Op verzoek de shoplog met de leukste items die ik vorige week kocht bij de Primark. Ik liet al het een en ander zien op Instagram en kreeg daar veel reacties op dus het leek me wel leuk om het geheel even te laten zien. Ik kom hier niet zo vaak omdat je hiervoor naar een andere stad moet. Dus als ik ga… Normaal zie ik altijd veel leuke dingen voor onze dochter, maar dit keer ben ik vooral heel happy met wat ik voor zoonlief heb gekocht. Ik ging hier in eerste instantie heen voor de Star Warscollectie, ook voor meisjes. Maar die hadden ze helaas niet (meer). En ik vind de basics zoals pyjama’s en ondergoed ook altijd erg fijn (ook voor de portemonnee ;-) ).

Lees ook: Handig overzicht van 40 leuke en meer of minder bekende Nederlandse merken kinderkleding voor jongens en meisjes.

Basic shirts

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Om te beginnen met de kleding, hier kwam ik niet voor. Maar langs deze longsleeves voor 2,50 per stuk kon ik natuurlijk niet zomaar voorbijlopen. Voor dochterlief zocht ik er drie uit met verschillende patronen zoals hartjes en strikjes en nog één met strikjes van een panterprintje. Lekker basic zodat ze goed te combineren zijn met andere kledingstukken.

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Voor zoonlief ging ik voor een dinosaurus, momenteel zijn favoriet, al vond ik hem wel een beetje kinderlijk. En twee shirtjes met korte mouw met de tekst ‘mama is my hero’ en ‘sister for sale’. Met name dat laatste t-shirt vond ik heel erg gaaf en hadden ze alleen nog maar in maat 92. Hij zit tussen 92 en 98 in dus normaliter laat ik dit liggen. Maar dit moest ik gewoon hebben, en gelukkig past hij het nog heel goed / valt het vrij ruim. Dus kan hij die nog wel even aan, ook straks met een vest erover. Er zat een sticker op van 2 euro, maar bij het afrekenen bleek hij nog maar 1 euro te zijn! Geen reden dus om te laten liggen.

Licentiekleding

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Naast deze basics ging ik naar huis met enkele kledingstukken met een print. Zo gaan we in november naar Marvel Universe Live en hoort daar natuurlijk passende kleding bij. Nu is manlief bezig om zelf kleding te maken, maar ik zag al wat maatjes voorbijkomen die ze over 5 jaar aankunnen dus voor de zekerheid nam ik alvast deze trui mee voor zoonlief. Ook lekker warm. Voor de jongens hadden ze wel wat kledingstukken in Star Warsthema, maar voornamelijk een t-shirt en pyjama’s. Dat t-shirt ging dus ook mee.

Voor dochterlief kocht ik een jurkje zonder mouwen. Deze zag er erg lief uit en het is dat hij flink afgeprijsd was voor 2 euro, anders is het toch wel behoorlijk einde seizoen. En een t-shirt van Frozen dat ook flink afgeprijsd was. En ik zou nog wel terughoudend zijn in de aanschaf van licentiekleding…

Nacht- en ondermode

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Dan gaan we door naar de pyjama’s; beide kinderen mochten een set uitzoeken van twee pyjama’s. Voor dochterlief werden dat de prinsesjes en voor zoonlief de dinosaurussen. Heel verrassend ;-) Zeker van pyjamabroeken kan je er niet genoeg hebben als je kind net zindelijk is ’s nachts of begint te oefenen. Daarom gingen er ook drie verpakkingen mee met 7 onderbroekjes. Echter bleek er bij de kassa in één maar 6 stuks te zitten, vooruit dan maar. Voor zoonlief zag ik helaas geen onderbroeken in zijn maat, maar misschien had ik gewoon wat langer moeten zoeken.

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Shoplog primark - Mamaliefde.nl

Nu weet ik niet zeker of onze dochter ook gymles krijgt, volgens mij wel maar gewoon in de gymzaal op school zelf. Dus kocht ik voor de zekerheid een paar gymschoenen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Daarnaast zag ik ook heerlijke fluffy pantoffels liggen die meegingen. En hing er een paar dinosloffen bij. Toevallig net in de maat van onze zoon dat is het tweede item waar ik echt heel erg happy mee ben, en gelukkig zoonlief ook. Die eet nu alles op met zijn voeten ;-) Ik vind ze zelf zo stoer. Later zag ik ze op een andere plek ook in andere maten hangen, deze was dus waarschijnlijk gewoon verkeerd teruggehangen. Tot slot ging er ook een stel regenlaarzen mee. Meteen toen we uit de lift kwamen zag ik deze hangen, en dochterlief ook. En laat er nu net een scheur zitten in haar laarzen… Dus vooruit die mochten ook mee. Ook hiervoor geldt weer; jongenslaarzen kon ik niet vinden. Want ook zoonlief heeft nieuwe laarzen nodig.

Accessoires

Bij de meisjesafdeling zag ik toevallig ook een jongensparaplu hangen van Marvel. Nu ben ik al heel lang op zoek naar een paraplu voor jongens, maar overal waar ik kom hebben ze hem alleen in het roze en andere meisjesprinten. Dat exemplaar had echter een gaatje, dus heb ik maar liefst drie rondjes gelopen tot ik ze eindelijk vond op de jongensafdeling. Natuurlijk was er ook nergens een medewerker te bekennen… De prijzen zijn niet voor niets zo laag. Van de meisjesafdeling nam ik nog wel twee riemen mee voor de broeken van dochter. Die willen nog weleens afzakken en maak ik nu vast met een touwtje aan de achterkant, maar een riem is natuurlijk beter. Tot slot ging er bij de kassa ook nog een rol zwart/wit Star Warscadeaupapier mee. Maar die heb ik meteen verstopt zodat manlief het niet zou zien.

Nu heb ik ook nog even op de beautyafdeling gekeken voor een nieuw oogschaduwpalette maar kon dat niet vinden en aangezien de kinderen toch wel onrustig werden vond ik het wel prima zo.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'