Vandaag is onze dochter drie jaar geworden. Het begint al een echte dame te worden. Daar hoort natuurlijk ook een passend cadeau bij. Vorig jaar stond er een loopfiets op haar verlanglijstje, of eigenlijk hadden wij die er voor haar opgezet. Dit jaar is ze zelf aan de slag gegaan om haar eigen verlanglijstje te maken. En een van de dingen op dat lijstje was een kinderstep. Wat me niet verbaast omdat er hier regelmatig oudere kinderen door de straat zoeven als ze op de step naar school / huis gaan. Dan is het erg fijn als mama als blogger dat gelijk mag reviewen.

Uit het brede aanbod van steps koos ik voor de step van Puky. Volgens de beschrijving geschikt voor jonge kinderen vanaf twee jaar. Omdat onze dochter geen groot meisje is en fietsjes en dergelijke toch nog een beetje eng vind leek me dit wel verstandig. Dan kan ze er rustig aan wennen. Hij is ook niet al te zwaar, zodat mocht ze hem zat zijn mama hem makkelijk kan optillen terwijl ze achter de buggy loopt. Dan gaat hij makkelijker mee naar de speeltuin in plaats van in onze kleine achtertuin. Een van de voordelen is namelijk de bredere banden en twee wieltjes aan de achterkant zodat hij stabieler blijft staan. Ze hebben de step in drie kleurtjes; roze, blauw en rood. Omdat het steeds meer een echt meisje wordt, en het dan ook echt haar step is koos ik voor het roze kleurtje.

REview puky step roze - Mamaliefde

De step werd geleverd in een grote doos. Het waren een aantal onderdelen zoals het stuur, vlaggetje en het frame die je eenvoudig in elkaar zet. Het gereedschap hiervoor is niet bijgeleverd maar vind je in de meeste huishoudens terug. Omdat ik erg nieuwsgierig was naar wat onze dochter er van vond heb ik zelf de doos al open gemaakt toen ze op bed lag te slapen.

Na haar middagslaap was ze erg nieuwsgierig naar wat er onder die deken was verscholen. Super blij was ze toen ze zag dat het een step was. Een echte roze meisjesstep, vooral het vlaggetje deed het ook erg goed. En tja, als je kind blij is ben jij als moeder natuurlijk ook erg blij.

REview puky step roze - Mamaliefde

Gelukkig was het die middag mooi weer zodat we hem gelijk mee konden nemen naar het speeltuintje. Ze wist precies hoe de step werkte en ging er gelijk goed op staan. Het vooruit komen is echter nog even oefenen. Voor nu is het dat zij er met twee voetjes op gaat staan en mama of papa duwt. Gelukkig blijft ze het proberen, dus het zal er vast binnenkort wel van komen.

REview puky step roze - Mamaliefde

Latest posts by Linda (see all)