Hebben jouw kinderen ook alles al en krijg je altijd de vraag van visite wat ze nu weer moeten geven? Hier in huis wel, daarom ging ik op zoek naar het origineelste speelgoed. Met dit speelgoed heb je een heel grote kans dat de jarige job het nog niet heeft. Daarnaast is de kwaliteit erg hoog en past het ook heel goed in de woonkamer of speelkamer. Bij Vergelijkster vind je veel inspiratie voor het leukste en hipste speelgoed. Speelgoed wat ik niet snel in andere winkels tegenkom. Ze hebben trouwens niet alleen speelgoed, maar ook heel originele meubels zoals een hoogslaper die voorzien is van een zithoek onder het bed, ideaal bijvoorbeeld voor studenten op een kleine kamer of voor een puber die graag met vrienden op zijn kamer hangt. Die had ik wel willen hebben ;-0 Ook als je op zoek bent naar originele cadeautjes voor jezelf zit je hier op het juiste adres.

Lees ook: De leukste houten speelgoedmerken

Zandbak met speelhuisje Carlotta – Pinolino

pinolino-zandbak-met-speelhuisje-carlotta-1344

Niet alleen voor binnen, ook voor buiten heeft Pinolino geweldig speelgoed. Vergeet de roze of blauwe zand- en waterschelpen. Deze houten zandbak is het helemaal. De zandbak is voorzien van wieltjes zodat hij verrijdbaar is en qua ontwerp helemaal geoptimaliseerd voor kleine zandgravertjes om eindeloos zandkastelen te bouwen of soep te brouwen. De speelplek is voorzien van een zonnedak dat schaduw creëert bij zonnig weer en beschermt tegen de regen. Met behulp van het geïntegreerde rolmechaniek is het mogelijk de zandbak onder de speelplek te schuiven en zo af te schermen. Wat je overhoudt is een speelhuisje. Ideaal dus voor een kleine tuin.

Lees ook: De leukste zandbakken voor kinderen

Potlood Kindertafel – La Chaise Longue

la-chaise-longue-potlood-kindertafel

Als eerste deze kindertafel. Een tafel speciaal voor kinderen is altijd erg handig om te hebben. Als dreumes / peuter om er aan te spelen, samen met de poppen een theepartijtje houden bijvoorbeeld. Of om aan te kleuren en knutselen. Als je op zoek bent naar een originele tafel is de La Chaise Longue potloodkindertafel een absolute aanrader. De tafelpoten lijken net vier reusachtige kleurpotloden wat het ontwerp een speels geheel geeft. De felle kleuren zorgen ervoor dat de tafel echt opvalt en een echte eyecatcher is voor in de woonkamer of speelkamer. Ideaal voor een knutselhoek voor de kinderen. Helemaal af maken de bijpassende stoelen met kleurpotlodenstoelpoten.

Schatkist Ali Baba – Pinolino

schatkist

Heeft je kind een overschot aan speelgoed, dan is deze schatkist een echte aanrader. Zowel geschikt om het speelgoed in op te bergen als te gebruiken in een stoer avontuur op zee verkleed als piraten om op schattenjacht te gaan. Deze lichtbruine schatkist is gemaakt uit massief den en kan verzegeld worden met een slot. Er worden twee sleuteltjes meegeleverd bij deze kist zodat je een reservesleutel hebt. Deze kist wordt aanbevolen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Als het speelgoed opgeborgen is (of een andere schat) weten je kinderen zeker dat er niemand anders bij kan.

Kinderbank – Roba

Liever geen schatkist? Overweeg dan eens deze multifunctionele kinderbank. Deze combineert het idee van een bank op kinderhoogte met een opbergruimte. De zithoogte is 31,5 cm zodat het al geschikt is voor jonge kinderen om te oefenen met zitten. Vroeger hadden we ook zo’n kinderbank in huis staan en daar hebben we echt uren plezier van gehad. We hadden het speelgoed zo in de woonkamer maar toch niet direct zichtbaar. De Roba-kinderbank is gemaakt van een combinatie van massief hout en mdf en is in felle kleuren geverfd. Is het iets te kleurrijk, probeer dan de uitvoering in het wit eens! Naast deze kinderbank bestaat de serie uit een kindertafel, kinderstoel en dekenkist voor de ideale zithoek voor kinderen.

Werkbank Basti – Pinolino

werkbank

Ook voor stoere kinderen; jongens of meisjes heeft Pinolino een geweldige werkbank die bestaat uit maar liefst 35 delen. De werkbank is gemaakt van lindenhout, en het oppervlak is voorzien van een gekleurde lak. Aan deze werkbank kunnen de kinderen heerlijk klussen en knutselen. De werkbank wordt onder andere geleverd met een draaibare bankschroef en diverse gereedschappen en kleine onderdelen van hout waardoor hij aanbevolen wordt voor kinderen boven de drie jaar.

Wandklok Naughty Dragon – JP4Kids