Gisteren hebben jullie kunnen lezen over de lazy day die we afgelopen week hebben ingesteld. Gewoon heerlijk de hele dag in pyjama rond lopen. Dat is alweer even geleden, waarschijnlijk voor het laatst tijdens de zwangerschap. Tijd dus om daar weer eens verandering in te brengen. Mama neemt gewoon een dagje ‘vrij’. En waarin kan dat beter dan in een heerlijke pyjama. Zeker als die lekker nieuw is!

Het pakketje van Charlie Choe kwam pas ‘s-avonds binnen toen de kinderen op bed lagen. Kon ik het dus rustig uitpakken en bewonderen. Super hot toch met die high heels print op de lange pullover. Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik nog even heb getwijfeld tussen deze set en een onesie in dezelfde outfit. Lijkt me heerlijk om dat als huispak te dragen. Lekker huismusserig, verwarming wat hoger, dekentje op de bank, warme chocolademelk erbij. Waarom ik dan toch voor de pullover ging? Dat vind ik eerlijk gezegd wat fijner slapen.

Charlie Choe - Mamaliefde

Glazen muiltjes pyjama

Charlie Choe - Mamaliefde

En het leuke is; er zat niet alleen voor mij een gave pyjama in, maar eentje die perfect matcht voor onze peuter maar dan met een hip truitje en een broekje met de high heels print. En een super hippe voor onze zoon, met een pijlen broek en stoer truitje. Dit is gelijk zijn allereerste pyjama, want meestal draagt hij nog een slaapzak. Dat vind ik wel zo warm. Zodra ik die ochtend bij onze dochter in de kamer kwam zag ze de pyjama en was ze verliefd. Ze raakte hem gelijk aan en begon te strelen. Om vervolgens alle schoenen aan te wijzen. Die wilde zij ook hebben! Naast Frozen, Pocahontas en Mulan doet Assepoester het namelijk erg goed. De schoenen die ze kreeg bij haar prinsessenjurk zijn namelijk haar eigen ‘glazen muiltjes’. En sindsdien zijn alle schoenen met een hak dus glazen muiltjes. Zo’n pyjama wil ze dus gelijk aantrekken. Geen gedoe meer over wat ze aan wil. Heerlijk! Ook zoonlief vond de pyjama fijn, hij heeft nog niet zo’n uitgesproken smaak als zijn zus maar vond alle pijlen op zijn broek bijster interessant.

Adventure

Charlie Choe - Mamaliefde

De rest van de dag hebben we dus lekker actief rond gehobbeld in de pyjama’s. Eens gekeken hoe fijn ze echt zijn, niet alleen als je slaapt, maar ook om in te bewegen. En volgens mij zijn ze helemaal goedgekeurd! Wil jij ook een hippe pyjama uitzoeken voor je kind, ideaal bijvoorbeeld voor de feestdagen als je eens iets anders wilt geven dan speelgoed omdat je kind al zoveel heeft. Gebruik dan de code CHARLIELIEFDE hiermee op de website van Charlie Choe, hoef je deze week en volgende week geen verzendkosten te betalen en krijg je een gratis shopper!

Wat is jullie favoriete outfit voor een lazy day?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.