Afgelopen weekend zijn we naar Plopsa Indoor in Coevorden geweest. Speciaal vanwege de live optredens van Prinsessia. De tv-show van Studio100 waarin 5 jonge prinsessen naar de prinsessenschool gaan en daar allerlei avonturen beleven. Vorig jaar zijn we hier ook al geweest, maar was onze dochter net te klein om overal in te mogen. Dit jaar is ze groter en hadden we dat probleem niet. Ook haar nichtje en oma waren dit keer gezellig van de partij. Ideaal om op zo’n regenachtige dag toch binnen heel veel plezier te beleven, zonder dat je het gevoel hebt opgesloten te zitten.

Lees ook: Drenthe met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, goedkope uitjes, bezienswaardigheden en tips dagje uit.
Lees ook: Kinder pretpark; De beste leukste attractieparken voor peuters, kleuters en kinderen

Prinsessia Live Plopsa Indoor Coevorden - Mamaliefde

Plopsa Indoor Coevorden

In de ochtend hebben we een rondje gemaakt langs een aantal attracties. Was ze vorig jaar nog te klein voor de achtbaan deden we dit vandaag als eerste. Met gemengd succes. Ook de discohal van K3, de Bumba attractie, carrousel en natuurlijk de super glijbaan deden het erg goed. Het voordeel was dat zoonlief in de auto in slaap was gevallen en in onze nieuwe Nuna Pepp Luxx buggy gewoon doorsliep.

Aangezien oma mee was, konden mama en papa ook even in de schommelattractie. Dat is wel even een tijdje geleden, nu ben ik niet snel bang. Maar hier protesteerde mijn lichaam toch wel even tegen.

 

Ondertussen was zoonlief ook wakker geworden, dus gingen we lekker naar het speeltuintje toe. Daar hebben ze zich alledrie prima vermaakt.

Studio 100 karakters

In de ochtend krijg je ieder half uur de tijd om met een bekend karakter van tv op de foto te gaan. Zo waren Kabouter Plop, Maya de Bij, Wickie de Vicking en Bumba aanwezig. Dan kan je kind even een handje geven en live kennismaken, om daarna samen op de foto te gaan. De angst van onze dochter is helemaal weggetrokken. Zonder problemen gaven ze Bumba een handje en gingen ze met hem op de foto.

Onze zoon vond het iets minder. Lag hij vorig jaar met Kabouter Plop nog in de wandelwagen, moest hij er nu niet veel van hebben. De begeleiders hebben echter genoeg ervaring en geven je praktische aanwijzingen, zoals zelf je kind vasthouden en dan aan de buitenkant. Zodat je zelf tussen het kind en de pop staat. Werkte perfect. Kon oma ons op de foto zetten.

Prinsessenschool