Volgens mij is het de nachtmerrie van iedere ouder, en de droom van iedere supermarktketen. Een spaaractie op te zetten zodat kinderen hun ouders weten over te halen om bij hun de komende tijd de boodschappen te gaan doen. Gelukkig zijn ze hier in huis nog te jong, krijgen ze er nog niet zoveel van mee. Deze actie vind ik zelf echter toch wel heel erg leuk. En volgens mij ben ik niet de enige mama (of papa). Misschien hebben je kinderen het al gespot, supermarktketen Plus komt vanaf morgen met een nieuwe spaar-actie. Eentje speciaal gericht op kinderen die als ik andere ouders hoor er nu al om vragen. Nog voordat de actie start dus al geslaagd. En geeft ze de kans om aan de slag te gaan als supermarktmanager. Dat wordt sparen dus. De zakjes vielen hier in goede aarde. Tegen betaling kan je ook extra pakketten aanschaffen om jouw supermarkt compleet te maken.

Lees ook: L.O.L. Surprise! babypopjes & Lil Sisters & Bruisballen; Welke zijn er en waar kopen in Nederland?
Lees ook: Nieuwe Plusbricks spaaractie 2016; Op de boerderij

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Plus zoekt supermarktmanagers plusbricks - Mamaliefde

Onder toezicht mochten ze even met deze stenen spelen en zij zijn fan. Er werd druk onderhandeld door, langs en boven de winkeldeuren heen.

Plusbricks

image002

Plusbricks zijn kwalitatieve plastic speelgoedbouwstenen die met de welbekende Deense speelgoedbouwstenen te combineren zijn. Met de bouwstenen ontwikkelen kinderen zich op sociaal gebied en hebben ze alle ruimte om hun creativiteit te uiten. Zo bepalen zij zelf hoe ze hun supermarkt inrichten en voelen ze hoe het is om een échte supermarktmanager te zijn. Ze maken zelf hun creaties werkelijkheid door naast ‘supermarktje te spelen’ ook de ‘meest bijzondere supermarkt’ te bouwen.

Sparen

Op de valreep kwam er vandaag nog een perspakket binnen. Vanaf zondag begint er namelijk een hele gave spaaractie bij de Plus supermarkten. Nadat ik een foto had gedeeld op instagram hoorde ik al dat de eerste kinderen hun ouders gesommeerd hebben om daar de komende weken hun boodschappen te doen. Bij iedere vijftien euro of aankoop van een van de actieproducten krijg je namelijk een klein pakketje met daarin onderdelen voor je supermarkt. Compleet met onderdelen als flessenautomaat, zelfscankassa en natuurlijk de stellingen en boodschappen.

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september krijgen PLUS klanten bij besteding van 25 euro of meer een gratis startpakket. Dit bestaat uit een bouwplaat, winkelpui, de eerste 28 bouwstenen en een gevelsticker met de naam van de lokale supermarkt. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want de actie geldt zolang de voorraad strekt. Om de supermarkt nog completer te maken, kunnen verzamelaars extra onderdelen kopen, waaronder een bouwplaat (2,99 euro), een pakketje bestaande uit bouwblokjes in PLUS groen om de muren van de supermarkt mee te bouwen (53 stuks voor 2,99 euro), een stickervel met raambiljetten en navigatie (2,99 euro), en een winkelentree (2,99 euro).

Kind als supermarktmanager

Kinderen worden opgeroepen om, via hun ouders, op de Facebookpagina van PLUS een foto van hun eigen supermarkt te delen ter inspiratie voor andere kinderen. De inzender van de allermooiste supermarkt wint een prijs die volledig aansluit bij deze spaarcampagne, namelijk: één dag supermarktmanager zijn van een echte PLUSsupermarkt. Hiervoor verscheen vorige week al een zogenaamde vacature voor een jonge PLUS supermarktmanager.

Waar ga jij de komende tijd je boodschappen doen?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
plusbricks
Author Rating
51star1star1star1star1star