Ieder jaar in februari openen de deuren van de Negenmaandenbeurs 2020, de beurs waar je als zwangere of newborn mama een keer geweest moet zijn. Hier waan je je volledig in de wereld van de zwangerschap en kan je je laten inspireren of het nu gaat om geboortekaartjes, kinderkamers, fijne wandelwagens, diverse merken verzorgingsproducten, kinderopvang of kraamzorgorganisaties en nog veel meer. Je te laten adviseren over zaken zoals ergonomisch dragen of duurzame en verantwoorde babymerken of taalontwikkeling bij kinderen. Dit is natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Het is misschien even zoeken, maar er is veel te krijgen. Ook dit jaar is er weer veel te doen. Na mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs zal ik het overzicht updaten of mail vooral als je iets mist (ook bedrijven zijn van harte welkom om zelf te mailen). Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen of download de handige app met overzicht van alle bedrijven. Helaas is de plattegrond een losse download.

Tip: Laat je niet overweldigen door alle aanbiedingen, maar maak van tevoren een lijstje met wat je echt nodig hebt en wat los budget voor impulsaankopen voor aanbiedingen die je echt niet kan laten liggen.

Lees ook: Overzicht zwangerschaps- babybeursen 2019
Lees ook: Nieuwe & innovatieve baby producten negenmaandenbeurs 2019 zoals opening met presentatie Saar Koningsberger nieuwe Bambino lijn
Lees ook: Inhoud beurstassen & goodiebags negenmaandenbeurs (met oa mamaloes, scoupy, kruidvat, etos en meer)
Lees ook: Huishoudbeurs; Wat is het? Wat is er te doen? Tips voor wat is leuk en tips om met korting kaartjes te kopen.

Kaartjes kopen Negenmaandenbeurs

Moet je nog kaartjes kopen? Als je ze bestelt via deze banner krijg je korting op de entreeprijs bij de deur. Als de Negenmaandenbeurs is begonnen, is deze aanbieding niet meer van toepassing. In de aanloop naar de Negenmaandenbeurs zullen er ook meerdere winacties georganiseerd worden om kans te maken op kaartjes voor de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs die gelijktijdig lopen.

Let op: Zorg zelf voor een grote rugzak / schoudertas / koffer of huur meteen bij binnenkomst een eigen kluisje. Die zijn te vinden in hal 9, tussen hal 8 en 11 in. De standhouders mogen namelijk geen gratis plastic tassen meer meegeven in verband met de nieuwe wet. Zorg dus zelf dat je alle spullen mee kan nemen, scheelt weer in de kosten.

Lees ook: Rupsje Nooitgenoeg dag; 50 jaar jubileum. Tips om dit te vieren; van theater tot knuffel, en van voelboek tot liedje of spel.

Negenmaandenbeurs app

Nieuw dit jaar is de vernieuwde Negenmaandenbeurs app. Deze kan je vanaf 1 februari downloaden en vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een bezoek zoals een handige plattegrond met alle aanwezige bedrijven. Nu draait de beurs ook vooral om gratis dingen scoren; als je iedere dag even inlogt en meedoet met het ‘Kras en Win spel’ maak je kans op leuke cadeautjes die je op de beurs kan ophalen!

Meer informatie vind je