Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het Pinksteren. Ideaal voor een weekendje weg om te genieten van een van de vele festivals die worden georganiseerd. Zoals het Telekids Familie Feest dat van Hoorne Entertainment organiseert in samenwerking met RTL Telekids op 3, 4 en 5 juni in de Evenementhallen Gorinchem. Een eerste ‘grote mensen concert’ maar dan met de vriendjes bekend van tv, geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Lees ook: Kindermusicals en theater 2018-2019; De leukste kindervoorstellingen ook voor peuters, kleuters
Lees ook: Gorinchem wat te doen; Uitjes, bezienswaardigheden en musea

Het concert


Speciaal voor het Telekids Familie Feest! wordt een concertzaal met een groot podium ingericht in de vorm van een taart. Het is tenslotte een feestje! Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Gedurende de concerten kan je genieten van  verschillende optredens van de helden van je kind. Zoals onder andere Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam, Assepoester (Sita), Sneeuwwitje (Maud), Rapunzel, Hans en Grietje, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia, Raak! en vele anderen.

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Tijdens de perspresentatie krijgen we al een korte sneak preview. Er werd gezongen en gedanst. Daarna mochten de kinderen op de grote rode knop drukken waarna de serpentine de lucht in schoot en er met groot spektakel van twee kanten grote wagens aan kwamen rijden onder luide muziek. Toch wel iets te hard naar het gevoel van zoonlief die hier een beetje van was geschrokken, maar het vanaf mama’s schoot toch wel heel interessant vond.

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Thomas de Stoomlocomotief

Een vrij groot deel van de cast kwam namelijk tevoorschijn in passend vervoer. Van een enorme limousine waarin de prinsessen zaten tot en met een brandweerwagen met Brandweerman Sam, een tractor met Fien en Teun, de gele kever van Jul & Julia en de topper volgens zoonlief; Thomas de stoomlocomotief. Daar is hij groot fan van. Dus toen de kinderen met hun helden op de foto mochten, rende hij meteen af om zijn Thomas-trui te laten zien aan de dikke controleur en met Thomas op de foto te gaan. Hij liep hier ook regelmatig naar terug en mocht zelfs even in de trein kijken. Dat maakte echt veel indruk op hem en hij kan ook over niets anders meer praten dan ‘Grote Thomas’. Alleen al vanwege zijn ogen die kunnen bewegen.

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Rapunzel, Assepoester en Sneeuwwitje met Cayleigh, dochter van Marstyle.nl

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Fien en Teun

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Jul & Julia, Meneer Kaasschaaf & Mevrouw Suikerspin

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Brandweerman Sam met Lovely Charlotte, Mama’s Liefste, Marstyle en ondergetekende

Nadat dochter, die gewoon naar school moest de foto’s zag, was ze toch wel een beetje jaloers. Ze deed meteen mee met het dansje uit het filmpje en wilde ‘ook Elsa’ zien. Want ja, blauwe jurk + prinses = Elsa ;-)

De hele dag plezier

Leuk natuurlijk zo’n voorstelling, maar bij dit feest wordt het een heel avontuur waar je eigenlijk wel de hele dag van kan genieten.

Telekidsplein

Zo ben je van één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert welkom op het indoor Telekids Plein. Hier vind je diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise. Na afloop van de show kunnen de kinderen met hun idolen op de foto tijdens de uitgebreide Meet & Greets.

Boerderijplein

Mocht je er nog niet genoeg van hebben gekregen dan kan je na afloop nog uitgebreid nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend en kan je zo lang blijven als je wilt.

RTL Familiefeest Evenementenhal Gorinchem - Mamaliefde.nl

Locatie

Het familiefeest wordt gegeven in evenementenhal Gorinchem. Dit is goed bereikbaar vanuit het hele land, ongeacht waar je nu woont en vlak naast de snelweg. De hallen zijn groot maar toch overzichtelijk. Er zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig. Onze zoon vond het al heel bijzonder bij de entree en bleef al geboeid staan kijken bij de fontein buiten.

Voor iedereen

Het mooie van het Telekids Familie Feest! is dat ze het toegankelijk maken voor iedereen. Zo wordt er samengewerkt met Stichting Lach, voor een dag waarbij kinderen de kans krijgen om samen met hun ouders te genieten van deze dag. Ze krijgen zelfs een lakei voor een echte koninklijke beleving. Ook kinderen die een vader of moeder hebben met ALS, een ziekte waar helaas nog geen behandeling voor is, zijn uitgenodigd.

Kaartjes & Parkeren


Het Telekids Familie Feest! is voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Het feest duurt drie dagen, en er zal drie keer per dag een show gegeven worden om 10.00, 13.30 en 18.00. Per show zijn er 3.000 plaatsen dus dat betekent dat er heel veel kinderen van kunnen genieten. Als je vooraan wilt zitten zodat je alles van dichtbij kan zien, betaal je 25 euro per kaartje. De goedkoopste kaartjes kosten 15 euro.

Wil je optimaal genieten dan zijn de golden tickets een aanrader. Hiermee krijg je een echte vip-behandeling inclusief rondleiding achter de schermen, foto op het podium en onbeperkt eten en drinken. Deze zijn echter beperkt beschikbaar en al bijna uitverkocht. In totaal zijn er 30.000 kaartjes dus voor iedereen die wil. Parkeren is trouwens gratis! Kaartjes kan je hier bestellen.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.