Na de vakantie doorgebracht te hebben bij het Lago Maggiore in Italië hebben we een mooie reis gemaakt via Liechtenstein en langs Innsbruck naar Lofer, Oostenrijk. We houden van de bergen dus brachten daar onze tweede week door.

Lees ook: Zomervakantie Oostenrijk; kindvriendelijk overnachten op een boerderij
Lees ook: Stiermarken (Steiermark); De leukste bestemmingen, bezienswaardigheden, tips wat te doen met kinderen in Oostenrijk
Lees ook: Zuid-Tirol met kinderen; Zomer vakantie met gezin. Bezienswaardigheden, uitjes en activiteiten
Lees ook: Vakantie naar de bergen; tips voor leuke dingen om te doen zoals activiteiten uitjes met kinderen. Bergvakantie zomer of winter. 

Liechtenstein

Voor de reis van Italië naar Oostenrijk hadden we een mooie route uitgestippeld langs Liechtenstein, waar we bij de MacDonalds gingen lunchen. In het centrum van Vaduz zelf was het veel te druk om de auto kwijt te kunnen. Om daar te komen moesten we via de St. Bernardpas. Erg fijn als je voor het eerst met een vouwwagen, op de snelweg rijdt die opeens overgaat in de pas met haarspeldbochten zonder aankondigingen of parkeerplaats. Bij de eerste de beste (halverwege) heb ik het stuur overgegeven en konden we even genieten van het uitzicht. Avond eten deden we in de stad Innsbruck. Ook hier was het erg lastig parkeren met de vouwwagen, dus hebben we bij een supermarkt boodschappen gedaan en in het gras gepicknickt. Wel hebben we wat gezien van de omgeving en het Olympische dorp.

Camping Grubhof St. Lofer