Ik vind het altijd bijzonder als merken zich inzetten voor het goede doel. Daar wil ik dan graag een bijdrage aan leveren. Zeker als het gaat om de fijne schoenen van TOMS. Voor veel vrouwen zijn deze espadrilles een absolute musthave, ze zitten heerlijk, je kan er ver op lopenen vanwege het elastiek zijn ze makkelijk aan en uit te trekken.

Nu komt TOMS met een special edition. TOMS werkt namelijk samen met Christy Turlington en haar non-profitorganisatie: Every Mother Counts. Die zich wijdt aan het veilig maken van zwangerschap en bevalling voor elke moeder, overal ter wereld. De limited edition TOMS + Every Mother Counts Orange Rose Collection bestaat uit Classics en een draagtas met een oranje roos, het universele symbool voor kraamzorg. Dit krachtige symbool staat voor de toegang tot veilige kraamzorg. Voor elk TOMS + Every Mother Counts product dat je koopt, geeft TOMS € 5 aan Every Mother Counts ter ondersteuning van programma´s die zich inzetten om de kraamzorg overal ter wereld te verbeteren. En het leuke aan deze schoenen is dat ze niet alleen in een volwassen maat verkrijgbaar zijn maar ook in een kindermaatje. Kan je heerlijk twinnen samen met je kind!

De TOMS + Every Mother Counts Collection is vanaf half mei 2017 verkrijgbaar in de TOMS winkels en op shopTOMS.nl

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.