Nadat manlief zijn best heeft gedaan om me te verrassen op Moederdag, oké de cadeautjes die de kinderen hadden gemaakt kon ik op maandag zelf op school /peuterspeelzaal ophalen. Is het natuurlijk op Vaderdag mijn beurt om papa te verrassen. De dame en heer worden ieder jaar weer een beetje ouder en weten steeds beter wat ze wel of niet willen. Daarom dook ik samen met de kids achter de computer om op uitnodiging van Brandfield daar een cadeau uit te zoeken. Je hebt daar een ruime keuze uit stoere mannelijke cadeaus dus dat was geen probleem ;-)

Lees ook: Vaderdagtip: Surprise your loved ones met IXXI

Vaderdag cadeauinspiratie

Brandfield heeft naast een aparte categorie voor mannen ook een inspiratiepagina voor Vaderdag met tips voor cadeautjes om uit te kiezen. Scheelt weer een beetje keuzestress ;-) Van zonnebrillen, tot en met de handige orbitkey, tassen en sieraden voor mannen. In eerste instantie ging dochterlief voor een zonnebril, want mama en zij en haar broertje hadden ook een zonnebril. Nu draagt papa niet voor niets een bril, dus heeft ze toch iets anders gekozen wat ik nog niet ga verklappen ;-) Daarna was het tijd om met zoonlief even achter de computer te duiken. Toen hij daar iets voorbij zag komen waar hij zelf ook graag mee speelt hoefde hij niet lang na te denken. De beide cadeaus verdwenen in het winkelmandje en missie 1 was volbracht.

Een paar tips zal ik hier met jullie delen, wat vind je bijvoorbeeld van;

De orbitkey; deze heb je in diverse uitvoeringen van verschillende materialen en kleuren. En met handige gadgets zoals een usb-stick, flesopener of multitool.

Stoere horloges, onder andere van de merken Casio, Oozo, Diesel en Tommy Hilfiger.

Mannelijke sieraden zoals kettingen, hangers en armbanden van Buddha tot Buddha, Josh.

Of deze portemonnee’s van secrid of de gave tassen onder andere van Tommy Hilfiger.

Ssst, niet tegen papa zeggen

Normaal als er een pakketje binnenkomt maakt mama het open en maakt ze foto’s. Nu is het natuurlijk nog een verrassing voor papa wat we hebben besteld dus werden de cadeautjes ingepakt en verstopt op hun kamer. Daar waren ze natuurlijk wel heel trots op. Het was erg moeilijk om niet direct aan papa te verklappen dat ze een geheimpje hebben en een cadeautje op hun kamer. Nu maar hopen dat het ze lukt om ook de komende tijd hun mond kunnen houden ;-)

Naast de cadeau’s voor papa zat er trouwens ook nog iets in voor mama. Ik was al even op zoek naar een fijne handtas, want na al die jaren met een praktische luiertas, rugzak of schoudertas wordt het toch wel tijd voor iets kleins voor die momenten dat ik alleen op stap ben. Die gelukkig steeds vaker plaatsvinden. De tijd van je telefoon in je bh verstoppen ben ik tenslotte eigenlijk al voorbij. Toen ik toch even op de site van Brandfield zat kon ik het niet laten om daar de tassencollectie te bekijken en viel ik voor de schitterende blauwe tas van Becksondergaard. Maar ssst, dat is ons geheimpje…

Wat ga jij je partner geven?

stories

Lees ook: Vaderdag cadeau; Knutselen, kopen of combinatie met zelf maken
Lees ook: Wat willen papa’s nu echt voor vaderdag?
Lees ook: Vaderdag cadeau
Lees ook: Vaderdag knutselen
Lees ook: Vaderdag gedicht
Lees ook: Vaderdag quotes tekstbord / lichtbak

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.