De populairste thema's voor kinderfeestjes - Mamaliefde.nl

De 5 populairste thema’s voor kinderfeestjes

Nog een paar maanden en dan zal ik er toch echt aan moeten geloven; het eerste kinderfeestje voor onze dochter. Nu moet ze nog wel even wachten en ben ik er niet mee bezig. Oké vooruit ik zal toegeven dat ik al wel wat aan het rondkijken ben want ik weet nog niet of ik wel op een feestje thuis zit te wachten, en naar de binnenspeeltuin gaat de halve klas. Al is dat wel een groot succes. Gelukkig zie ik als blogger ook wel wat gave kinderfeestjes voorbij komen, leuk aangekleed maar ook realistisch en niet met Amerikaanse situaties waarbij er een party planner aan te pas komt. Dit vond ik de leukste thema’s voor jongens en meisjes:

Frozen-kinderfeestje

Frozen kinderfeestje - Mamaliefde.nl

Oké, dat is vooral een favoriet van onze dochter. Maar het kind is jarig, en zij bepaalt. En aangezien alle meisjes groot fan zijn van Anna en Elsa is een Frozen-kinderfeestje al snel een groot succes. Dat geldt ook voor de dochter van Melissa, toen zij vijf werd kwam er een Frozen-feestje, helemaal in stijl aangekleed met praktische decoratie. Natuurlijk mochten ze allemaal verkleed komen in een Anna of Elsa, of andere prinsessenjurk. Gedurende de middag deden de jonge dames leuke activiteiten, van knutselen tot en met Frozen Fever kijken op Netflix en was er een pinata met leuke Frozen stationary. Hier vind je alle tips en foto’s van het Frozen thuisfeestje bij Melissa. Ook de dochter van Pauline had als wens een Frozen-feestje. Zij trok ook alles uit de kast voor lekkere en toepasselijke Frozen hapjes en activiteiten.

Mad Science verjaardagsfeestje

Mad science kinderfeestje - Mamaliefde.nl

Dit vind ik echt een geweldig origineel idee voor een verjaardagsfeestje. Weer eens wat anders. En leuk voor jongens én meisjes! De dochter van Joyce nodigde eens de halve klas uit voor het kinderfeestje waar professor Ruige Rodin langs kwam om samen met de kinderen proefjes te doen. Het programma duurde twee uur, maar de kinderen hingen aan zijn lippen en dat geloof ik graag. Het ziet er echt heel gaaf uit met leuke experimenten voor kinderen waar ze ook nog eens wat van leren. Op de blog vind je ook een filmpje van het Mad Science kinderfeestje. Dan nog cadeautjes uitpakken, taart eten en patatjes en je feestje is klaar.

Pokemon-feestje

Pokemon kinderfeestje - Mamaliefde.nl

Na een Ninjago-feestje had de zoon van Pauline zijn zinnen gezet op een Pokemon feestje. En dus ging ze aan de slag voor een originele traktatie en een super kinderfeestje. Op Pinterest vond ze volop inspiratie, maar wel waarbij je zelf aan de slag moet. Van slingers en lampionnen, tot en met aankleding van de gerechten, een traktatie op school, spelletjes voor thuis en een Pokemon-speurtocht.

Ninjago-feestje

Ninjago feestje - Mamaliefde.nl

Toen de zoon van Charlotte zijn verjaardag ging vieren zag ze daar enorm tegenop. Gelukkig schoot een vriendin te hulp. Zij heeft diverse themakisten met alle materialen die je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje en je je nergens meer druk over hoeft te maken. Haar zoon ging voor Ninjago en ze ontving een kist vol. Onder andere met bordjes en bekers, decoratiematerialen, verkleedkleding, spullen voor activiteiten etc. Ze kwam die middag ook helpen zodat ze de organisatie volledig aan haar over kon laten en alleen hoefde te zorgen voor de taart en helpen met de speurtocht uitzetten en frietjes bakken. Zelfs dat werd volledig in stijl gedaan met vuilnisbakken op de tafel en eetstokjes!

Prinsessenfeestje

prinsessenfeestje - Mamaliefde

Laura schreef ooit al eens een gastblog over het prinsessenfeestje van haar dochter. Haar dochter had namelijk als wens om op haar verjaardag echte prinsessendingen te doen, in mooie jurken. Daar horen ook toepasselijke activiteiten bij zoals prinsesjes maken. Natuurlijk wordt er ook in stijl gegeten en is er een high tea met allemaal lekkere hapjes!

Wat doe jij met het verjaardagsfeestje voor je kind? Of zie je ook een beetje op tegen het organiseren van een kinderfeestje zoals Merel?

Volgende
Vorige

Comments ( 2 )

  • Ik zie er altijd tegenop, maar uiteindelijk is het altijd leuk. Mijn zoon had afgelopen keer een reptielenfeestje! En ik vind nog steeds die keer leuk dat ik met m’n dochters feestje eerst iedereen hier vliegers liet versieren/kleuren en dat we daarna met de tram naar het strand gingen en gingen vliegeren op het strand. En ook fun swing for kids was erg leuk. Dat kan in Den Haag.

    • Een reptielenfeestje is ook echt wel een heel leuk idee. En met vliegers naar Scheveningen ook, lekker origineel ook!

Enroll Your Words

CommentLuv badge

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.