Negenmaandenbeurs 2017 Rai amsterdam - Mamaliefde.nl

Negenmaandenbeurs 2018; wat is er te doen en leukste aanbiedingen.

Nog een paar weken en dan openen de deuren van de Negenmaandenbeurs 2018, hét moment natuurlijk om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Het is even zoeken, maar er is veel te krijgen. Ook dit jaar is er weer veel te doen. Na mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs zal ik het overzicht updaten. Zodat jullie een actueel overzicht hebben van waar je vooral even een kijkje moet nemen. Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen en in te vullen. Laat je niet overweldigen door alle aanbiedingen, maar maak van tevoren een lijstje met wat je echt nodig hebt en wat los budget voor impulsaankopen voor aanbiedingen die je echt niet kan laten liggen.

Lees ook: Wat is er te doen tijdens de Huishoudbeurs?

Kaartjes kopen Negenmaandenbeurs

Moet je nog kaartjes kopen? Als je ze bestelt via deze banner krijg je korting op de entreeprijs bij de deur. In de aanloop naar de Negenmaandenbeurs zullen er ook meerdere winacties georganiseerd worden om kans te maken op kaartjes voor de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs die gelijktijdig lopen.

Let op: Zorg zelf voor een grote rugzak / schoudertas / koffer of huur meteen bij binnenkomst eigen kluisje. Die zijn te vinden in hal 9, tussen hal 8 en 11 in. De standhouders mogen namelijk geen gratis plastic tassen meer meegeven in verband met de nieuwe wet. Zorg dus zelf dat je alle spullen mee kan nemen, scheelt weer in de kosten.

Beursgids

Het is verstandig om thuis even rustig de beursgids te bestuderen voordat je een bezoekje brengt. Deze vind je als bijlage in Wij Jonge Ouders en vind je vanaf eind januari online. Hierin vind je ook de plattegrond met standnummers en nog meer aanbiedingen.

Inhoud beurstas Negenmaandenbeurs 2018: Dikkie Dik

Ook dit jaar is er weer een beurstas (11.102), deze wordt dit jaar aangeboden in samenwerking met Scoupy. Qua thema staan dit jaar Dikkie Dik van Jet Boeke centraal. In de voorverkoop bestel je deze voor 3,50 euro bij je tickets. Op de beurs zelf betaal je 5,00 naar gelang de voorraad strekt, of met korting als je hem na afloop via de Scoupy-app terugvraagt. Onder deze deelnemers wordt er ook nog eens een minuut gratis winkelen verloot! De inhoud van vorig jaar was als volgt:

 • Kruidvat newborn luiers
 • Jokie in de efteling boekje
 • Ouders van nu Zwanger
 • Nestle pyamapapje
 • Caprisun fruity water
 • Tuc paprika
 • Nestle yogolino
 • Unox proeverij
 • aantal flyers en kortingscoupons van verschillende interessante aanbieders

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Kruidvat winactie Negenmaandenbeurs

Kruidvat is hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs. Kruidvat heeft namelijk alles voor jouw baby en kindje. Van luiers en babydoekjes tot flesvoeding en kleertjes, bij Kruidvat vind je het allemaal. Naast de vele A-merken zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit heeft Kruidvat ook een groot en superpopulair eigenmerk assortiment. Zo draagt maar liefst 1 op de 3 kindjes een Kruidvatluier. Kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen!

Gratis registratieprijs

Meld je aan door hier je gegevens in te vullen om je aan te melden voor de maandelijkse Negenmaandenbeurs nieuwsbrief. Je ontvangt een
e-mailbevestiging met daarin een link naar jouw persoonlijke afhaalbewijs. Alleen met dit afhaalbewijs kun je de gratis Kruidvat anti-lekbeker
t.w.v. € 3,29 afhalen op de stand van Kruidvat in hal 8 (stand 08.114) op de Negenmaandenbeurs. Maximaal 1 beker per persoon.

Gratis babydozen & goodiebags

 • Wij (8.104/8.200); Als je je nog niet hebt ingeschreven voor het gratis Wij cadeaupakket met de Babydoos kun je dat doen op de Negenmaandenbeurs. Dan krijg je een extra VT Wonen-magazine en een Jamie Magazine.
 • Kruidvat (8.114); Bij de stand van Kruidvat kan je je aanmelden voor de mama & babytas.

Korting bij Hema

Als je je op de Negenmaandenbeurs registreert voor ‘meer HEMA’, krijg je niet alleen een gratis bamboemutsje (was actie 2017), maar ook een voucher die recht geeft op 10% korting op de babyuitzetlijst. Met deze lijst zorg je ervoor dat je voor de eerste tijd met je baby een basispakket in huis hebt. Al met al een hele zorg minder toch? Er zijn tenslotte al genoeg dingen waar je aan moet denken. Meer informatie vind je hier.

3D en 4d echo’s maken op de Negenmaandenbeurs

Nieuw dit jaar is de Negenmaandenbeurs Villa in hal 9. Hier vind je onder andere alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook kun je hier terecht voor de Expert Lounge, de vaders voor een ‘Papaklas College’ in de Papaklas Lounge, de Geboortekaartjes Straat, creatieve workshops, 3D en 4D echo’s en de Mama Masterclasses.

Baby Puur Plaza

Op het Baby Puur Plaza moet je zijn als je kiest voor een pure leefstijl voor jou en je gezin? Je ontmoet hier ca. 20 ‘groene’ aanbieders & alles over ecologische en biologische producten en vinden er doorlopend workshops plaats. Het programma hiervan is nog niet bekend. Daarnaast is er een groente- en fruittuin waar je kan kennismaken met gezonde producten en  Poppy to Pumpkin. Dit is een gratis online zwangerschapskalender die je helpt om stap voor stap duurzame keuzes te maken. Op de Negenmaandenbeurs richten we ‘de mooiste babykamer van de beurs’ in. Oh, en die is ook nog eens 100% duurzaam. Van veilige verf tot co-sleepen, van handgemaakte naampuzzels tot planten in de babykamer. Ieder product heeft een verhaal.

Peuterplein; ook voor oudere kinderen

Wie denkt dat een bezoek aan de Negenmaandenbeurs alleen leuk is als je zwanger bent, heeft het mis! Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Leer op het Peuter Plein bijvoorbeeld alles over ‘ontwikkeling stimulerend spelen’ en shop er de leukste boekjes, speelgoed en kleding

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Speciaal voor papa’s

Vaak is er een speciale papadag waarop papa’s tegen korting / gratis naar binnen mogen. Voor dit jaar is hier nog niets over bekend. Op de beurs zijn er dan ook speciale acties. Hieronder staan de acties van 2017 om een beeld te krijgen van wat je kan verwachten.

 • Thule (8.434); gratis koffie voor vaders bij de stand van Thule
 • Tommee Tippee (8.123): alle (aanstaande) papa’s mogen een gratis Tommee Tippee Closer to Nature-zuigflesje afhalen op de stand (OP=OP!)
 • Difrax (8.218):  alle vaders maken kans op een flesverwarmer bij Difrax
 • Luvion (8.521); speciale papa-kortingsactie en een cadeautje voor de (aanstaande) papa’s bij Luvion
 • Prenatal (8.100); gratis cadeautje voor papa’s bij Prenatal
 • Pukkie Kleding (11bs16); gratis cadeautje bij Pukkie Kleding
 • Oogappel.nl (8.122); aanbieding iZi Modular Base (t.w.v. 249,-) voor slechts € 1,-

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Winacties

Tijdens de beurs kan je meedoen aan heel veel winacties. Hieronder staan de winacties van afgelopen jaar. Zodra de nieuwe winacties bekend zijn wordt dit aangepast.

 • Kruidvat; (8.114/8.406); kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen. Dat wordt een goedkoop babyjaar!
 • Wij (8.104); maak een selfie voor de fotowand van de WIJ Fotowall, deel deze op Instagram of Facebook en maak kans op één van de vijf cadeaubonnen ter waarde van 100 euro.
 • Billy & Lilly (11.120); vul de bon in uit de beursgids en lever deze in om kans te maken op een kledingpakket ter waarde van € 100.
 • Draagkracht Utrecht (11ws10); maak een selfie voor de vrolijkgekleurde doeken van Pure Baby Love en maak kans op een draagdoek.
 • Tadaaz (8.414); doe mee met de winactie en maak kans op gratis geboortekaartjes!
 • Scoupy (11.102); haal op de Negenmaandenbeurs de Jokie en Jet beurstas, vraag via de scoupy-app geld terug en maak kans op een minuut lang gratis winkelen!
 • With a touch of Rose, Kaatje Katoen, Petit&Jolie, Baby Verhip en de Melkfabriek hebben samen een winactie opgezet waarbij je bij inschrijving meedingt naar een pakket ter waarde van 200 euro!
  Bij inschrijving ontvang je sowieso een mooi digitale goodybag met interessante artikelen en kortingsbonnen, maar bovenal ding je mee naar een pakket met de waarde van 200 euro.

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Kortingsacties

Tijdens de beurs hebben vrijwel alle stands fijne kortingsacties waardoor je de toegangkaartjes er gelijk weer uithaalt. Hieronder staan de kortingsacties van afgelopen jaar. Zodra de nieuwe acties bekend zijn wordt dit aangepast.

 • Nutricia; krijgt je baby nog voeding van Nutricia; zowel vaste voeding als melkvoeding? Doe dan bij de stand van Nutricia je bestelling van een variatiepakket afhankelijk van de leeftijd van je kind en krijg de producten thuisgestuurd, evenals de goodiebag ter waarde van 20 euro met onder andere stapelbekers, lepels en producten.
 • Kruidvat-beurstas; voorgaande jaren kon je bij de Kruidvat voor 3 euro een beurstas bestellen met handige spullen voor baby’s in een handige shopper. De verkoop vind één keer per (half) uur plaats en is echt goedgevuld. Tussendoor wordt er ook veel gratis uitgedeeld.
 • Prenatal; op het Prénatalplein kun je niet alleen de kaartjes voelen en zien, je krijgt ook een 10% kortingsvoucher voor onze Prénatalgeboortekaartjes, exclusief verkrijgbaar tijdens de Negenmaandenbeurs.
 • Dermocare; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 6 producten naar keuze van DermoCare. Met onder andere bad & wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel.
 • Nuby; voor 15 euro krijg je een rugzak gevuld met 2 warmtegevoelige lepels, antilekbeker, fopspeen, koelbijtfiguur & standaardfles van Nuby.
 • Ukje.nl; stapelkorting bij aankoop van alle autostoelhoezen. 2 stuks = -10% 3 stuks = -20%
 • nOeser; kortingen tot 50% op de oude collecties.
 • Hema; bamboe romper met persoonlijke bedrukking voor 10 euro, twee voor zes euro en setje van romper, muts en verrassing voor 10 euro.

Beursaanbiedingen met gratis producten

Tijdens de beurs zijn er ook heel veel aanbiedingen met gratis producten die je kan krijgen. Hieronder staan de acties van afgelopen jaar. Zodra de nieuwe acties bekend zijn wordt dit aangepast.

 • Mama & Family; op de Negenmaandenbeurs kun je met korting een halfjaarabonnement afsluiten voor de Mama & Family en krijg je ook nog eens een cadeautje.
 • Trots-abonnement; op de Negenmaandenbeurs kun je voor je ouders voor 20 euro een halfjaarabonnement afsluiten voor 20 euro in plaats van 24,50 en krijg je gratis het boek ‘Muis’ eerste telboek t.w.v. 7,95 cadeau.
 • Nestle; ontvang bij besteding van minimaal 6 euro een gratis set Difrax lepeltjes.
 • Billy & Lilly; gratis speendoekje bij aankoop van een babysetje of jumpsuit van Billy & Lilly.
 • Ukje.nl; gratis speenkoord; bij besteding van €20 bij Ukje.nl en 50% korting op alle muziekdoosjes.
 • Infantino; bij besteding van 25 euro ontvang je een gratis clip-on bijtring.
 • 4smallones; gratis Bibetta Slab; bij aankoop van de Playtray voor de Stokke Tripp Trapp van 4smallones.
 • Hero; gratis gepersonaliseerde tas van Bullby; bij aankoop van Hero babyvoeding.
 • Beaba; gratis accessoires twv €45/ €55 & een verrassing; bij aanschaf van de Beaba Babycook.
 • Suavinex; bij aanschaf van twee fopspeentjes krijg je een gratis speenketting.
 • Tommee Tippiee; gratis verschoonmat bij aanschaf van de Tommee Tippee luieremmer of gratis luieremmer bij aanschaf van 6 cassettes.
 • Sangenic; gratis Tommee Tippee verschoningsmat t.w.v. 12,95 bij de aanschaf van een luieremmer.
 • Wehkamp; bij besteding van 50 euro bij een online aankoop krijg je een gratis Little Lovely Company lampje.
 • With a touch of Rose, Kaatje Katoen, Petit&Jolie, Baby Verhip en de Melkfabriek naast de inschrijving om mee te doen aan de winactie ontvang je sowieso een mooi digitale goodybag met interessante artikelen en kortingsbonnen.
 • Joolz (8.341); tijdens de Negenmaandenbeursperiode kun je meedoen aan de #TailorMyJoolz actie. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een uniek ontwerp van de Joolz Geo Tailor. De meest creatieve inzending wint zijn unieke ontwerp t.w.v. minimaal € 1349,- inclusief bijpassende voetenzak en verzorgingstas. Meedoen aan de actie kan tot en met 26 februari (de laatste dag van de Negenmaandenbeurs 2017). De winnaar van de Joolz Geo Tailor wordt binnen twee weken na het sluiten van de winactie bekend gemaakt op Famme.nl
 • Mijneerstesieraad (11bs20); 10% korting op het gehele assortiment op de Negenmaandenbeurs.
 • Kaatje Katoen (8bp5); wasbare katoenen luiers; 6 halen 5 betalen
Live vanaf de negenmaandenbeurs 2015 - Mamaliefde

Kinderopvang op de negenmaandenbeurs

Overige

Tijdens een dagje op de Negenmaandenbeurs hoef je je niet te vervelen. Er is een hoop te zien en doen.

 • Kinderopvang; wil je even rondlopen zonder kinderen of is het tijd voor een middagdutje dan kun je je kind van 0 tot 12 jaar wegbrengen naar de kinderopvang van de SKW-groep. Je kind kan lekker spelen terwijl je zelf de beurs bezoekt. Zij hebben uitdagend speelgoed en leuke activiteiten voor iedere leeftijd. Voor de allerkleinsten zijn er ook boxen en is er slaapgelegenheid. Er is een kunst- en expressiehoek, een techniekhoek met onder andere Lego en er zijn gezelschapsspelletjes.
 • Als je je kindje verschoont in de verschoningsruimte van Kruidvat in hal 9 krijg je een gratis luier.
 • Met je kaartje van de Negenmaandenbeurs heb je ook gratis toegang tot de Huishoudbeurs. Vorig jaar lag de foodhal in hal 11 en tegen de Negenmaandenbeurs aan. Daar kun je vaak voordelig lunchen / je lunch bij elkaar sprokkelen. Zitten is helaas iets lastiger.

Mis jij een aanbieding of winactie in dit overzicht: laat het dan vooral even hieronder weten in de reacties!

Summary
Review Date
Reviewed Item
negenmaandenbeurs 2018; Gratis & Winacties
Author Rating
51star1star1star1star1star
Volgende
Vorige

No Comments

Enroll Your Words

CommentLuv badge

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.