Een van mijn zwakke punten als het gaat om kleding zijn shirtjes en truitjes met teksten geweest. Zeker voor jonge kinderen vind ik dat geweldig. Dat er dan op het truitje van een babytje ‘eigenwijs’ staat bijvoorbeeld. Alsof de baby zelf al iets kan uitspreken. Of de truitjes met ‘Mom stop blogging me’ die vorig jaar een enorme hype waren. Ik ben altijd onder de indruk van de uitspraken die ze bedenken, die passen zo goed. Toen ik de mogelijkheid kreeg om zelf ook een aantal shirtjes te ontwerpen met teksten zei ik ook geen nee. Kan ik mijn eigen ontwerperskwaliteiten eens testen. 

Van spreadshirt kreeg ik een bedrag waarmee ik aan de slag kon. Ik begon met een roze truitje voor onze dochter, maar dan. Wat moet er op… Ik vroeg op twitter om hulp en kreeg de tip uitspraken van de kinderen. Kijk, daar kunnen we wat mee. Een dochter die zichzelf graag als prinses ziet en een zoon waarvan de stopwoordjes nee en leuk zijn. Het was even zoeken met de tekstvlakken en afbeeldingen om iets te ontwerpen. Al snel had ik een shirtje vol, met de voorkant en de zijkant, inclusief een afbeelding. Leuk, maar toch net niet. Gewoon teveel. Vaak is juist de eenvoud zo belangrijk. Tijd voor een nieuwe poging dus. Dit keer een eenvoudig zwart shirtje, met een leuk lettertype en zowaar dat leek ergens op. Ik kreeg de smaak te pakken en zag ook steeds meer leuke uitspraken. In het systeem zelf kan je ook voor leuke en originele afbeeldingen kiezen die al helemaal opgemaakt zijn zodat je ze alleen op de juiste plek hoeft te plaatsen. De zwarte en witte shirts zijn er al vanaf 4,50 en voor ieder product. Dat als je het toevoegt aan je winkelmandje ook nog voor extra korting zorgt. Zo kan je meer ontwerpen voor minder. In totaal bestelde ik maar liefst 7 shirtjes die de kinderen natuurlijk graag aan jullie showen.

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

Review spreadshirt - Mamaliefde

De shirtjes zijn nog wel een (paar) maatjes te groot omdat dat de kleinste maat was. Maar dat gaat niet lang duren, in ieder geval voor het einde van de winter. Ik kan niet wachten om ze aan te trekken. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast over ze.

Welke uitspraak zou jij wel graag op een shirtje zien?