Het is alweer even geleden dat ik van alles via sites zoals Ali Express kocht, namelijk voor de bruiloft. Soms zag ik wel iets leuks voorbij komen op Facebook van iemand anders die wat had gekocht, zoals mierenprikkers die in Nederland erg prijzig zijn maar dan had je ‘gedoe’ dat je een creditcard nodig hebt. Onlangs zag ik weer leuk speelgoed voorbij komen, dus dook ik toch maar in de wereld van Ali en verbaasde ik me over wat er allemaal te koop is. Niet alleen ‘fun’ en goedkope ‘made in China’-producten maar ook degelijk houten Montessorimateriaal. Ben je alvast op zoek naar Sinterklaascadeautjes (houd rekening met lange verzendtijd) dan zijn dit echte tips! En vanwege de prijzen een groot deel ook zeer geschikt voor in de schoen.

Aqua beads

Deze siliconen pareltjes vind je ook in van die zakjes om vocht op te vangen in schoenen en tassen. Je kan ze ook prima gebruiken om mee te spelen. Een paar jaar geleden had ik al eens een zakje gekocht en was toen een groot succes. Nu kocht ik een nieuw zakje met 10.000 aqua beads in alle kleuren van de regenboog.

 

 

Lacing shoes

Nu ze straks allebei naar school gaan en zelf hun kleren kunnen aantrekken wordt het ook tijd om te oefenen met veters strikken. Ik kocht een houten schoentje met veters zodat ze daar straks allebei mee kunnen oefenen.

 

 

 

Ballenbadballen

Ballenbadballen zijn altijd een groot succes; in het zwembadje buiten of lekker in bad. Het vormt al snel een kleurrijk geheel voor veel plezier. Je hebt ze in sets vanaf 25 ballen, maar ook met 50 of 100 pit pool balls.

Lees ook: Elektrisch en plastic speelgoed met lichtjes, muziek en geluid dat WEL leuk is!

 

 

Magnetic building blocks

Er zijn diverse soorten magnetisch speelgoed; van staafjes en balletjes; in mini en groot formaat dat ook veilig is voor babyhandjes tot en met vierkantjes en driehoekjes. Veel wordt er los verkocht, maar als je even zoekt zie je ook complete sets zoals deze