De kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan. Ze gaan min of meer om de dag in bad, en daar genieten ze echt van. Mogen ze lekker ongestoord met water spelen, of languit in het water liggen en ‘zwemmen’. Het voordeel van een ruim bad is dat ze er allebei tegelijk in passen. Ik zou echt niet meer weten wat ik zonder een bad zou moeten. Is trouwens ook een super manier om onze dochter zonder strijd naar boven te laten komen. Naar bed gaan wilt ze nooit, maar in bad. Dan weet ze niet hoe snel ze naar boven lopen. 

Lees ook: Het leukste badspeelgoed van oa Hema, Action, Vtech en Intertoys

Nûby letters en cijfers voor in bad

Het water alleen is al super aantrekkelijk. Maar mijn grootste ‘truc’ is dat het bad ook een klein speelparadijs is. Er is zoveel leuk en uitdagend badspeelgoed te vinden. Een van de nieuwste hobby’s van onze dochter is ‘stickeren’, dit doet ze het liefste de hele dag. En bij voorkeur niet alleen op papier, maar vooral de handgrepen van de kastjes in de woonkamer, kleding en tafels moeten het bezuren. En nu kan ze ook met stickers spelen in bad met de Nûby badletters en cijfers. Bij hoge uitzondering krijgt haar broertje ook toestemming om een paar letters vast te mogen houden en vast te plakken ;-) Nu is ze nog te jong om de letters en cijfers te leren, maar ze kan er in ieder geval kennis mee maken doordat ik ze benoem. Er zijn er zelfs al een paar die ze herkent. Zelfde geldt ook voor woordencombinaties. Althans, dat denkt ze. Een serie tekens is voor haar al snel haar naam. Daar zitten een paar dubbele letters in dus dat redden we niet met een set, maar de naam van haar broertje wel.

Review nuby badletters en cijfers - Mamaliefde

Nûby reporter

Dit is een van de producten die ik als Nûby reporter heb mogen ontvangen van Nûby om te testen. Afgelopen week heb je al de review kunnen lezen van de Clik-it Trainingsbeker en de komende weken kan je nog veel meer verwachten. Ik vind het echt heel leuk om als Nûby reporter aan de slag te gaan en mijn ervaringen van hun producten met jullie te delen. Ze hebben echt zulke handige producten zoals de flesjesboom. Dat had ik heel goed kunnen gebruiken toen ze nog een baby waren. Gelukkig hebben ze ook heel veel andere producten die je goed kan gebruiken als dreumes en peuter moeder. Het leuke is dat je als Nûby reporter niet alleen zelf de handige producten kan gebruiken maar ik mag ze ook weggeven. Om te beginnen met drie van deze leuke setjes badletters voor in bad. Hopelijk vindt jouw kindje ze net zo leuk.

Winactie

Review nuby badletters en cijfers - Mamaliefde

Wil jij een kans maken op een van deze drie Nûby badletters en cijfers? Meedoen is niet moeilijk. Je laat onder dit bericht een reactie achter natuurlijk met een geldig e-mailadres zodat ik je als je wint kan bereiken. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Mamaliefde liken en je aanmelden voor de nieuwsbrief in de sidebar. De winnaar wordt zondagavond 19 april bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Karen, Daantje en Gwen.

Hier vind je de Nûby badletters en cijfers. Nuby is ook actief op facebook en pinterest.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.