In de aanloop naar Pasen komt Goliath weer met iets nieuws. Namelijk Super Sand Eggs. Deze zijn sinds kort te koop bij bol.com en natuurlijk konden we het niet laten om er één te ‘testen’. Hebben we het dan nog niet gehad met het Super Sand? Nee hoor, het blijft geweldig speelgoed om mee te spelen voor de kinderen. Eerlijk is eerlijk, zolang ze er netjes mee aan tafel blijven zitten en een dienblad hebben als ondergrond is het prima te overzien. Dit is namelijk zand dat heel erg aan elkaar plakt en niet makkelijk kruimelt. Tenminste, niet zolang je het zand gebruikt om in het keukentje mee te gaan eten en vervolgens aan je kleine broertje gaat voeren die denkt dat hij het ‘doen alsof’ nog niet echt doorheeft en echt een hap neemt…

Lees ook: Overzicht unboxing & verzamel speelgoed; de rage van 2018
Lees ook: Unboxing & slijm voor jongens; Crate Creatures & Ready2Robot

Unboxing

Omdat onze dochter het de vorige keer zo leuk vond om een unpacking filmpje op te nemen van de surprise-eieren deden we dat vandaag nog een keer. Het ei zat nog in de doos, omdat ze al tig keer had gespiekt wist ze wat erin zat. Toch bleef het erg leuk om te doen.

[youtube

Zoals je kunt zien in het filmpje is het ei multifunctioneel. Ze heeft dit helemaal zelf bedacht dat je het puntige ei ook kunt gebruiken als roller om het zand plat te maken of er cirkels mee uit te steken. Met het laten zien hoe het vormpje werkte heb ik even moeten helpen. Met name met het vasthouden van het vormpje en het af en toe goed aandrukken van het zand zodat er geen ‘luchtbellen’ ontstonden. Er zit niet heel veel zand in het ei, maar genoeg voor een hele ochtend (van negen uur direct na het ontbijt tot half twaalf vlak voor het opruimen voor de lunch) plezier. En dat met alleen het zand, het ei, het vormpje, een plastic mes (en later ook een bordje en beker uit het keukentje). Dat is mij die paar kruimels wel waard!

Winactie

super-sand-eggs-nologo

Een Super Sand Egg bestaat uit een gekleurd ei en daarin honderd gram magisch zand en een figuurtje. Er zijn drie varianten; een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Die ik alle drie mag weggeven! Meedoen? Laat dan hieronder een reactie met voor welke kleur (geel, oranje of groen) je voorkeur uitgaat. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje.

Super Sand koop je onder andere bij bol.com