Winactie: Shoptegoed voor de kerstoutfit

Weet jij al wat je aan gaat trekken voor de kerstdagen of ben je nog op zoek naar een toepasselijke outfit?  Of je nu voor casual chique gaat met een spijkerbroek en daarop een blouse of helemaal over the top glitter and glamour. Met Kerst kan het allemaal. Ook qua merken kan je alle kanten op; van het nieuwe en hippe LTB uit Turkije of de zwangerschapskleding van Mama-Licious. Zelf denk ik dat ik voor de combinatie van een broek ga met shirt en blazer. En maak ik het af met accessoires. Zo heb ik laatst al oorbellen in de vorm van kerstbomen gekocht.

Lees ook: Feestelijke kleding voor het hele gezin

Inspiratie kerstoutfit

Vanuit de webshop van Sans-Online heb ik de volgende collage ter inspiratie gemaakt voor de feestdagen. De trends die je dit jaar veel voorbij ziet komen zijn:

Trendkleuren 2016-2017

Deze Kerst staat in het teken van warme en comfy winterkleuren. Dit geldt zowel voor de kerstversiering op de tafel alsook voor de ultieme kerstoutfit. Een kerstjurkje in aardetinten, goudtinten of met een dieprode of donkerblauwe kleur zijn nu echt een must have. Warme kleuren zorgen voor sfeer. Dan wordt Kerst gegarandeerd een fijne tijd. Daarnaast is de kleur zwart niet weg te denken met Kerst. Zwart zorgt voor een chique en classy look. Precies wat je nodig hebt tijdens Kerst.

Materialen

Leer en suède (met en zonder franjes) blijven onverminderd populair. Verder zijn er veel luxe stoffen als fluweel, stoffen met lurex, metallic, brokaatachtige stoffen en geborduurde stoffen die veel aan Chinese zijde doen denken. Tweed, wol en (grof) gebreide stoffen zijn nog steeds in, net als patchwork-achtige stoffen. De transparante trend blijft ook, hoewel er minder echt kant te zien was, waren er wel veel transparante voile-achtige stoffen. Kleurig bont, kunstig bont en veel jassen en capes afgezet met een randje teddybont.

Glitter & Glamour

Kerstkleding is vaak net even wat specialer dan een de kleding die je vaker draagt naar je studie, werk of een borrel. Deze winter zie je daarom ook veel kant, glitters, suede en roesjes voorbij komen. Niks is te gek. Ook glitters zijn namelijk hot in deze tijd van het jaar. Het is uitdagend, classy en modern, zowel om de aandacht te trekken of juist onopvallend. Je weet zelf uiteindelijk het beste hoe netjes en hoe feestelijk je gekleed kan naar het jaarlijkse kerstdiner met de familie.

Nek als blikvanger

Kragen zijn soms echte blikvangers. Er ligt sowieso ligt veel nadruk op de nek en hals. Je ziet veel cols, turtlenecks, sjaaltjes maar ook sieraden die nauw om de hals sluiten zoals de choker. Ook lange oorbellen trekken de aandacht naar de nek.

Winactie

Wil jij graag 50 euro shoptegoed winnen om zelf een geschikte outfit uit te zoeken? Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaar contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaar ontvangt aan het eind van de week een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

Comments ( 128 )

 • Ik maak graag kans. Ik heb toevallig al wat klaar staan in mijn winkelmandje. Maar dan wacht ik nog even met bestellen. Wie weet kan ik dit shoptegoed hiervoor gebruiken.

 • Super gaaf!
  Ik doe graag mee, voor mijn zoontje heb ik al 5 outfits (keuze stress) maar voor mezelf alleen nog maar een foute trui.

  Sieraden heb ik eigenlijk ook niet echt dus ik moet echt iets gaan inslaan.

  Ik duim!

 • Wat een leuke actie weer! Ik doe graag mee voor wat leuks voor mezelf, ons meisje of ons ventje ☺

 • Heel graag! Dat zou heel erg goed uitkomen in de dure november en december maanden met 4 verjaardagen en sinterklaas!

 • Ik doe heel graag mee
  Facebook: An Na

 • Sans-online is een geweldig website, ze hebben alle merken die ik leuk vindt in één plek, super handig. Alles wordt mooi ingepakt ook. Ik heb helaas geen budget meer voor een leuke kerst outfit want ik heb alles aan de kinderen al uitgegeven. Ik zou dit verwennerij echt waarderen!

 • Wat een geweldig leuke actie. Wat zou het mooi zijn om met een nieuwe outfit op het kerstdiner te verschijnen!

 • Ik zou dat tegoed gebruiken voor deze jurk: onlAMBER SEQUIN S/L DRESS WVN 15126142 Black 😀

 • Mijn outfit? Dit jaar een huispak ivm een operatie vlak voor kerst en verplicht bankhangen. Als ik win, zoek ik graag iets uit voor in het nieuwe jaar!

  • De link naar mijn Facebook klopt niet!

 • Speciaal iets nieuws kopen om aan te trekken voor de kerst, vind ik geen must. Maar als ik de mogelijkheid krijg… Ja, dit tegoed wil ik toch wel graag in de wacht slepen.

 • Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 ik kan wel een leuke nieuwe kerstoutfit gebruiken hoor… Ik ga duimen!

 • Ik heb recent een buikwandcorrectie gehad nadat ik in 2003/2004 van 125 naar 60 kilo ben afgevallen. Normaal droeg ik altijd kleding waarin mijn buik wat verstopt zat, maar nu wil ik graag wat aansluitend gaan dragen dus wat shoptegoed is welkom.

 • Wat een leuke winactie!! Ik heb dus al 3 jaar hetzelfde jurkje aan met kerst, wel steeds anders gecombineerd. Maar nu dus tijd voor een nieuwe outfit!! Ik doe graag mee?

 • Ik zou wel wat shiny sieraden kunnen gebruiken om mijn foute kerstoutfit op te fleuren! en misschien kan er nog een leuk jurkje bij voor als ik na 1e kerstdag toch te veel etens/spuug/snotvlekken in mijn trui heb?

 • Oh wat gaaf! Ik heb nog helemaal geen outfit, ben bezig met vrijwilligerswerk en er eerlijk gezegd nog helemaal niet over nagedacht…

 • Dat zou geweldig zijn ik kan wel wat moois gebruiken voor kerst en oud en nieuw

 • Ik heb nog geen idee wat ik aan wil trekken met kerst maar ik weet wel dat er niks feestelijks in mijn kast hangt. Het zou dus hier dus welkom zijn.

 • Wow zou echt geweldig zijn, we hebben net een onverwachte uitnodiging gekregen, waar ik dus echt niet op had gerekend, dus moet nu toch echt iets nieuws hebben

 • Wow!! Wat zou dit mooi kerstgeschenk zijn! Ben veel kilo’s afgevallen dus mooi jurkje zou Sup gaaf en feestelijk zijn

 • Ik kan na mijn zwangerschap wel wat nieuws gebruiken! Ik doe graag mee!

 • Wat fijn! Dan doe ik heel graag mee. De laatste 1,5 shop ik eigenlijk alleen voor ons ventje dus kan wel wat nieuws gebruiken. Meestal ga ik voor zwart dus dat komt goed maar donker rood of blauw wat je zegt lijkt me ook wel een keer heel erg leuk 🙂 ik ga duimen!

 • Wat een fijne winactie! Ik heb nog geen outfit uitgezocht voor de kerst en oudejaarsavond, maar van jurkjes kan ik altijd heel blij worden. Het rode bomberjackje op de foto hierboven vind ik geweldig.Ik doe heel graag mee.
  (FB Tamara Mara Großmaul).

 • Wat een gave actie! Ik doe graag mee. Ben inmiddels 32 weken zwanger en rond kerst nog dikker en heb echt niets om aan te trekken. Ik zit thuis met bekkeninstabiliteit en heb al minder zin in de feestdagen en heb gewoon niets feestelijks. Hiermee kan ik mezelf een mooi outfit cadeau doen

 • Doe mee en hoop dan op een leuke outfit om aan te doen om lekker op de bank te zitten xxx

 • Een nieuwe kerstoutfit, dat zou ik heel graag willen winnen.

 • Dat zou geweldig zijn, na veel te zijn afgevallen afgelopen jaar, 30 kilo op eigen kracht, heb ik weinig nette kleding meer in de kast die past dus zou erg graag wat moois uitzoeken voor de kerst

 • Ik doe mee! Ik ga voor traditioneel een jurk. Of een rok met top. Hou wel van de tradities met de feestdagen

 • Jaaa ik doe graag mee. Ik koop altijd alles voor de kinderen en ik vergeet mezelf…ik denk dat dit herkenbaar is bij vrijwel alle mama’s en papa’s. Dus ik doe graag mee..stijlvol kerst vieren?

 • Met de feestdagen draag ik de kleding die meestal in mijn kast blijven liggen omdat ze té zijn. Ik zou voor het geld sieraden kopen.
  .

 • Gave keuzes op de site en erg fijne actie om straks toch met nieuwe outfit te kunnen stralen! Ik doe graag mee.

 • Ooh dat zou super zijn zeg! Ik kan wel wat nieuws gebruiken!

 • Een little black dress, dat staat op mijn wens lijstje, graag maak ik kans

 • Mijn zelfgemaakte foute kersttrui van vorig jaar zal ik maar niet opnieuw aandoen, dus ik kan wel wat leuks verzinnen van dit shoptegoed. Ik doe graag mee.

 • Wat een mooie prijs om te winnen, ik doe heeel graag mee !
  Ook via FB heb ik een reactie (en like) gegeven ☺️

 • Leuke actie! Ik denk dat ik voor een leuk chique zwart jurkje ga!

 • Ik zou inderdaad iets feestelijks uitkiezen, maar dat dan ook nog gedragen kan worden bij ‘gewone’ gelegenheden.

 • Ik doe graag mee, ik wil nog heel graag iets met glitters kopen voor kerst!

 • Mooie kleren uitzoeken voor mijn twee blije eitjes 🙂

 • Wat ontzettend leuk.
  Ook ik moet nog een outfit voor de aankomende feestdagen.
  We hebben een thema namelijk glitter & glamour dus dat is wel heel erg leuk.
  Twijfel alleen nog of ik ga voor een jurkje of een mooie kokerrok met top en blazer.
  En dan mooie glitter pumps om het af te maken.
  Het shoptegoed zou bij mij goed besteed worden 😉

 • Oeh…. Onwijs gaaf en lief deze giveaway Linda! Ik doe dolgraag mee! Super bedankt voor de winkans & veel succes met jouw mooie blog 😀

 • doe graag mee, nieuwe kleding voor mezelf is een absolute must. Veel kleding hangt al jaren in de kast en is me veel te groot geworden. Dus shop graag voor wat nieuwe hedendaagse kleding in een maatje kleiner!, zodat ik er net zo leuk en stoer bij loop als mijn 2 zoontjes.

 • leuk, leuk, leuk ik doe graag mee

 • Wat feestkledij is altijd wel gekomen!

 • Ik loot graag mee! Mijn kerstoutfit is nog niet compleet en zonder een duwtje in de rug ga ik er denk ik ook niet achteraan. Gelukkig zijn onze familiediners niet zo formeel dat het per se nodig is. 🙂 Maar wat shoptegoed is welkom, dan ga ik nog even hard op zoek!

 • Ik zou het zo leuk vinden om iets moois uit te kiezen voor mezelf.
  Ik vind het altijd zo leuk om mooi voor de dag te komen met de feestdagen.
  Ik shop altijd in de winkels en misschien is dit wel eens leuk om online uit te zoeken
  Alvast fijne feestdagen

 • Natuurlijk, dat wil toch iedereen wel! Wat moois voor mezelf of de kids voor de kerst is een echt leuk kadootje.

 • Heel erg graag. Zo leuk iets nieuws te mogen uitzoeken voor de kerstdagen.

 • Leuk zeg! Ik loot graag mee voor een jurkje 😀

 • Ik waag een kansje! Duimen draaien 😉

 • Wat een gave actie. Ik heb nog wel wat kerstkleding nodig, dus dit komt mooi uit!!

 • Kandidaat in het kwadraat, de inhoud van deze mama haar kledingkast kan wel een zware opkikker gebruiken (die van de kindjes daarentegen… :-p)…

 • Oh wat leuk! Mocht ik winnen, dan gaat mijn moeder wat leuks uitzoeken. Ze is ziek geweest en veel afgevallen, niets past haar meer. Iets nieuws zal haar erg goed doen.

 • Wauw, graag! Prachtige collectie 🙂

 • Wat een leuke actie. afgelopen weekend geslaagd voor de kids (elise een zalmroze tulerokje met gouden pailletten en een bijpassend zalmroze langsleeve met gouden tekst, een zalmroze legging en een wit schapenvachtje en jarno een blouse met een stropdasje): nu ik nog! liefs melissa

 • lijkt me een super mooie prijs: in de ban van het vinden naar een nieuwe baan heb ik een pantalon en blazer nodig..dit is niet goedkoop..! het zou enorm goed van pas komen 🙂

 • Woww.. mooi! Als mama vergeet je jezelf wel eens.. dit zou een leuke verrassing zijn!

 • Jeetje wat leuk. Doe graag mee!!

 • Wat zou dat geweldig zijn, ik heb al zo veel leuke dingen gezien!!

 • Wat zou dat gaaf zijn en bedankt voor de supertips!

 • Ik kan nog wel wat feestelijks gebruiken na mijn zwangerschap. Fijn dat ik weer normale kleding aan kan, al heb ik nog wel last van wat extra kilo’s ;-0

 • Ik ga een kans wagen….
  want heb me dit jaar zeker niet misdragen!
  een leuk kerstoutfitje kan ik wel gebruiken…
  en met dat shoptegoed zal ik snel de winkels in duiken!
  duimen maar en wie weet ben ik de gelukkige:)

 • Ik maak heel graag kans, ik zou het HEERLIJK vinden om weer eens een keertje iets voor mezelf te shoppen. Ik ga deze aktie ook zeker even op Facebook delen.

 • Wij laten ons graag verrassen met een shopping avontuur.

 • (Bijna ) niets nieuws gekocht dit jaar dus zou zeer welkom zijn…….

 • Zeker weten dat ik hier iets mooi voor mezelf zou kunnen vinden..let the shopping begin!

 • superleuke actie!. Shoptegoed voor een kerst outfit zou te gek zijn. Dit jaar gaan we sinds jaren met kerst weer eens uit eten.
  Zou leuk zijn in wat nieuws aan tafel te mogen verschijnen.

 • Leuk! Ik zou wel een leuk rokje of jurkje uit willen zoeken

 • Mijn mooie jurkje van vorige jaar kerst is nu echt te groot (omdat ik 12 kilo ben afgevallen dit jaar), dus ik zou heeel graag iets nieuws mogen uitzoeken 2 maatjes kleiner! 😉

 • Wauw wat n leuke aktie weer. Ik heb al n paar keer gekeken op de site wat een leuke kleding hebben ze daar. Nu gauw duimen zeg.

 • Wat een leuke actie! Ik ga dan voor een chique jurk die ik ook casual kan dragen. Zou echt super zijn.

 • Ik zou ook wel willen winnen! Voor manlief en de kleine dame al zoveel in huis, maar voor mezelf (na gewichtsverlies) bijna niks!

 • heel leuk kado voor deze dure feestmaand!

 • Wat een leuke actie ik doe graag mee om mijn zoontje met iets moois te kunnen verassen.

 • Meestal krijgen de kinderen nieuwe kleren en vergeet ik mezelf… dus dit zou wel leuk zijn 🙂 Ik doe graag mee.

 • Hele leuke actie! Zou graag winnen

 • Wow super leuk!! Meestal gaat al mijn geld uit naar leuke kleding voor mijn zoon dus dit zou toch ook wel super tof zijn voor mezelf! Ik loot graag mee 😀

 • Ja leuk iets voor mijzelf zou ik een keer uitkiezen.Meestal gaat het naar de kinderen.

 • Dat lijkt me heerlijk. Het komt er maar niet van om voor mezelf naar de stad te gaan.
  SansOnline heeft genoeg keuze! Ik heb al wel een aantal mooie dingen gezien!

 • Wat een leuke winactie. Uiteraard doe ik graag mee en ik heb nu alweer teveel leuke spullen gezien. Maar ja, dat krijg je als je bijna nooit meer iets voor jezelf koopt:)

 • Ik doe graag mee voor een mooi kerstjurkje. Met de feestdagen tik ik de 13 weken aan, de gewone kleding zit nu al niet lekker meer, het buikje begint te komen. Een mooi setje positiekleding komt goed van pas! Ik rij er graag voor naar Rijssen…

 • Vrouw en kleding? Nooit genoeg toch? 😉 Tuurlijk doe ik mee!

 • Leuke verwennerij voor jezelf.

 • Ik heb nog geen kerstoutfit dus zou graag een leuk jurkje uitzoeken! Ik vind dat ze er erg leuke kleding hebben dus keuze genoeg!

 • Mijn kledingkast kan wel een boost gebruiken!

 • Doe heel graag mee! Zou leuk zijn hiermee mijn vriendin te verrassen

 • Zou leuk zijn een nieuw setje uit te zoeken voor de feestdagen

 • Leuk hoor, ik zou dat shoptegoed wel willen winnen voor een nieuwe kerstoutfit!

 • Ik ben altijd veel te laat met shoppen voor de kerst. Heb tot nu toe alleen voor ons hele gezin foute kersttruien gekocht. Dus dat tegoed komt wel van pas.

 • Wow, wat een leuke kledingstukken, met dit shoptegoed kan ik een hele mooie kerstoutfit kopen!

 • Gasten uitgenodigd voor Kerst: check
  Menu bedacht: check
  Nieuw kersttafelkleed: check
  Amuseglaasjes gekocht: check
  Outfits dochters: check
  OUTFIT voor mezelf???! : help!!!

 • Ondertussen ook al weer een dik jaar geleden dat ik kleding voor mezelf heb gekocht… Wordt wel weer een keertje tijd. Zou hier dus super goed uit komen

 • ik heb nog niets voor kerst gevonden, dus doe graag mee

 • Mooi! In een nieuwe outfit voelen feestdagen soms net even iets feestelijker! 😀

 • Leuke actie! Ik doe graag mee, mezelf verwennen met een nieuwe outfit!

 • leuk, doe graag mee shoptegoed is altijd plezant

 • Heel graag, ik kan wel een nieuwe outfit gebruiken ?

 • Zou geweldig zijn, z’n prachtige jurk voor de kerstdagen, ik waag graag een kansje !!.

  Groetjes Anneliese de Waal

 • Ja heel graag! Vooral met mijn bolle zwangere buik kan ik wel wat nieuws gebruiken. ?

 • Heel graag… ik heb nog wel een jurkje met een paar afgetrapte 60s pumps van een paar jaar geleden die ik vanwege chronische bekkeninstabiliteit nu niet meer kunnen dus ik kan het heel goed gebruiken om ook eens zonder schuldgevoel voor mezelf te kunnen shoppen een vestje voor over het mouwloze jurkje en een paar stoere boots voor er onder 😉

  Ik ga duimen, super leuke actie

 • dit zou mooi uit komen voor mijn zwanger vrouw want met zulke feest dagen is het voor best moeilijk iets leuks te vinden nu ze nog 6 weken te gaan heeft voor ze bevalt dus zou voor mijn vrouw goed uit komen dit bedrag kan ze toch dan als ik het mag winnen kan ze toch iets leuks nog uit kiezen voor de kerst

  dus we gaan maar duimen draaien dat ik het mag winnen zo dat ik als ik mag winnen aan mijn vrouw kado kan doen zo dat ze toch iets leuks uit kan zoeken

  verder wens ik iedereen fijne feestdagen toe en een goed jaar in 2017 en iedereen suc6 met winnen

 • Doe graag mee. De kerstkleding voor de kids is tuurlijk al lang binnen. Nu voor mezelf nog:)

 • Shoptegoed voor kleding komt ALTIJD van pas, en ik denk dat ik er een mooie blouse van zou kopen 😉
  Dus laat maar komen . . . . . . .

 • Doe heel graag mee! Daar zal mijn omgeving ook blij van worden?. 2 vliegen in 1 klap

 • Doe heel graag mee. Zou een jurkje kopen liefst petrol kleur. Vind ik zo mooi!

 • Shoppen voor een mooie outfit, ja Oma Will wil wel.
  Wat wil een vrouw nou nog meer, dan leuke kleding in de kast hebben.
  Graag doe ik mee.

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top