Weet jij ook niet meer wat je moet geven voor de feestdagen? Omdat iemand alles al heeft? Persoonlijke cadeautjes scoren altijd erg goed, met een naam of een foto. Je kan het tegenwoordig zo gek niet meer bedenken of het is mogelijk. Superhandig voor verjaardagen van oma en opa bijvoorbeeld; geef iets met een foto van de kleinkinderen. Eventueel een persoonlijke touch en het kan niet op. Binnenkort is mijn zoon jarig dus daarom ging ik voor hem op zoek (en kon het natuurlijk niet laten ook iets voor mezelf te bestellen ;-). Natuurlijk ook een aanrader voor de feestdagen.

Lees ook: De leukste spelletjes om cadeautjes uit te pakken, ook voor volwassenen

Webprint

nieuwe website webprint - Mamaliefde.nl

Zo ook bij Webprint. Ze hebben sinds deze maand hun website vernieuwd en volgens mij ook het aanbod aangepast. Er zijn diverse categorieën en zoekopdrachten die je kunnen helpen om een passend cadeau uit te zoeken. Toch blijft het kiezen een uitdaging, want ze hebben echt heel gave producten en zou je het liefste vanalles in je winkelmandje willen gooien. Niet alleen leuk voor de sier, maar ook praktisch. Bijvoorbeeld gedrukte servetringen voor bij het kerstdiner met de hele familie. Geen gedoe meer wie waar gaat zitten.

Of wat dacht je van een hoesje voor je telefoon, weet je zeker dat je de enige bent met dat hoesje en is het moeilijker om ze te verwisselen. Foto’s waaronder vierkante foto’s voor je Instagramafbeeldingen om een mooie collage van te maken en fotoboeken kan je natuurlijk ook nog steeds laten afdrukken ;-) Het handige is namelijk dat je nu ook eenvoudig de foto’s van je social media kan uploaden om te gebruiken.

Lees ook: Cadeautjes voor oma om zelf te knutselen

Foto-cadeautjes voor een jarige peuter

nieuwe website webprint - Mamaliefde.nl

Zoals ik al aangaf mocht ik zelf ook wat bestellen. Voor onze zoon die deze maand drie jaar wordt, heb ik alvast twee cadeautjes besteld. De één is een ‘plaskaart’ van a3-formaat. Hij vindt het op de wc plassen erg interessant, maar alleen als hij daar zelf zin in heeft. Zonder luier weigert hij. Hopelijk brengt deze handige kaart daar verandering in. Voor ieder plasje kan hij hier een sticker op plakken. Er zijn verschillende uitvoeringen en deze met dieren is natuurlijk wel erg stoer en zijn foto maakt het helemaal af. Het is ook een vrij stevige poster met een plastic laagje. Tegen wat waterdruppels tijdens het handen wassen kan hij dus prima.

Daarnaast heeft hij nog steeds geen naambordje op zijn kamerdeur. Meneer is groot fan van Thomas de Trein, dus toen ik de treinsticker voorbij zag komen met foto en naam hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik weet zeker dat hij daar heel blij van gaat worden. De sticker is op a4-formaat dus niet te klein.

En voor mezelf

nieuwe website webprint - Mamaliefde.nl

Al een tijdje ben ik op zoek naar een handige schoudertas. Als ik met de kinderen op stap ga gebruik ik vooral hun rugzak, maar steeds vaker ga ik alleen op stap. Waaronder voor zakelijke afspraken. Bij Miriam zag ik dat ze een schoudertas had laten bedrukken met het logo van haar blog. Dat vond ik wel erg gaaf. Daarom dat ik voor deze tas ben gegaan. Je kan heel eenvoudig een collage maken zodat ik de diversiteit kan laten zien, en natuurlijk een beetje pronken met je kinderen ;-) De flap kan je trouwens heel eenvoudig verwisselen zodat je altijd een andere tas heb. Aan de binnenkant zit een groot vak en twee kleine zijvakjes voor visitekaartjes en pennen. De dag nadat hij binnenkwam heb ik hem direct meegenomen en er past echt heel veel in en is lekker stevig. Maar goed ook, want ik ging naar huis met aardig wat reisboeken. Hier kan ik dus wel weer even mee vooruit!

Bestellen jullie weleens cadeautjes met een foto?

stories

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.