hebt om dit voor te bereiden. Handig als je Valentijnskaarten wilt versturen naar oma en opa is dat deze dag afdrukken met rode lippenstift ook geaccepteerd worden door PostNL.

DIY’s Valentijnsdag

Recepten

Activiteiten

Zoals je ziet een hoop inspiratie; vooral heel veel leuke diy’s en lekkere bladerdeeghapjes. Neem ook zeker een kijkje bij deze toppers. Alle bloggers die meededen; ontzettend leuk om jullie ideeën te zien en bedankt voor het delen!

Heb jij ook een leuk blogje geschreven in het Valentijn thema gericht op kinderen mag je hem natuurlijk hieronder delen!

Lees ook: Wat vieren we met Valentijn? En wie was Valentinus?
Lees ook: Valentijnsdag cadeau voor hem en haar
Lees ook: Valentijnsdag cadeau tips kinderen
Lees ook: Romantische uitjes / avondje uit voor Valentijnsdag samen met je partner 
Lees ook: Valentijnsdag spelletjes en activiteiten
Lees ook: Valentijn knutselen met kinderen
Lees ook: Valentijnskaart zelf maken; Knutselen met kinderen, peuters en kleuters
Lees ook: Hartvormige hapjes maken voor Valentijn of moederdag recepten met oa chocolade en aardbeien
Lees ook: Hartjes vlecht maken; Valentijn kapsels (voor kinderen)
Lees ook: Letterbord / lichtbak quotes Valentijnsdag

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Ze houdt van reizen, kwalitatief speelgoed en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Valentijn ideeën; Activiteiten, diy's & recepten
Author Rating
41star1star1star1stargray