Star Wars, ook voor meisjes?!

Niet als het aan mijn dochter ligt. Papa is groot fan van Star Wars en natuurlijk krijgen de kinderen daar natuurlijk ook het nodige van mee. Zo hebben ze eigen kostuums en mag de oudste een enkel keertje mee met papa naar een speciaal event. In de speelgoedhoek liggen een aantal light sabers waar ze graag mee spelen en heel soms kijken ze een stukje mee met manlief. Dat geldt voor onze beide kinderen; zowel zoonlief als dochter.

Lees ook: Gouden Boekjes; Star Wars speciale editie

Soy Luna versus Star Wars

Als het aan haar ligt is Star Wars dus zeker niet alleen voor jongens. Zij herkent de karakters uit de film en kan er een aantal benoemen. Bij Bristol ligt nu een collectie die in samenwerking met Disney Channel is ontworpen. Daarbij staan twee series centraal; Soy Luna (voor de meisjes) en Star Wars (voor de jongens). Nu kent zij Soy Luna helemaal niet, die is tenslotte niet op Netflix. Dus was ze erg blij met een paar schoenen uit de Star Wars collectie.

De lijn bestaat uit toffe schoenen en accessoires als T-shirts, petten en tassen voor stoere jongens en hippe meiden in de leeftijd van ± 5 t/m 12 jaar. De producten liggen op dit moment in de winkel, een groot gedeelte is ook online verkrijgbaar en variëren in prijs van €4,99 tot €39,99. Te gek voor alle fans van Star Wars en Soy Luna! De volledige collectie kan je hier shoppen.

Lees ook: Star Wars: The Last Jedi Porg

Niet de enige

En ze is niet de enige. Afgelopen week kwam hier een vriendinnetje spelen en na de Barbies en verkleedjurkjes kwamen ze beneden spelen met lego tot de lightsabers gevonden werden in de speelgoedkast. Daar moest natuurlijk gelijk mee gespeeld worden. Wat er best schattig uitziet in Elsa jurkjes 😉 Waarom Star Wars ook zo leuk is voor meisjes lees je hier.

Toch is het jammer dat veel kledingcollecties alleen Star Wars aanbieden voor jongens. Soms kan het uniseks gedragen worden maar dat valt nog tegen. Gelukkig zijn er heel af en toe items te vinden in jurkjes etc. ook speciaal voor meisjes.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

No Comments

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top