Winactie bababoe oefenbroekjes - Mamaliefde

Review: Oefenbroekjes voor zindelijkheidstraining

Nog voor de zomervakantie begon, vlak voordat onze dochter drie werd, deelde ik de review van de Bababoe oefenbroekjes. Dit artikel is extreem veel gelezen, zal vast door de titel komen… Onder andere met behulp van deze broekjes was ze namelijk in een week zindelijk. In de vakantie is ze nog even ziek geweest en kreeg ze krentenbaard, waardoor ze een paar dagen met luier heeft gelopen. Verder gaat het de goede kant op en draagt ze niet alleen thuis geen luier meer maar ook buitenshuis. Ze heeft een paar keer bewezen droog te blijven en op tijd aan te geven naar de wc te moeten. Waarvoor we haar natuurlijk alleen maar willen belonen.


Lees ook; Luier test; wat zijn de beste luiers en welke maat welke leeftijd?
Lees ook: Wasbare luiers; Wat zijn de ervaringen en beste luiers met of zonder inlegvellen
Lees ook: Terugval zindelijkheid peuter; Oorzaken ongelukjes / zindelijkheidsproblemen / kind wil weer luier aan ‘s-nachts of ook overdag

Nu heb ik goed nieuws, ik mag namelijk ook een van mijn lezers blij maken met zo’n set van Bababoe met drie kleurige oefenbroekjes en een rol inlegvellen. Daarmee is jouw peuter als het goed is ook een stap dichter bij zindelijkheid.

Bababoe

Veel (aanstaande) ouders hebben nog een ouderwets beeld bij wasbare luiers. Tegenwoordig is het gebruik van een wasbare luier bijna net zo makkelijk als een wegwerpluier en de voordelen liegen er niet om. Toch zijn er nog veel ouders die zoekende zijn in de wereld van de wasbare luiers.Er zijn tenslotte zoveel alternatieven. Als ouders wil je altijd het beste voor je kind.

Alle Bababoe producten zijn uitgebreid getest, ook door onafhankelijke partijen, zodat ze hier volledig achter kunnen staan. Net als vele andere merken worden de producten ook geproduceerd in Azië. Alle Bababoe producten zijn gefabriceerd bij een ISO9001 gecertificeerde fabrikant en uitgebreid getest op schadelijke stoffen en zijn SGS gecertificeerd. Het motto van Bababoe is ‘Was een luier, bespaar een hoop’. Daarmee doelen ze niet alleen op het besparen van geld, maar vooral ook het milieu.

Tip: Is je kind nog niet toe aan zindelijkheid; ze verkopen hier ook de hele handige uitwasbare zwemluiers. Zo zit je nooit zonder op je vakantie.

Lees ook: Zindelijkheidstraining peuter; welke leeftijd en wanneer begin je daarmee?
Lees ook: Bedplassen kind; (Psychische) Oorzaken en tips om je kind afleren of voorkomen.

Oefenbroekjes

Bababoe trainingsbroekjes zijn ontworpen om eruit te zien als ‘grote’ onderbroeken, ter vervanging van de luier. Ideaal te gebruiken tijdens het oefenen om je kind sneller zindelijkheid te krijgen of het nu gaat om poepen of plassen. De broekjes zijn verstelbaar in 3 maten en geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De trainingsbroekjes bevatten een elastische band. De buitenkant is gemaakt van een zeer waterdichte en ademende stof. De binnenzijde is van bamboe en een 2-laags microvezel stof. Bij oefenbroekjes adviseren wij om wel een inlegvel te gebruiken zodat de ontlasting opgevangen wordt, mocht dit een keer gebeuren.

Lees ook: Ontlasting baby; Alles van hoe vaak, baby niet poept tot juist veel of moeilijk

Winactie (gesloten)

Wil jij graag deze oefenset winnen zodat je met je kindje kan oefenen? Veel hoef je niet te doen. Je hoeft namelijk alleen hieronder een reactie achter te laten. Natuurlijk met een geldig e-mailadres zodat ik je als je wint kan bereiken. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken en je aanmelden voor de nieuwsbrief in de sidebar. De winactie duurt tot komende zondag.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Review: Oefenbroekjes voor zindelijkheidstraining; werkt dat echt?
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comments ( 31 )

 • super! sinds kort begonnen er mee, is NOG niet gelukt, maar beetje per beetje zullen we er wel raken zeker, eerst en gewoon potje geprobeerd, maar dat gaan niet, daar speelt ze mee, nu gewoon een verkleinbril aangeschaft, en daar blijft ze wel op zitten, maar is nog niet gelukt hihi

 • Zou hier super van pas komen! Eigenwijze zoon van bijna 3 die geen zin heeft om zindelijk te worden!

 • Klinkt ideaal! Ik doe graag mee.. Onze dochter wordt in november 2 en heeft al regelmatig door wanneer ze naar de “wc” moet. We pushen haar hier nu nog niet in maar volgen haar tempo. Denk zeker dat deze broekjes een uitkomst kunnen zijn..

 • Wat handig en wat een leuke winactie. Wij zijn momenteel ook bezig het zindelijk worden. Deze broekjes zullen hierbij goed van pas komen!

 • Lukt me handig voor als zoon iets groter is! Ik doe mee!

 • Overdag is ze al even zindelijk. Al moet ik bekennen haar af en toe een luier om te doen omdat ik bang ben niet op tijd een wc te vinden buitenshuis. In elk geval zou ik deze broekjes graag voor snachts willen gaan gebruiken. Ze heeft nl al een paar keer aangegeven geen luier meer te willen maar droog zijn ze nog niet. Lijkt me ideaal deze broekjes.

 • Handig zeg! Ik doe graag mee!

 • mijn kleinzoontje van 2 gaat naar het toilet maar dan heeft hij gewoonlijk al geplast in zijn pamper, dus hij weet wel waar hij moet zijn, maar met deze broekjes die hij zelf kan aftrekken denk ik wel dat het zal lukken

 • hopelijk zal het met deze broekjes lukken voor mijn kleinzoontje die nu 2 jaar is , hij voelt het nu wel wanneer hij geplast heeft maar dan is het al telaat

 • Als ik de houten laptop niet win … misschien de oefenbroekjes dan?

  Haha, momenteel ook volop in de zindelijkheidstraining met Jules hier.
  dus ze zijn zéker welkom ! *fingers crossed!*

 • Jaaa! Altijd interesse gehad in wasbaar luieren, maar je hebt zoveel verschillende termen dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Leuk om het toch eens te proberen.

 • Wanneer het tijd is voor de kleine meid om zindelijk te worden is dit wen mooie stap! Graag!

 • ? wat zien ze er leuk uit! Graag willen wij er eentje winnen want we willen net beginnen! ?

 • Ja die wil ik zeker graag winnen. T heeft nog zeer weinig interesse voor de wc, maar ik hoop toch echt dat het niet lang meer zal duren. Deze broekjes lijken me ideaal!

 • Graag doe ik mee! Ze komen erg goed van pas, Yaro van 2, zegt af en toe dat hij naar de ‘cee’ moet, maar de rest beland nog in de luier.

 • Handig ! Dan liggen ze maar vast klaar voor onze dochter; ).

 • Heeeeel erg welkom, deze set oefenbroekjes! Onze kleine man is druk bezig met op het potje zitten en zo trots als hij iets produceert! Deze broekjes helpen hem nog een stapje verer in zijn zindelijkheid!

 • Oh super gaaf! Wat een leuke printjes ook! Wij doen graag mee, dan kunnen we ze snel uitproberen en kijken of het gaat lukken!

 • Ik doe graag mee voor onze dochter Lola. De broekjes lijken me ideaal om het zindelijk worden mee te oefenen. En ze zien er ook nog eens super vrolijk uit!

 • Oh ideaal! Die wil ik wel winnen voor mijn peuter! T potje wordt wel steeds vaker gebruikt, maar vooral als zijn pet goed staat… dus een extra zetje kunnen we wel gebruiken!

 • Kleine Pirre is net 1 geworden, maar vermits de tijd zo snel gaat, zal het potjesgebeuren er wel snel aankomen. En geef toe: wie wil nu geen zorg dragen voor het milieu??

 • Ik doe mee voor mijn dochtertje! 😉

 • Deze actie komt precies op het juiste moment. Dochter begint nu interesse te krijgen in potje een wc. Door deze mooie broekjes kan het opeens wel eens erg snel gaan.

 • Ik doe ook graag mee! Zoonlief komt nu steeds vaker naar me toe rennen met de mededeling ‘poep’ dat de zindelijkheidstraining niet lang op zich zal laten wachten

 • Ooohh dat zou welkom hier zijn… Sinds deze week serieus bezig met het Zinderlijk worden van onze zoon (26 maanden) met periodes geeft hij het aan, maar andere momenten helemaal niet. Deze broekjes zullen ideaal zijn zijn wasbare luier uit te laten

 • Dat lijkt me heel handig voor ons zoontje. We zijn nu langzaam bezig met vertrouwd raken van het potje (die is koud volgens hem en wil hij niet op zcttef met blote billen haha). En dan is zo’n gave onderbroek wej ideaal. Ik doe dus graag mee!

 • Ik ben erg benieuwd of deze broekjes een extra stimulans zijn voor ons zoontje om zindelijk te worden.
  We testen het i.i.g. graag uit!

 • Ik zou deze broekjes heel graag winnen voor mijn dochter. Wil in september beginnen met de zindelijkheidstraining. Deze broekjes zouden daar goed bij van pas komen. Ik krijg je nieuwsbrief al.

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top