Als blogger krijg je met enige regelmaat verzoeken voor producten om ze te reviewen, of krijg je ze als verrassing toegestuurd. De laatste tijd gaat het erg hard. Daarom leek het me handig om een paar producten samen uit te lichten. Het idee hiervoor kwam ik bij verschillende andere bloggers tegen. Met enige regelmaat zal ik de producten die mij erg leuk / handig lijken met jullie delen. Dit keer staan de Tabzoo, Mallows en de Contigo antilekbeker centraal.

Tabzoo

Review: Tabzoo - Mamaliefde

Nu het vakantie is laat ik ze iets langer tv kijken dan de tien minuten per dag die aanbevolen is. Zeker onze dochter die als ze naar de wc geplast heeft even een spelletje mag spelen. Of als haar broertje op bed ligt. Dan heb ik ook even een momentje rust. Nu ben ik heel blij met de kindermodus, waarmee je bepaalde apps kan selecteren die je kind kan gebruiken. Maar niet op internet kan of aankopen kan doen in de google play store. Op de tablet staan verder ook geen apps zoals facebook, twitter etc. zodat je meldingen krijgt.

Sinds we deze enorm gave tablethoes van Tabzoo hebben gekregen speelt ze meer op de tablet, in plaats van mijn telefoon of op de grote tv. Op de tablet kan ze zelf kiezen welke spelletjes ze wil spelen of filmpjes ze wil zien. Natuurlijk heb ik ook een heel rijtje aan educatief verantwoorde apps geselecteerd waarmee ze kan puzzelen of leren tellen. Het leuke aan deze hoes is dat hij er niet alleen ontzettend gaaf uit ziet met zijn kat uiterlijk. Het favoriete dier van onze dochter. De hoes is ook heel speels. Met de gratis app die je kan installeren kan je er oogjes op zetten die open en dicht kunnen. Die passen ook precies voor de oogjes van de hoes (kan je zelf instellen) afhankelijk van het formaat van je tablet. Nu is er alleen een probleem, de tablet wil ze nu helemaal niet meer teruggeven…

Mallows

Als scout is de kans groot dat je fan bent van marsmallows. Geen spekjes, maar die witte en roze dingen die je dan op een lange stok prikt om in het kampvuur te laten smelten. Tenminste het is nog een hele kunst om aan de buitenkant een (niet bruin) korstje te vormen terwijl de binnenkant heerlijk smeuïg is. Vervolgens plak je er twee mariakaakjes tussen zodat je het zonder vieze vingers op kan smikkelen. Ook super lekker zijn marsmallows in je warme chocolademelk. Een in mijn ogen Amerikaanse traditie die ik heel graag omarm.

Toen ik op instagram het profiel tegen kwam van Mallows Inc was ik dan ook gelijk fan. Quinten en Michelle maken deze overheerlijke marsmallows helemaal zelf. In allemaal verschillende smaakjes. Het doosje vond ik in goud papier ingepakt in de brievenbus. Waardoor je gelijk het gevoel krijgt iets waardevols en unieks te ontvangen. En dat is het ook. In het doosje zit een stukje goud papier waarin het zakje zit met 16 vierkante marsmallows. Natuurlijk gingen daar gelijk twee paar kinderhandjes op af. Een stukje mochten ze daarom proberen. Zoonlief stopt het, net zoals alles, direct in zijn mond om zo snel mogelijk om meer te vragen. Dochter was iets voorzichtiger, dit kende ze niet. Nadat kleine broer er van smikkelt en mama er ook een hapje van heeft genomen probeert ze het toch heel voorzichtig. Vijf seconden later heeft ook zij het op. Dit vind ze toch wel erg lekker.

De mallows bewaar je op een donkere droge koele plek, het liefst veilig voor anderen. In dit geval kinderhandjes. ‘S-avonds genieten manlief en ik van nog een stukje. Althans eentje, manlief kon zich niet inhouden doordat het doosje open op tafel stond zo lekker zijn ze. In deze blokjes zit vanille verwerkt en dat is duidelijk te proeven. Dit is iets om echt van te genieten. Om iedere dag even een momentje jezelf te verwennen. Met een zacht blokje snoep vol smaak.

Contigo Antilekbeker

Tot slot kregen we een antilekbeker toegestuur van Contigo. Bij een antilekbeker denk ik altijd aan die bekers voor dreumesen om te leren drinken. Met een tuit eraan, die als je hem ondersteboven houdt niet gaat lekken. De uitdaging is vaak echter om er drinken uit te krijgen. Je moet dan best wel hard zuigen, wat wennen is voor je kind als het een fles gewend is. Dit is er echter eentje voor kinderen van drie jaar en ouder. In een hele stoere look waar maar liefst 420 ml vocht in past. Gemaakt van BPA-vrije materialen en geschikt voor in de vaatwasser.

Het is wel even wennen voor onze dochter, ze moet namelijk meerdere handelingen tegelijk uitvoeren om er drinken uit te krijgen. Het drinken gaat dan ook niet altijd even makkelijk en vaak moet mama helpen met het indrukken van het knopje. Zowel de kracht als de lange vingers heeft ze er niet voor. Voor oudere kinderen lijkt me dit wel echt een uitvinding. Handig voor op de fiets doordat het niet lekt, voor achterin de auto als je nog een paar uur moet naar het zuiden van Frankrijk of lekker stoer voor als je hangt met leeftijdsgenootjes in het skatepark.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.