Nog voor de zomervakantie begon, vlak voordat onze dochter drie werd, deelde ik de review van de Bababoe oefenbroekjes. Dit artikel is extreem veel gelezen, zal vast door de titel komen… Onder andere met behulp van deze broekjes was ze namelijk in een week zindelijk. In de vakantie is ze nog even ziek geweest en kreeg ze krentenbaard, waardoor ze een paar dagen met luier heeft gelopen. Verder gaat het de goede kant op en draagt ze niet alleen thuis geen luier meer maar ook buitenshuis. Ze heeft een paar keer bewezen droog te blijven en op tijd aan te geven naar de wc te moeten. Waarvoor we haar natuurlijk alleen maar willen belonen.


Lees ook; Luier test; wat zijn de beste luiers en welke maat welke leeftijd?
Lees ook: Wasbare luiers; Wat zijn de ervaringen en beste luiers met of zonder inlegvellen
Lees ook: Terugval zindelijkheid peuter; Oorzaken ongelukjes / zindelijkheidsproblemen / kind wil weer luier aan ‘s-nachts of ook overdag

Nu heb ik goed nieuws, ik mag namelijk ook een van mijn lezers blij maken met zo’n set van Bababoe met drie kleurige oefenbroekjes en een rol inlegvellen. Daarmee is jouw peuter als het goed is ook een stap dichter bij zindelijkheid.

Bababoe

Veel (aanstaande) ouders hebben nog een ouderwets beeld bij wasbare luiers. Tegenwoordig is het gebruik van een wasbare luier bijna net zo makkelijk als een wegwerpluier en de voordelen liegen er niet om. Toch zijn er nog veel ouders die zoekende zijn in de wereld van de wasbare luiers.Er zijn tenslotte zoveel alternatieven. Als ouders wil je altijd het beste voor je kind.

Alle Bababoe producten zijn uitgebreid getest, ook door onafhankelijke partijen, zodat ze hier volledig achter kunnen staan. Net als vele andere merken worden de producten ook geproduceerd in Azië. Alle Bababoe producten zijn gefabriceerd bij een ISO9001 gecertificeerde fabrikant en uitgebreid getest op schadelijke stoffen en zijn SGS gecertificeerd. Het motto van Bababoe is ‘Was een luier, bespaar een hoop’. Daarmee doelen ze niet alleen op het besparen van geld, maar vooral ook het milieu.

Tip: Is je kind nog niet toe aan zindelijkheid; ze verkopen hier ook de hele handige uitwasbare zwemluiers. Zo zit je nooit zonder op je vakantie.

Lees ook: Zindelijkheidstraining peuter; welke leeftijd en wanneer begin je daarmee?
Lees ook: Bedplassen kind; (Psychische) Oorzaken en tips om je kind afleren of voorkomen.

Oefenbroekjes

Bababoe trainingsbroekjes zijn ontworpen om eruit te zien als ‘grote’ onderbroeken, ter vervanging van de luier. Ideaal te gebruiken tijdens het oefenen om je kind sneller zindelijkheid te krijgen of het nu gaat om poepen of plassen. De broekjes zijn verstelbaar in 3 maten en geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De trainingsbroekjes bevatten een elastische band. De buitenkant is gemaakt van een zeer waterdichte en ademende stof. De binnenzijde is van bamboe en een 2-laags microvezel stof. Bij oefenbroekjes adviseren wij om wel een inlegvel te gebruiken zodat de ontlasting opgevangen wordt, mocht dit een keer gebeuren.

Lees ook: Ontlasting baby; Alles van hoe vaak, baby niet poept tot juist veel of moeilijk

Winactie (gesloten)

Wil jij graag deze oefenset winnen zodat je met je kindje kan oefenen? Veel hoef je niet te doen. Je hoeft namelijk alleen hieronder een reactie achter te laten. Natuurlijk met een geldig e-mailadres zodat ik je als je wint kan bereiken. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken en je aanmelden voor de nieuwsbrief in de sidebar. De winactie duurt tot komende zondag.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Review: Oefenbroekjes voor zindelijkheidstraining; werkt dat echt?
Author Rating
51star1star1star1star1star