Misschien heb je de clip al gezien op Youtube, of misschien heb je hem gemist vanwege de vakantie. Maar vanaf volgende week is K3 weer te zien op televisie. De dames hebben dus nog niet echt vakantie gehad. Zo bijzonder om te zien hoe ze alles meteen oppakken. Een paar maanden geleden kende niemand ze nog en nu zijn ze de nieuwe K3, met een tournee op hun naam, een dubbelalbum, tweede album onderweg, een paar singels, dvd met dansinstructies tekenfilmpjes. Een tweede tournee is ingepland en het zou me niet verbazen als er binnen afzienbare tijd ook weer een musical op de planken staat of film te zien is. De meisjes zien er echter erg goed uit en lijken te genieten van hun job. Het lijkt ze ook steeds natuurlijk af te gaan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GxfJ1IJ1k30]

Iedereen K3 is het nieuwe nummer van Hanne, Marthe en Klaasje. Natuurlijk met bijbehorende videoclip: Iedereen K3. Het nummer werd speciaal gemaakt voor het nieuwe tv-programma en wordt als intro gebruikt bij de afleveringen. In de videoclip zijn alvast wat beelden te zien uit de serie. Dat ziet eruit als een vrolijke boel.

Iedereen K3! Dat is het uitgangspunt van het gloednieuwe K3-programma dat op zondag 28 augustus 2016 om 10.40u in première gaat bij de Belgische tv-zender VTMKZOOM. Hanne, Marthe en Klaasje nodigen hiervoor elke week kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische leefwereld van K3. In elke aflevering van Iedereen K3 worden de fans op sleeptouw meegenomen langs een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’: dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen, …

Hanne, Marthe en Klaasje: “We zijn enorm blij met dit nieuwe programma. Het was zo ongelofelijk leuk om de opnames te doen en de kinderen mee te nemen in de wereld van muziek, dans, glitter & glamour, coole trends en hypes. We hopen dat iedereen zich met dit programma zelf een echt K-tje kan wanen. Want… Voor ons is iedereen K3!”

Iedere week komt er ook een bekende Nederlander of Vlaming over de vloer die de K3’tjes en de kinderen in de studio iets nieuws aanleert. In de eerste aflevering op zondag 28 augustus krijgt K3 zo acteur Kürt Rogiers op bezoek. Meteen een heel spannend moment voor het drietal, want hij gaat de kijkers en K3 leren hoe je dé perfecte filmkus geeft. En antwoord krijgt op de vraag Hoe wordt je een acteur? De daarop volgende weken komen ook onder andere Laura Tesoro, Eline De Munck, Regi, Gers Pardoel en Jelle Cleymans langs.

En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek van de eerste rij kan meezingen en dansen.

Helaas zijn er nog geen plannen voor uitzending in Nederland… Via de website van VTMKZoom kan je na afloop de uitzendingen wel online terugkijken.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.