Als je nog op zoek bent naar stoere en degelijke schoenen voor de komende winter is het zeker een aanrader om eens te kijken bij het merk Twins & Trackstyle. Misschien ken je dit merk al, misschien nog niet. Ik in ieder geval niet. Maar het speelse oranje konijntje van de kleurrijke en flexibele Bunnies wel van vroeger. Die nog steeds te koop zijn bij Schuurman Schoenen. Laat dat nou eens de voorloper zijn van dit schoenenmerk. Van stoere sneakers voor de jongens tot en met robuuste laarsjes voor de dames en alles daar tussen in. Alles komt terug in de collectie van dit merk.

Lees ook: Skechers Twinkle Toes limited editions voor meisjes

Twins & Trackstyle

Kenmerkend voor de schoenen van Twins voor de meisjes en Trackstyle voor de jongens is de filosofie achter de ontwikkeling van deze schoenen. Naar mate de kindervoetjes groeien heb je een grotere maat nodig. Dit geldt echter ook voor de breedte van de voet. De ene voet is nu eenmaal smaller dan de andere. Bij Twins & Trackstyle vind je daarom schoentjes in diverse lengte- en breedtematen. Wat best uniek is. De schoenen worden aan de buitenkant gemaakt van ruwe, stoere en stevige materialen die perfect geschikt zijn voor kinderen om op avontuur te gaan en de wereld om zich heen te ontdekken. Het leer zorgt tevens voor een zacht omhulsel. Twins & Trackstyle laat je verder kijken. Ontdekken wat er echt om je heen gebeurt. Verhalen ontdekken op onverwachte plaatsen, je stoute schoenen aantrekken en opgroeien!

Twins

Twins & Trackstyle - Mamaliefde

 

Voor onze dochter ontving ik van Twins een set met superlieve enkellaarsjes. Als basis een vrij basic model dat echter met een riempje en in de afwerking net dat beetje meer geeft en het een echt vrouwelijk schoentje maakt. Het laarsje heeft een mooie natuurlijke kleur dat daardoor bij veel verschillende outfits matcht. Dochterlief was er superblij mee en kan deze schoenen ook vrij makkelijk zelf aantrekken. Dat is ook altijd erg fijn.

Trackstyle

Twins & Trackstyle - Mamaliefde

Voor onze zoon kregen we een stel sneakers. Het zijn stiekem best stevige sneakers dus het was voor hem even wennen om hierop te lopen. Hij was tenslotte alleen nog maar zijn eerste schoentjes gewend en die zijn echt gemaakt om het voetje te volgen. Het bijzondere aan deze sneakers is dat hij aan de voorkant bovenaan een extra klittenband heeft zodat ze ook prima in de winter voor warmte en comfort zorgen. De schoenen en de zool voelt enorm zacht en verend aan. Ik zou ook wel zo’n soort schoen willen hebben. De schoen is wit met zwart en een leuk rood detail vooraan als extra kleurelelement.

Kende jij dit merk kinderschoenen al, of het merk Bunnies van vroeger?

stories

Summary
Review Date
Reviewed Item
Twins & Trackstyle kinderschoenen
Author Rating
51star1star1star1star1star