Heel lang stond het bovenaan mijn verlanglijstje. Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Toen ik hoorde dat je daar met de auto door mocht rijden op safari leek me dat echt een unieke ervaring. Op Safari, maar dan gewoon in Nederland. We zijn er nu al een paar keer geweest. In het kader van de Little People maand die een paar jaar geleden werd georganiseerd, ‘s-nachts tijdens Africa by Night festival en we hebben er zelfs een weekend overnacht in het nieuwe safari resort. Een bezoekje aan deze dierentuin met zijn unieke ervaringen is absoluut een must!

Lees ook: Noord-Brabant met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit
Lees ook: Leukste dierentuinen met kinderen in Nederland, ook met speeltuin voor peuters en kleuters!
Lees ook: Safari resort Beekse Bergen
Lees ook: Speelland Beekse Bergen
Lees ook: Op kraamvisite bij de tijgers in Beekse Bergen

Safaripark

In het safaripark zijn er diverse opties om de dieren te bekijken. Een deel is ook afhankelijk van het weer. Verspreid over het park zijn er ook een aantal shops waar je kan zitten voor een patatje of een lekker ijsje. In de shops vind je diverse souvenirs, zodat de kinderen met een mooie herinnering naar huis gaan.

Wandelsafari