Wie kent het niet: Play-doh als je het hebt over klei is Play-doh vaak het eerste merk wat er in je opkomt. En dit zachte, kleurrijke en veilige boetseerklei, bestaat alweer 60 jaar! Om dit jubileumjaar te vieren zoekt Play-Doh echte Play-Doh Pro’s. Creatieve knutselfans worden opgeroepen om hun leukste Play-Doh creatie in te sturen. Daarmee maken ze kans op een jaar lang ambassadeurschap voor Play-Doh of prachtige Play-Doh prijzen. En natuurlijk vier ik ook een beetje mee met een leuke winactie.

Lekker samen bezig

Play-Doh is de bekendste kinderklei ter wereld. Deze klei blijft heerlijk zacht en kneedbaar en is te krijgen in alle kleuren van de regenboog. In het aanbod vind je de basis potjes klei van Play-Doh, maar ook leuke speelsets zoals de dierentuin, My Little Pony of Minions.

Spelen met Play-Doh is in veel gezinnen een momentje van rust en echte aandacht voor elkaar. Misschien is dat wel het geheim waardoor, sinds de introductie in 1956, er al meer dan drie miljard potjes Play-Doh door kinderknuistjes zijn gegaan. Om inspiratie op te doen, kijken nu al veel ouders op Playdohwereld op Facebook.

Play-Doh pro

Tot en met 15 oktober kan je jezelf aanmelden om Play-Doh Pro te worden, je gaat dan aan de slag als ambassadeur van Play-Doh. Als Play-Doh Pro ontvang je een jaar lang een mooie vergoeding voor je werk en natuurlijk alle Play Doh die je nodig hebt voor je creaties. Onder andere ga je aan de slag voor de facebookpagina waar vanaf november de Play-Doh Pro haar eigen tips gaat geven! Daarnaast zullen de Pro’s een paar keer voor Play-Doh op pad gaan om masterclasses te geven in Nederland en Vlaanderen. Gaat je knutselhart al sneller kloppen en wil je meer mensen dit plezier laten beleven? Kijk dan snel op www.playdohpro.com hoe je meedoet en wat de voorwaarden zijn.

Play-doh Town

Ga mee naar Play-Doh Town en beleef de dag van je leven! Dit is de beste plek voor de inwoners van Play-Doh Town om te winkelen, pret te maken en te genieten. En het leuke is, je kan deze stad helemaal zelf bouwen! Van de klokkentoren tot en met de kapsels van de inwoners en de stadsvogels op de daken. Voordat de bewoners naar het centrum rijden, gaan ze eerst langs de garage om mooie wieldoppen en andere auto-onderdelen te maken. Vergeet niet een gekke baard te persen voor de monteur en tank een beetje Play-Doh benzine! Heb je trek? Ga dan naar het restaurant om Play-Doh eten te maken, van voorgerecht tot malle toetjes. En een bijzonder restaurant is het: Als je de tafel naar achteren schuift en op de stempel drukt, maak je zomaar een namaak-pizza of -taartje. Stop tot slot even bij de bloemist en creëer een kleurrijk boeketje voor je vriend of vriendinnetje! Je kan de stad steeds weer opnieuw inrichten. Daardoor gaat het nooit vervelen en ontdek je altijd iets nieuws, dat is wat Play-Doh Town zo uniek maakt.

De Play-Doh Town koop je onder andere bij bol.com

Playdoh pro town winactie - Mamaliefde.nl

Winactie

Mocht je toch buiten de boot vallen.. In dit jubileumjaar geeft Play-Doh veel prijzen weg op Facebook. Maar ook ik mag iemand blij maken met de hierboven genoemde Play-Doh town. Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars ontvangen aan het eind van de week een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.