Is je kind jarig en wil je graag wat anders trakteren dan snoep omdat dat bijvoorbeeld niet meer mag op school? En geen zin in fruit en groenten? Of in combinatie met elkaar? Er zijn heel veel cadeautjes die de kinderen geweldig vinden, en waar net even wat meer over nagedacht is dan een roltong dat na 1 keer blazen kapot gaat of schelle fluitjes die thuis meteen ergens goed worden opgeborgen. Zo hebben we zelf al eens een keertje kleine verpakkingen speelzand en klei getrakteerd en kwamen ze laatst thuis met kleine schilderijtjes waarvan je het laklaagje met een prikkertje moet leeghalen en ze vervolgens de hele dag zoet mee waren. Aangezien zoonlief binnenkort jarig is, ging ik op zoek naar inspiratie voor de leukste en originele uitdeelcadeautjes. Ook met naam? Want welk kindje vindt het nu niet leuk om een klein cadeautje te ontvangen.

Lees ook: Kindertraktaties maken; van makkelijke, tot gezonde of kant en klare traktaties voor jongens en meisjes

Uitdeelcadeautjes kinderdagverblijf (ook voor baby’s)

Op een kinderdagverblijf zijn er kinderen van alle leeftijden van 0 tot 4. Daarom is het goed om rekening te houden met de leeftijd en te kiezen voor speelgoed zonder kleine onderdelen zodat het voor iedereen veilig is. Onderstaande cadeautjes voldoen aan deze eis.

Badeendjes

Superleuk voor in bad deze vrolijke badeendjes. Niet alleen in het geel maar alle kleuren van de regenboog, zodat er ook vast één tussenzit in de favoriete kleur van de vriendjes en vriendinnetjes.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Bellenblaas

Voor jong of oud; bellenblaas scoort altijd hoog. Je vindt de bellenblaas in allerlei kleuren en vormen. Deze kleurrijke bellenblaasstaven zijn wel extra feestelijk. Ze zijn echter wel leeg, dus je moet ze zelf vullen. Ideaal voor veel plezier en ze kunnen na afloop ook voor andere dingen gebruikt worden zoals badspeelgoed, in plaats van weggegooid worden.

Meer informatie vind je hier.

 

Papieren masker

Kinderen zijn fan van dieren, deze papieren maskers zullen dan ook zeker goed ontvangen worden. Er zijn vier verschillende varianten.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Vingerpoppetjes