Vanochtend konden jullie al lezen over mijn shoptripje naar Antwerpen. Daar zaten best al veel foto’s in, daarom heb ik de foto’s van de ‘buit’ bewaard voor een afzonderlijk shoplog artikeltje. De meeste kleding komt van de H&M, ook bij de Galleria, Zara en C&A heb ik het een en ander meegenomen. Natuurlijk winkels die je in Nederland ook tegen komt, toch krijg ik het gevoel dat er hier hogere kortingen worden gegeven en er meer keus is. Ik heb mijn best gedaan zowel aan peuter als baby boy te denken. Misschien niet in aantallen, maar wel qua uitgaven. Voor meisjes is er alleen iets meer te vinden, zeker in de maatjes vanaf 92. Naast kinderkleding heb ik ook het een en ander meegenomen van de Hema en de kruidvat. Ik had namelijk de tip gekregen dat ze bij de hema ijslolliestokjes zouden hebben. Daar ben ik nu al zo lang naar op zoek, maar vind ze nooit waar anderen ze wel vinden. Ook niet als ik er om vraag. Daar baal ik stiekem dus best wel van. En dit via internet bestellen vind ik weer een stap te ver. Maar afijn, ik zal jullie niet langer in spanning laten.

H&M

Shoplog solden Antwerpen H&M - Mamaliefde

Twee longsleeves; de een van H&M met sparkle & shine en de ander lichtroze met sneeuwige print van Logg. Beide voor 3 euro per stuk. Staan altijd prima op een eenvoudige spijkerbroek of legging.

Shoplog solden Antwerpen H&M - Mamaliefde

Twee lekkere zachte wollen truien, allebei van de H&M. De een met een lief strikje van pailletjes en de ander met gebreide boorden aan de voorkant en een lief strikje op de kraag. Het witte truitje is iets langer, zodat het eerst als een tuniek achtig truitje gedragen kan worden. Deze truitjes waren 7 euro per stuk.

Shoplog solden Antwerpen H&M - Mamaliefde

Deze legging in maat 98 kon ik niet laten liggen. Past ze nu nog niet, maar ze is helemaal gek van hartjes. Deze was 5 euro.

Shoplog solden Antwerpen H&M - Mamaliefde

Dit vierdelig pakje vind ik zo ontzettend stoer. Een zwart broekje en gilletje, compleet met blouse en zelfs een stropdas. Natuurlijk op de gok gekocht in een paar maatjes groter, zodat hij dit volgend jaar aankan tijdens de kerst. En anders met opgerolde broekspijpen. Voor het complete setje was ik 15 euro kwijt.

Shoplog solden Antwerpen H&M - Mamaliefde

Ja, ik heb iets met superbaby’s. Misschien niet helemaal meer een baby. Maar voor 3 euro kan ik dit soort dingen niet laten liggen.

Tot slot deze slofjes met sterren voor 3 euro, lekkere warme sokjes (hopen dat ze blijven zitten voor 2 euro. Onze dochter houdt niet van mutsen, maar een haarband laat ze buiten wel zitten. Deze schattige haarband met oortjes voor 1 euro kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Galleria

Shoplog solden Antwerpen Mexx galeria - Mamaliefde

Bij de Galleria waren de afdelingen met kinderkleding zeer overweldigend. Bij de presentaties van Mexx heb ik in ieder geval dit shirtje meegenomen met Mexx endless summer voor de zomer voor 2,95 en Glitter makes me really happy voor 8,95.

Shoplog solden Antwerpen Ikks  galeria - Mamaliefde

Niet zo heel bijzonder dit lekker warme gevoerde fleecevest van Ikks. Maar voor 15 euro kon ik deze niet laten liggen. Komende zomer is er namelijk weer de vijfjaarlijkse reünie van de studentenvereniging waar manlief en ik elkaar hebben leren kennen. Aangezien ik voorzitter ben van de stichting, kan ik natuurlijk niet ontbreken en kinderen zijn ook welkom. Ter gelegenheid wordt er een reünie hoodie ontworpen. Met deze trui kan ik zelf iets voor onze dochter ontwerpen. In de maat van baby boy hadden ze helaas niets.

Zara

Shoplog solden Antwerpen Zara  - Mamaliefde

Bij de Zara was het erg druk, de rij duurde ook erg lang. Toch kon ik deze longsleeve voor baby boy niet laten liggen. Hartstikke stoer toch? Daar was ik 4,95 voor kwijt. Ik heb ook nog even met een schattig roze tutu in de handen gestaan. Heel erg leuk, maar zo vaak wordt dat toch niet uit de kast getrokken. Daar kan dus een ander meisje blij mee gemaakt worden.

C&A

Shoplog solden Antwerpen C&A Frozen  - Mamaliefde

Voor mezelf had ik afgelopen week al het een en ander bij de C&A geshopt. Natuurlijk ook even op de kinderafdeling gekeken, maar op twee rekken na hadden ze niet veel. Laat staan in de juiste maat. Dat was in Antwerpen wel anders. Dit truitje met tutu er aan vast kon ik niet laten hangen. Iets meer (9,95) dan ik anders gekocht zou hebben voor zoiets, maar ja. Je bent Frozen fan of niet. En het was een schot in de roos, peuter wou gelijk dit jurkje aantrekken! Ze hadden ook nog een andere donkere variant, met sisters. Jammer alleen dat ze dit vanaf maatje 98 hebben, in de kleinere maatjes moet je het toch hebben van prinses Sophia, Minnie en Dora. Daar heb ik dus helemaal niets mee.

Shoplog solden Antwerpen C&A  - Mamaliefde

Voor onze zoon hadden we nog geen sneeuwpak. Deze is misschien iets ruim, maar een maatje kleiner was er niet meer. Ik had eerst een andere uitgezocht, maar die was het toch net niet. Het voordeel van dit pak is ook dat er voetjes en wantjes aan vast zitten met knoopjes. Zeker omdat hij nu nog niet loopt. Als dat veranderd kunnen deze er makkelijk vanaf en zitten er riempjes onder. De jas is heerlijk warm gevoerd met fleece en heeft ook een hele stoere muts met ingebouwde cap. Ik was hier 19,49 voor kwijt.

Overige

Shoplog solden Antwerpen Hema & Kruidvat - Mamaliefde

Tot slot heb ik nog wat andere inkopen gedaan, zowel voor de winactie / mamaswap (die ik dus niet deel) als voor onszelf. Voor mezelf heb ik alleen deze 10,0 mm haaknaald meegenomen van de hema. Een setje met muntjes en diamanten om op te duiken voor in bad. Ze vinden het altijd erg leuk om in bad te spelen. Een setje met glitterlijmstiften. Had eerder ook al glitterverf gekocht, maar daar blijven losse glitters helaas niet aan plakken. En baby’s eerste woordjes kaarten. Ze speelt graag met kaarten, en hopelijk wordt haar woordenschat op die manier ook uitgebreid.

Na afloop vind ik het ook altijd leuk om te berekenen hoeveel ik heb bespaard. Dit is een bedrag van 91.85 euro, een besparing van 44% op het totaalbedrag. Oftewel; wat ik kwijt was geweest zonder de korting. Natuurlijk is dat relatief, want sommige dingen zou ik zonder korting toch hebben laten liggen. Is toch een goed excuus om het de volgende keer weer te doen!

Wat vonden jullie het leukste kledingstuk?