Tijdens de zomervakantie heb ik de rubriek ‘new in’ in het leven geroepen waarin ik artikelen deelde die ik had gekregen om ze bijvoorbeeld met jullie te delen. De afgelopen tijd ben ik iets kritischer geweest in wat ik aannam en is er weer meer doorgespeeld naar de gastbloggers. Toch zijn er een aantal producten waar ik nog niet aan toe ben gekomen om over te schrijven. Daarom vond ik het wel weer tijd worden voor een nieuwe ‘new in’ om dit met jullie te delen.

Sip Snap

We beginnen met deze SipSnap; deze zou absoluut een uitvindersprijs moeten verdienen. Het is echt zo super handig! Ideaal voor als je een dreumes / peuter hebt die nog niet heel netjes uit een beker kan drinken. Het zijn namelijk een soort tuitdeksels, of met een rietje die flexibel zijn en daardoor op iedere willekeurige beker of glas passen. Handig toch! Zeker als je op visite bent of in een restaurant en er geen kindvriendelijke alternatieven aanwezig zijn. Scheelt je de hele tuitbeker mee te slepen of moeilijk doen met een flesje en dan bang zijn dat alles onder zit. Omdat ze zo handig zijn voor onderweg worden ze in een doosje geleverd met drie stuks en een handig opbergdoosje. Deze gaat helaas wel snel los, zodat ze toch gaan rondzwerven. Ik vind ze in ieder geval super handig en sleep ze overal mee heen. Ook thuis gebruik ik ze regelmatig. Is toch ook handig voor onze zoon om te wennen aan een ‘gewone’ beker zonder handvatten.

A. Vogel Cinuforce

Door het wisselende weer zijn we hier in huis regelmatig snotterig / verkouden. Voor baby’s en kleine kinderen is dat heel normaal zo’n 6 tot 10 keer per jaar. Het hoort er gewoon bij. Toch kan het minder prettig zijn. Daarom komt A. Vogel nu met een uitbreiding van hun producten. Namelijk een Cinuforce neusspray die 100% natuurlijk is en zeer effectief is bij neusverkoudheid. Het persbericht kwam ook precies op het juiste moment. Want we hadden al op de planning staan om een nieuwe neusspray te halen. Ook met een zoutoplossing zijn ze maar een paar maanden houdbaar na opening. En met een paar snotterige neusjes konden we het goed gebruiken. Het duurde even maar bij zoonlief die er het meeste last van had leek het te werken. Ook manlief heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt. Voorlopig kunnen we er hier in huis weer tegen aan.

Koelkastpoëzie

Alleen al het woord poëzie vind ik zo dromerig klinken. En dan zeker voor op de koelkast. Hier in huis toch een van de meest bekeken plekken. Al komt dat vooral vanwege de kalender die daar hangt en alle brieven, fotomagneetjes waar de kinderen graag mee spelen, tekeningen. Echt zo’n typische huisvrouwenkoelkast dus. Voordat er kinderen waren had ik een hele saaie koelkast. Je had toen de ‘rage’ dat je ergens magneetjes kon krijgen om op de koelkast te plakken. Die werden volop gespaard onder vrienden en ook zelf deed ik een poging. Helaas geen idee waar ze zijn gebleven, het waren er in ieder geval niet veel. Nu is het leuke dat je deze tegenwoordig ook gewoon zo kan kopen in een pakketje. Voor jezelf, of leuk om cadeau te geven. Hier wordt nu regelmatig wat afgepuzzeld. Want stiekem is het dat ook.

Orange Babies

2015-11-03 18.25.10 (640x427)

En tot slot een goed doel, namelijk Orange Babies. Speciaal hiervoor ontwierpen Bas Kosters, Jeroen van Koningsbrugge en Henk Schiffmacher unieke verpakkingen voor lotion babydoekjes. Elke designer heeft 3 verschillende ontwerpen gemaakt, in totaal zijn er 9 verschillende designs. Bij aankoop van deze limited edition lotiondoekjes steun je Orange Babies. Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen in Afrika met hiv te helpen, door hun baby’s gezond en hiv vrij ter wereld te helpen. Daarnaast biedt Orange Babies ook steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Met € 100,- kan Orange Babies 1 baby gezond ter wereld laten komen. Deze speciale verpakkingen zijn vanaf 2 november te koop bij de Etos. Wij kregen ook een verpakking toegestuurd en dochterlief wil alleen nog maar doekjes hieruit!

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.