Negenmaandenbeurs 2019: Wat is er te zien en doen?

Nog een paar weken en dan openen de deuren van de Negenmaandenbeurs 2019, de beurs waar je als zwangere of newborn mama een keer geweest moet zijn. Hier waan je je volledig in de wereld van de zwangerschap en kan je je laten inspireren of het nu gaat om geboortekaartjes, kinderkamers, fijne wandelwagens, diverse merken verzorgingsproducten, kinderopvang of kraamzorgorganisaties en nog veel meer. Je te laten adviseren over zaken zoals ergonomisch dragen of duurzame en verantwoorde babymerken of taalontwikkeling bij kinderen. Dit is natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Het is misschien even zoeken, maar er is veel te krijgen. Ook dit jaar is er weer veel te doen. Na mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs zal ik het overzicht updaten of mail vooral als je iets mist (ook bedrijven zijn van harte welkom om zelf te mailen). Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen of download de handige app met overzicht van alle bedrijven. Helaas is de plattegrond een losse download.

Tip: Laat je niet overweldigen door alle aanbiedingen, maar maak van tevoren een lijstje met wat je echt nodig hebt en wat los budget voor impulsaankopen voor aanbiedingen die je echt niet kan laten liggen.

Lees ook: Overzicht zwangerschaps- babybeursen 2019
Lees ook: Hoogtepunten Negenmaandenbeurs 2018
Lees ook: Shoplog en beurstassen van de Negenmaandenbeurs 2018

Kaartjes kopen Negenmaandenbeurs

Moet je nog kaartjes kopen? Als je ze bestelt via deze banner krijg je korting op de entreeprijs bij de deur. Als de Negenmaandenbeurs is begonnen, is deze aanbieding niet meer van toepassing. In de aanloop naar de Negenmaandenbeurs zullen er ook meerdere winacties georganiseerd worden om kans te maken op kaartjes voor de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs die gelijktijdig lopen.

Let op: Zorg zelf voor een grote rugzak / schoudertas / koffer of huur meteen bij binnenkomst een eigen kluisje. Die zijn te vinden in hal 9, tussen hal 8 en 11 in. De standhouders mogen namelijk geen gratis plastic tassen meer meegeven in verband met de nieuwe wet. Zorg dus zelf dat je alle spullen mee kan nemen, scheelt weer in de kosten.

Negenmaandenbeurs app

Nieuw dit jaar is de vernieuwde Negenmaandenbeurs app. Deze kan je vanaf 1 februari downloaden en vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een bezoek zoals een handige plattegrond met alle aanwezige bedrijven. Nu draait de beurs ook vooral om gratis dingen scoren; als je iedere dag even inlogt en meedoet met het ‘Kras en Win spel’ maak je kans op leuke cadeautjes die je op de beurs kan ophalen!

Meer informatie vind je hier.

Beurstas Negenmaandenbeurs 2019: Rupsje Nooitgenoeg

De beurstassen van de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs zijn een begrip. Eén op de vijf bezoekers gaat naar huis met deze tas vol handige en lekkere producten. Ook dit jaar is er weer een beurstas (11.102), deze wordt dit jaar aangeboden in samenwerking met Scoupy. Qua thema staan dit jaar Dikkie Dik van Jet Boeke centraal. In de voorverkoop bestel je deze voor 3,50 euro bij je tickets. Op de beurs zelf betaal je 5,00 naar gelang de voorraad strekt, of met korting als je hem na afloop via de Scoupy-app terugvraagt. Onder deze deelnemers wordt er ook nog eens een minuut gratis winkelen verloot! De inhoud van vorig jaar was als volgt:

 • Kruidvat newbornluiers
 • Dikkie Dik meetlat
 • Ouders van nu Zwanger
 • Caprisun fruity water
 • M&M’s
 • Mars
 • Jills 0%
 • Rivella
 • Lassie toverrijst
 • Atkins strawberry
 • aantal flyers en kortingscoupons van verschillende interessante aanbieders waaronder Honig

Parkeren op de Negenmaandenbeurs

Parkeren bij de Negenmaandenbeurs kan een uitdaging zijn, zeker als je rond elf uur openingstijd aankomt. Ga er dan maar vanuit dat je minimaal een half uur in de file staat voor de afslag en de parkeerplaatsen 1 tot en met 6 vol zitten. Vaak staan er dan al borden dat je moet doorrijden naar de Arena. Vanaf daar rijden er shuttels en parkeren is vaak nog goedkoper dan de Rai zelf (waar je 20 euro betaalt voor het dagtarief, ongeacht het aantal uur dat je aanwezig bent). Op zich is dat goed geregeld, maar met een zwangere buik en een volle trolley kan dat even onhandig zijn. Als je dichtbij wilt parkeren, probeer er dan echt vóór half elf te zijn. Je kan dan bij ingang F alvast naar binnen zodat je altijd warm en droog staat.

Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs

Tijdens een dagje op de Negenmaandenbeurs hoef je je niet te vervelen. Er is een hoop te zien en doen.

Kinderopvang

Wil je even rondlopen zonder kinderen of is het tijd voor een middagdutje, dan kun je je kind van 0 tot 12 jaar wegbrengen naar de kinderopvang van Tante Marloes. Je kind kan lekker spelen terwijl je zelf de beurs bezoekt. Zij hebben uitdagend speelgoed en leuke activiteiten voor iedere leeftijd. Voor de allerkleinsten zijn er ook boxen en is er slaapgelegenheid. Er is een kunst- en expressiehoek, een techniekhoek met onder andere Lego en er zijn gezelschapsspelletjes.

Verschoningsruimte

Als je je kindje verschoont in de verschoningsruimte van Kruidvat in hal 9 zijn er gratis luiers (in diverse maten) op voorraad, maar is er ook sanetizer en dergelijke aanwezig.

Kolven of borstvoedingruimte

Medela heeft in alledrie de hallen een ruimte waarin je je even kan afzonderen om borstvoeding te geven. Er staan stoelen waar je even kan zitten om te voeden, of je kan gebruik maken van de afgesloten kamertjes met gordijnen als je moet kolven. Er staan koelkasten zodat je je melk daar gekoeld kan achterlaten en er is water zodat je je vochtlevel weer kan aanvullen.

Lees ook: Borstkolf kopen? Dubbelzijdig, enkelzijdig of handpomp, welke is de beste?

Garderobe

Bij de ingang F vind je een garderobe waar je jas kan achterlaten. Het is best warm op de beursvloer dus absoluut een aanrader. Als je dichtbij staat kan je natuurlijk er ook voor kiezen om je jas in de auto achter te laten.

Bij hal 13 is er echter ook een soort bewaakte garderobe speciaal voor volle trolley’s en shoppers. Als je shopper vol is, kan je die daar tegen betaling achterlaten en later weer ophalen.

Kluisjes

Op drie plaatsen in de Rai vind je een aantal rekken met kluisjes, het beste kan je direct als je binnenkomt een kluisje proberen te bemachtigen ook al is hij dan nog leeg. Dan kan je daar later wat van je aankopen in kwijt zodat je daar niet mee hoeft te blijven sjouwen of je jas in opbergen. Het beste blijft natuurlijk om de grootste aankopen uit te stellen tot het einde van de dag en gelukkig worden de grote producten zoals luiers ook opgestuurd.

Rolstoel

Mocht je last hebben van bekkeninstabiliteit of iets anders? Dan kan je toch zeker een bezoekje brengen aan de Negenmaandenbeurs. Je kan hier namelijk gratis een rolstoel huren. Bij het ophalen betaal je een borg die je bij het inleveren weer terug krijgt.

Eten en drinken op de Negenmaandenbeurs

Tijdens de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs zijn er diverse locaties waar je kan eten en drinken. Zo heb je in hal 9 (tussen hal 8 en 11 in) een ruim La Placeterras, ook in hal 11 bij het hoofdpodium is er een terras en in hal 8 aan de kant van de doorgang naar hal 9 (naast Prenatal).

Nieuw: Baby pop-up restaurant met meesterkok Rudolph van Veen

Gedurende de Negenmaandenbeurs kunnen bezoekers terecht bij het Babyrestaurant voor verse groenten en fruit met recepten, praktische tips en betrouwbare informatie over gezonde en veilige voeding voor baby’s van min 9 maanden tot plus 9 maanden. Aan de bar met een ‘lopende band’ proeven baby’s vanaf 4-6 maanden en zwangere dames verse hapjes en spijkeren ze hun kennis bij tijdens korte, informatieve workshops. Meesterkok Rudolph van Veen opent het restaurant op woensdag 20 februari om 12.00 uur. Het Pop-up Babyrestaurant is een initiatief van Negenmaandenbeurs, het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), het Voedingscentrum en GoodBabyFood.

Nieuw: Foodtrucks in festival opstelling

Als aanvulling op het aanbod van de 220 exposanten, biedt de Negenmaandenbeurs een nieuwe beleving; in plaats van verspreid over de beurs vind je dit jaar een aparte festivalhal met foodtrucks, ‘chillspots’ en leuke activiteiten. Zo kiest het publiek van de Negenmaandenbeurs de beste gezinsauto van Nederland en worden (aanstaande) vaders uitgedaagd bij de Beste Papa van Nederland contest. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid oma’s het hemd van het lijf te vragen over hoe het vroeger ging. Op het grote indoor parcours testen (aanstaande) ouders een bak- of mamafiets.

Rai restaurants / huishoudbeurs

Andere opties zijn gebruik te maken van één van de restaurants van de Rai, onder andere bij de ingang van hal 8 vind je een restaurant, boven de ingang van hal 11 naar de Huishoudbeurs, en als je verder loopt tussen hal 2 en 13 in, op de Huishoudbeurs.

In hal 7 vind je het kids plaza met onder andere een luchtkussen en speelruimte, als je met kinderen bent kunnen zij lekker spelen terwijl jij op het naastgelegen terras plaatsneemt. Hier vind je een foodcourt met diverse soorten stands zoals pizza’s maar ook broodjes.

Tot slot kan je een bezoekje brengen aan de Pasar Colours Festival in hal 7 waar je lekker en divers kan eten voor een niet al te dure (beurs)prijs.

Of wat lekkere hapjes (en aanbiedingen) scoren in hal 12 Food & Drinks. Waar je onder andere een gratis patatje krijgt bij aankoop van drie flessen Remia.

Negenmaandenbeurs Villa

Nieuw dit jaar is de Negenmaandenbeurs Villa in hal 9. Hier vind je onder andere alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook kun je hier terecht voor de Expert Lounge met organisaties zoals Boekstart, de vaders voor een ‘Papaklas College’ in de Papaklas Lounge, de Geboortekaartjes Straat (niet aanwezig), creatieve workshops van de leukste dingetjes, 3D- en 4D-echo’s en de Mama Masterclasses.

3D- en 4D-echo’s maken

Je kan natuurlijk niet genoeg naar je lieve baby gluren. Daarom is het mogelijk om op de negenmaandenbeurs een 3d of zelfs een 4d echo te laten maken. Natuurlijk kan je deze ook na afloop meenemen om thuis nog een keer te bekijken!

Lees ook: Zelf gipsbuik versieren of laten bewerken; tips en voorbeelden van egaliseren, verven, bekleden met kant, afwerken met mozaiek 

Mama Masterclasses

Korte, interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven. Leer en vraag er alles over bijvoorbeeld inbakeren, het knopen van een draagdoek, voeding, slapen, babytaal en meer!

Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. In november heeft de vakjury van experts en redacties de meest innovatieve babyproducten genomineerd. De Mamajurydag, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs, vond plaats in januari. Moeders bekeken op deze dag alle genomineerde producten live, en brachten in elke categorie een stem uit. Zij hadden ook een speciale Award te vergeven: De Consumer Award. Online kon er van december tot februari door consumenten gestemd worden. De uitslag van de vakjury, online stemmers en bezoekers van de Mamajurydag bepaalden samen de zeven gelukkige winnaars.

De winnaars van 2018 zijn:

 • Consumer Award én Green Award: Bambyo Baby Organic Star, Stoqk International
 • Mobility Award: Maxi Cosi AxissFix Air, Dorel
 • Travel & Safety Award: Onni Care, Mykko
 • Care Award: Tuby Badcape, Invented4Kids
 • Feeding Award: Haakaa borstkolf, Je Suis Baby
 • Furniture &amp: Decoration Award: Evolu ONE.80°, Childhome
 • Toys & Gifts Award: Trybike Steel 2-in- 1 loopfiets, Co & Co

Speciaal voor papa’s

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Vaak is er een speciale papadag waarop papa’s tegen korting / gratis naar binnen mogen. Voor dit jaar is hier nog niets over bekend. Op de beurs zijn er dan ook speciale acties. Zo is er in de Negenmaandenbeurs Villa in hal 9 een speciale papalounge.

Nieuw: DNA test voor vaders!

Tijdens de komende editie van de Negenmaandenbeurs in de RAI, kunnen ouders het DNA van hun baby laten testen. Door middel van de test kunnen ze vijf persoonlijke eigenschappen van hun kind te weten komen. De test is ontwikkeld door het bedrijf Analyse Me, dat ook al DNA-testen voor volwassenen in de markt heeft. Deze nieuwe soort test is speciaal voor pasgeboren baby’s. Met de test kun je specifiek vijf persoonlijke eigenschappen van de baby achterhalen, waaronder de definitieve oogkleur. Ook kom je te weten of het kind bittere smaakstoffen proeft en of hij/zij het snelheidsgen heeft, of er een grotere kans is om lactose-intolerantie te ontwikkelen en of het kind later zal opgroeien als ‘denker’ of als ‘doener’. Namens het bedrijf zullen op de beurs personen aanwezig zijn om de nieuwste DNA-testen voor baby’s te promoten. Ouders kunnen dan online een kit bestellen en thuis het wangslijm van hun baby afnemen. Drie tot vier weken later krijg je een gepersonaliseerde video toegestuurd waarin de vijf kenmerken van je baby worden onthuld. Bij de video krijg je dan ook een oorkonde en een rapport met achtergrondinformatie. Een woordvoerder van de Negenmaandenbeurs noemt het unieke van deze test dat er nu ook voor baby’s een ‘leuke’ manier is om het DNA te testen. ‘Waar het normaal medisch is, is het hier voor de fun. Nu kun je het bijvoorbeeld aan iemand anders geven, als een leuk kraamcadeau.’

Lees ook: DNA Vaderschapstest; kosten via huisarts of online?

Peuterplein; ook voor oudere kinderen

Wie denkt dat een bezoek aan de Negenmaandenbeurs alleen leuk is als je zwanger bent, heeft het mis! Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Leer op het Peuter Plein bijvoorbeeld alles over ‘ontwikkeling stimulerend spelen’ en shop er de leukste boekjes, speelgoed en kleding.

Babykamer inspiratie

Op de Negenmaandenbeurs vind je achterin hal 9 een hoek met heel veel babykamerinspiratie. Hier worden diverse babykamers tentoongesteld van onder andere Babydump en Babypark met overzicht van de getoonde meubels, maar kan je je ook laten inspireren als het gaat om aankleding en decoratie. Je ziet hier de laatste trends voorbij komen. Helaas is het soms wel even kijken op de labeltjes van welk merk die producten zijn.

Modeshow

In hal 9 vind je het hoofdpodium waar regelmatig optredens plaatsvinden, onder andere van Dirk Scheele en Kim-Lian van der Meij. Maar er ook een paar keer per dag een modeshow plaatsvindt waarbij modellen de kleding van diverse stands vertonen. Van Prenatal-kleding tot en met lingerie voor zwangeren.

Babboe bakfietsconcours

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om een bakfiets te fietsen? Babboe heeft hier meerdere fietsen staan en een heus parcours uitgezet zodat je een rondje kan fietsen om te testen. Er is ook ruimte voor kindjes om te zitten en tekenen aan kleine picknicktafels.

Boezemvrienden route

Nieuw op de Negenmaandenbeurs 2018 is de Boezemvrienden route. Dit is een winkel in Amsterdam bij het Vondelpark waar je alles vindt op het gebied van fun, fit en voeding, van borstvoeding tot aan voeding in het algemeen vanaf je zwangerschap tot en met peuter. Er is een restaurantgedeelte, een winkel, maar ook een praktijk waar voorlichting gegeven wordt of cursussen gevolgd kunnen worden. Op de beurs werken ze samen met andere partijen zodat je de Boezemvrienden route kan volgen. Deze vind je terug op de plattegrond die het promoteam uitdeelt of aan de ballonnen bij de stands. Onder andere Stokke, Medela en Kik Kid en bij de masterclasses en op het hoofdpodium kom je de boezemvrienden tegen.

Baby Puur Plaza

Op het Baby Puur Plaza moet je zijn als je kiest voor een pure leefstijl voor jou en je gezin? Je ontmoet hier ca. 20 ‘groene’ aanbieders & alles over ecologische en biologische producten en vinden er doorlopend workshops plaats.

Webshop Straat & Baby Shopping Plaza

Er zijn heel veel webshops waar je het hele jaar online terecht kan. Tijdens de Negenmaandenbeurs vind je ze ook hier in hal 11. Van hippe babykleding tot en met handige goodies of leuke cadeautjes. Je komt het hier allemaal tegen, tegen verleidelijke beursaanbiedingen!

Datzelfde geldt voor het Baby Shopping Plaza; hier vind je bolo-kettingen, kleding, geboortekoekjes en nog veel meer.

Kruidvat op de Negenmaandenbeurs

Kruidvat is hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs, zij verzorgen ook ieder jaar de opening waarbij een BN-er die mama of papa wordt samen met een groep baby’s een originele act doet om de beurs te openen. Van een levensgroot schilderij tot dansen met papa’s in een draagzak.

Kruidvat heeft namelijk alles voor jouw baby en kindje. Van luiers en babydoekjes tot flesvoeding en kleertjes, bij Kruidvat vind je het allemaal. Naast de vele A-merken zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit heeft Kruidvat ook een groot en superpopulair eigenmerk-assortiment. Zo draagt maar liefst 1 op de 3 kindjes een Kruidvatluier. Kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen! Ook worden er ieder half uur leuke goodies weggegeven en wordt er aan het rad gedraaid.

Meld je aan door je gegevens in te vullen voor de maandelijkse Negenmaandenbeurs nieuwsbrief. Je ontvangt een
e-mailbevestiging met daarin een link naar jouw persoonlijke afhaalbewijs. Alleen met dit afhaalbewijs kun je de gratis Kruidvat anti-lekbeker t.w.v. € 3,29 afhalen op de stand van Kruidvat in hal 8 (stand 08.114) op de Negenmaandenbeurs. Maximaal 1 beker per persoon.

Een echte aanrader is ook de beurstas van Kruidvat. Je betaalt hiervoor 5 euro en de tas is gevuld met producten ter waarde van 35 euro.

 • Bambino babysokjes 0-6 maanden
 • 4+ wortelhapjes
 • zinkzalf
 • red band snoepjes
 • mascara van Max Factor
 • Lotiondoekjes
 • wegwerpslabbetjes
 • wegwerpverschoningsmatjes
 • babykam en borstel
 • 2 setjes warmtegevoelige lepels
 • milestone cards

(Gratis) babydozen & Goodiebags

Naast de beurstassen zijn er nog veel meer fijne babydozen en goodiebags die een echte aanrader zijn. De één is gratis, voor de ander moet je je registreren / een aankoop doen of betaal je een kleine vergoeding.

 • Kruidvat: Bij de stand van Kruidvat kan je je aanmelden voor de mama & babytas. Ook hebben ze hier een goed gevulde shopper voor 5 euro, de inhoud verschilt per jaar maar zijn vaak weggooislabbetjes, borstel en kam, tandenborstel, luierdoekjes, proefverpakking luiers, flesje en een cadeautje voor mama.
 • Dermocare; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 5 producten naar keuze van DermoCare. Met onder andere bad & wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel.
 • Etos: Voor 5 euro kan je hier een shopper aanschaffen die gevuld is met fijne bad- en doucheproducten en een pakje luierdoekjes.
 • Nutricia; krijgt je baby nog voeding van Nutricia; zowel vaste voeding als melkvoeding? Doe dan bij de stand van Nutricia je bestelling van een variatiepakket afhankelijk van de leeftijd van je kind en krijg de producten thuisgestuurd, evenals de goodiebag ter waarde van 20 euro met onder andere stapelbekers, lepels en producten.
 • Pampers: Bij inschrijving krijg je een gratis goodiebag met onder andere een mutsje, sokjes, wasverzachter, luiers, babydoekjes en het tijdschrift Ouders van Nu met bevallingsverhalen.
 • Ouders van Nu: Op de Negenmaandenbeurs kan je je aanmelden voor de voordeelpas als je dat nog niet hebt gedaan. Dan krijg je gratis een goedgevulde goodiebag erbij.
 • Wij: Als je je nog niet hebt ingeschreven voor het gratis Wij cadeaupakket met de Babydoos, kun je dat doen op de Negenmaandenbeurs. Dan krijg je een extra VT Wonen-magazine en een Jamie Magazine.
 • Mamaloes Babyshop: Voor 15 euro kan je bij Mamaloes Babyshop een goedgevulde goodiebag ontvangen. Bij de stand vind je een overzicht van de diverse merken die hier een bijdrage aan leveren. De exacte invulling kan echter per goodiebag verschillen.

Lees ook: Inhoud van de negenmaandenbeurs tas en andere goodiebags.
Lees ook: Finse babydoos; gratis baby uitzet voor aanstaande ouders en baby’s die in kartonnen dozen slapen

Gratis producten

Veel mensen hopen op veel gratis producten en goodies, dit begint al op het moment dat je de beurs binnenkomt (vooral aan de straatkant bij de Huishoudbeurs). Bedrijven die hier in het verleden aan meewerkten zijn onder andere Zespri met een handige shopper en kiwilepel, Etos met een shopper en kortingsbon (en product), blikjes natuurlijke cola van Redbull en andere miniblikjes cola.

Bij een aantal stands kan je langsgaan en in ruil voor je mailadres (zodat ze je na afloop kunnen benaderen) krijg je een gratis goodie of zelfs een goodiebag.

 • Babybladen: Bij de stand van de Babybladen kan je een pakketje meenemen met gratis babybladen.
 • Boekstart: Bezoek de stand en krijg gratis boekstartsokjes.
 • Boezemvrienden: Gratis Hoppa Poppetjes.
 • Hema: Bij de Hema kan je je aanmelden om op de hoogte te blijven van het babyproductnieuws en krijg je een gratis washandje.
 • Hero: gratis cadeautje als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.
 • Kidiyo: Als je op de stand de app gratis download en een formulier invult krijg je een minirugzakje en een kwartetset.
 • Nuk: Gratis fopspeen als je formulier invult.
 • Prenatal: Hier krijg je een gratis armbandje.
 • Stokke: Laat gratis de naam van je kind graveren in de rugleuning
 • Yoursurprise: Laat hier je mailadres achter en bestel gratis een gepersonaliseerd Dikkie Dik-boekje en krijg een kortingsbon.
 • Wehkamp: Bij een aankoop of inschrijven nieuwsbrief gratis Done by Deer knuffel (let op; dit is een populaire actie en iedere dag is er een nieuwe limiet)
 • Wij: schrijf je in voor het gratis cadeaupakket en krijg een gratis Noppies-shopper.
 • Zeeman: Bij de Zeeman kan je gratis een rompertje ophalen.

Wehkamp beursaanbiedingen (ook online)

Van 21 februari t/m 25 februari is zo ver: de Negenmaandenbeurs! Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Op de Negenmaandenbeurs vind je de laatste trends, must-haves voor jou en je kindje en advies over verzorging. Zoals de speciale actie 40% korting op Pampers maandboxen! Tijdens de Negenmaandenbeurs profiteer je bij Wehkamp van de allerleukste beursaanbiedingen, zowel op de beurs als online.

Beursaanbiedingen & Kortingsacties

Tijdens de beurs hebben vrijwel alle stands fijne kortingsacties waardoor je de toegangkaartjes er meteen weer uithaalt. Zodra er nieuwe acties bekend zijn wordt dit aangepast. Voordat je een bezoekje brengt is het handig om thuis even rustig de beursgids te bestuderen. Deze vind je als bijlage in Wij Jonge Ouders en vind je vanaf eind januari hier online. Hierin vind je ook de plattegrond met standnummers en nog meer aanbiedingen.

 • 4Smallones (8.526); playtray voor de Stokke Trip Trap 39,95 ipv 44,95 met gratis Bibetta slab.
 • 4 smallones (8.526); 4 hevea spenen voor de prijs van drie.
 • Alecto (8.432): Schaf met korting de babyfoon met grootste camera aan.
 • Charly Cares
 • Diaperchamp (8.305a): Schaf de Diaperchamp aan en krijg gratis een leuke goodiebag of schaf met 50% korting de bite me raff aan.
 • Hero: Diverse beursaanbiedingen.
 • Little Dutch (8.514): Hebben heel veel speciale beursaanbiedingen met ronde prijsjes doordat er geen tussenpartij is. Van servies, tot muziekmobiels, speelgoed en tutdoekjes. In totaal zijn er een tiental speciale aanbiedingen die alleen tijdens de beurs voor deze speciale prijs te verkrijgen zijn.
 • Livion (8.521): Schaf de Luvion Platinum 3 aan voor minder dan de helft van de prijs.
 • Mamaloes Babysjop (8.322): schaf met korting de Soozly aan.
 • Motorola (8.432): schaf met korting de draagbare digitale babyfoon aan.
 • MrMaria (8.507); 20% beurskorting op aanschaf Nijntje Eerste Licht
 • Naif: Bij aankoop van drie producten krijg je de derde gratis.
 • Nestle; ontvang bij besteding van minimaal 6 euro een gratis set Difrax lepeltjes.
 • Nuby; alle bekers voor 6 euro.
 • Organix (8.111): Diverse aanbiedingen om potjes, squeezy’s of knabbels te kopen.
 • Tomme Tippee bij aanschaf van 4 luiercassettes gratis luiertas.
 • Wehkamp; van luiers tot knuffels alles vind je hier met speciale beursaanbiedingen.
 • Tommee Tippee: Beursaanbieding van de Closer to nature flessen
 • Dermocare; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 5 producten naar keuze van DermoCare. Met onder andere bad & wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel.

Overzicht van winacties op de Negenmaandenbeurs

Tijdens de beurs kan je meedoen aan heel veel winacties. Zodra er nieuwe winacties bekend zijn wordt dit aangepast, mis je iets stuur dan even een mailtje!

 • C & A: In hal 9 vind je een houten frame waar je een mooie foto kan maken en op Instagram plaatst om zo kans te maken op één van de tien kortingsbonnen van 100 euro.
 • Etos: Vanaf 12 maart is bij Etos de nieuwe &C Oh Baby te koop speciaal voor moeders van 0 tot 4 jaar. Daarom is er een speciale winactie waarbij je op de foto kan gaan en moet delen op Instagram. Ik heb alleen niet meegekregen wat je kan winnen.
 • Kiddooz: Op de stand van Kiddooz hangt een frame waar je een Instagramfoto kan maken, als je die op Instagram plaatst, maak je kans op een shoptegoed van 250 euro.
 • Kruidvat; (8.114/8.406); kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen. Dat wordt een goedkoop babyjaar!
 • Little Dutch: Bij iedere aankoop ontvang je ook 1 lot (1 lot p.p., zolang de voorraad strekt). Hiermee maak je kans op mooie Little Dutch prijzen in onze ‘Little Lottery’! In week 9 maken ze iedere werkdag 2 ‘dagwinnaars’ bekend.
 • Seepje: Op het paviljoen van BabyBeGood kan je deelnemen aan workshops ‘Natuurlijk wassen met Seepje’. Doordat Seepje haar ingrediënten zorgvuldig kiest, is het supergeschikt voor het wassen van babykleertjes. We hopen dat we ontzettend veel moeders kunnen overtuigen om hun was- en poetsgewoonten te verduurzamen. Alle participanten krijgen een mini-Seepje en maken kans op een jaar lang gratis wassen.
 • Tadaaz (8.414); doe mee met de winactie en maak kans op gratis geboortekaartjes!
 • Wij (8.104); diverse winacties met onder andere cadeaubon van 300 euro, Chicco Next 2 Me en Chicco Baby Hug 4.


Mis jij een aanbieding of winactie in dit overzicht: laat het dan vooral even hieronder weten in de reacties!

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
9 maandenbeurs 2019; gratis korting kaartjes negenmaandenbeurs, shopper en gratis producten
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comment ( 1 )

 • Helaas is het blijkbaar niet mogelijk om de kruidvat beker dit jaar te krijgen heb je instructie gevolgd maar krijg geen afhaalbewijs

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top