Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Over drie weken is het weer zover; Valentijnsdag. De dag om je geliefde(n) eens een dagje extra te verwennen. Dat betekent niet dat je heel groot hoeft uit te pakken en de ander helemaal moet overladen met cadeaus. We zijn tenslotte nog aan het bijkomen van de decembermaand. Maar het is wel leuk om te laten merken dat je er aan hebt gedacht. Dan scoor je altijd bonuspunten. Valentijnsdag is toch net iets bijzonderder dan de rest van het jaar. Gewoon een kleinigheidje dat je eenvoudig bestelt bij Webprint, scoort al hoge ogen.

Een lief kaartje

Wanneer is de laatste keer dat je nog een kaartje hebt gekregen? Per post? De enige kaartjes die hier nog binnenkomen zijn bij verjaardagen en de Kerst. Als je daarom een kaartje krijgt per post blijft dat extra speciaal.

Ontbijt op bed

Nu valt Valentijnsdag op een dinsdag, en is dat een normale werkdag. Uitgebreid tijd voor een ontbijt op bed is er niet, tenzij je de wekker flink vroeg zet. De meeste mensen zullen die slaap echter meer waarderen dan een uitgebreid ontbijt voordat de ochtendrush losbarst. Toch kan een kopje koffie, in een speciale mok met foto of een glas jus d’orange en een croissantje met een bloemetje erbij prima tussen twee keer snoozen van de wekker door.

Kleine verrassingen

Valentijn duurt een dag, hoe fijn zou het dan zijn als je de hele dag door kleine verrassingen krijgt. Een lieve boodschap geschreven met krijtstift op de spiegel, een bloemetje bij het ontbijt (aan tafel), een lief briefje in de tas, een appje met een lief plaatje, romantische muziek of liedje met een bijzondere herinnering op de achtergrond tijdens het eten. Het zijn de kleine dingen die het hem doen!

Lees ook: Lush Valentijn collectie; all you need is Lush!

Een Valentijnsslinger

Letterbanners en lichtboxen zijn nog steeds razend populair. En die kan je prima gebruiken om deze dag een speciaal tintje te geven door daar een passende spreuk in achter te laten / mee op te hangen.

Koekjes bakken

Liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens. En kleien vinden veel kinderen ook wel fijn. Dat kan je prima met elkaar combineren door samen koekjes te bakken. Natuurlijk steek je deze uit in een hartvorm, na afloop kan je ze samen decoreren.

Romantisch diner

Geen tijd voor een ontbijt op bed, maak het dan goed met een romantisch diner. Zo aan het einde van de dag denkt je partner misschien dat je het bent vergeten. Maar met een mooi tafelkleed, kaarsjes aan, muziekje op de achtergrond, verse bloemen op tafel, mooi gedekte tafel scoor je altijd. Of je nu voor een uitgebreid driegangendiner gaat met oesters of andere afrodosia of een pan met soep op tafel zet.

Gevuld bad

Heerlijk in bad is natuurlijk altijd fijn. Terwijl de anderen de kinderen naar bed brengt kan jij alvast het bad aanzetten. Heerlijk met wat rozenblaadjes, of een fijne bruisbal, wat kaarsen en een maskertje en het genieten kan beginnen.

 

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

No Comments

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top