Een laagstaande zon in het voorjaar heeft ook zo zijn voordelen. Je kan er heerlijk mee spelen. Als het licht gebroken wordt krijg je een mooi kleurspel in de kamer. Of je kan er enorme langgerekte schaduwen van maken.

Spelen met kleur en schaduw - mamaliefde

Spelen met kleur en schaduw - mamaliefde

Tip: Oudere kinderen kunnen zelf een mobile maken met gekleurde glaskralen. Als je deze voor het raam hangt waar de zon op schijnt krijg je een kleurendisco. Met flesjes gekleurd water kan je ook een kleurenorgel maken.

Tip 2. Als je de schaduw van je kind overtrekt kan je er een mooi silhouet van maken. Of kijk eens op de blog van fotografille voor een originele schaduwfoto inclusief uitleg.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.