Negenmaandenbeurs 2017 Rai amsterdam - Mamaliefde.nl

Negenmaandenbeurs 2018; Wat is er te doen & Winactie!

Nog een paar weken en dan openen de deuren van de Negenmaandenbeurs 2018, de beurs waar je als zwangere of newborn mama een keer geweest moet zijn. Hier waan je je volledig in de wereld van de zwangerschap en kan je je laten inspireren of het nu gaat om geboortekaartjes, kinderkamers, fijne wandelwagens, diverse merken verzorgingsproducten, kinderopvang of kraamzorgorganisaties en nog veel meer. Je te laten adviseren over zaken zoals ergonomisch dragen of duurzame en verantwoorde babymerken of taalontwikkeling bij kinderen. Dit is natuurlijk ook hét moment om je slag te slaan met de vele aanbiedingen en gratis weggevers. Het is misschien even zoeken, maar er is veel te krijgen. Ook dit jaar is er weer veel te doen. Na mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs zal ik het overzicht updaten of mail vooral als je iets mist (ook bedrijven zijn van harte welkom om zelf te mailen). Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen of download de handige app met overzicht van alle bedrijven. Helaas is de plattegrond een losse download.

Tip: Laat je niet overweldigen door alle aanbiedingen, maar maak van tevoren een lijstje met wat je echt nodig hebt en wat los budget voor impulsaankopen voor aanbiedingen die je echt niet kan laten liggen.

Lees ook: Hoogtepunten negenmaandenbeurs 2018

Kaartjes kopen Negenmaandenbeurs

Moet je nog kaartjes kopen? Als je ze bestelt via deze banner krijg je korting op de entreeprijs bij de deur. Als de negenmaandenbeurs is begonnen is deze aanbieding niet meer van toepassing. In de aanloop naar de Negenmaandenbeurs zullen er ook meerdere winacties georganiseerd worden om kans te maken op kaartjes voor de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs die gelijktijdig lopen.

Let op: Zorg zelf voor een grote rugzak / schoudertas / koffer of huur meteen bij binnenkomst eigen kluisje. Die zijn te vinden in hal 9, tussen hal 8 en 11 in. De standhouders mogen namelijk geen gratis plastic tassen meer meegeven in verband met de nieuwe wet. Zorg dus zelf dat je alle spullen mee kan nemen, scheelt weer in de kosten.

Parkeren op de Negenmaandenbeurs

Parkeren bij de Negenmaandenbeurs kan een uitdaging zijn, zeker als je rond elf uur openingstijd aankomt. Ga er dan maar vanuit dat je minimaal een half uur in de file staat voor de afslag en de parkeerplaatsen 1 tot en met 6 vol zitten. Vaak staan er dan al borden dat je moet doorrijden naar de Arena. Vanaf daar rijden er shuttels en parkeren is vaak nog goedkoper dan de Rai zelf (waar je 20 euro betaald dagtarief ongeacht het aantal uur dat je aanwezig bent). Op zich is dat goed geregeld, maar met een zwangere buik en een volle trolley kan dat even onhandig zijn. Als je dichtbij wilt parkeren probeer er dan echt voor half elf te zijn. Je kan dan bij ingang F alvast naar binnen zodat je altijd warm en droog staat.

Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs

Tijdens een dagje op de Negenmaandenbeurs hoef je je niet te vervelen. Er is een hoop te zien en doen.

Kinderopvang

Wil je even rondlopen zonder kinderen of is het tijd voor een middagdutje dan kun je je kind van 0 tot 12 jaar wegbrengen naar de kinderopvang van Tante Marloes. Je kind kan lekker spelen terwijl je zelf de beurs bezoekt. Zij hebben uitdagend speelgoed en leuke activiteiten voor iedere leeftijd. Voor de allerkleinsten zijn er ook boxen en is er slaapgelegenheid. Er is een kunst- en expressiehoek, een techniekhoek met onder andere Lego en er zijn gezelschapsspelletjes.

Verschoningsruimte

Als je je kindje verschoont in de verschoningsruimte van Kruidvat in hal 9 zijn er gratis luiers (in diverse maten) op voorraad, maar is er ook sanetizer en dergelijke aanwezig.

Kolven of borstvoedingruimte

Medela heeft in alledrie de hallen een ruimte waarin je je even kan afzonderen om borstvoeding te geven. Er staan stoelen waar je even kan zitten om te voeden, of je kan gebruik maken van de afgesloten kamertjes met gordijnen als je moet kolven. Er staan koelkasten zodat je je melk daar gekoeld kan achterlaten en er is water zodat je je vochtlevel weer kan aanvullen.

Lees ook: Borstkolf kopen? Dubbelzijdig, enkelzijdig of handpomp welke is de beste?

Garderobe

Bij de ingang F vind je een garderobe waar je jas kan achterlaten Het is best warm op de beursvloer dus absoluut een aanrader. Als je dichtbij staat kan je natuurlijk er ook voor kiezen om je jas in de auto achter te laten.

Bij hal 13 is er echter ook een soort bewaakte garderobe speciaal voor volle trolley’s en shoppers. Als je shopper vol is kan je die daar tegen betaling achterlaten en later weer ophalen.

Kluisjes

Op drie plaatsen in de Rai vindt je een aantal rekken met kluisjes, het beste kan je gelijk als je binnenkomt een kluisje proberen te bemachtigen ook al is hij dan nog leeg. Dan kan je daar later wat van je aankopen in kwijt zodat je daar niet mee hoeft te blijven sjouwen of je jas in opbergen. Het beste blijft natuurlijk om de grootste aankopen uit te stellen tot het einde van de dag en gelukkig worden de grote producten zoals luiers ook opgestuurd.

Rolstoel

Mocht je last hebben van bekkeninstabiliteit of iets anders? Dan kan je toch zeker een bezoekje brengen aan de negenmaandenbeurs. Je kan hier namelijk gratis een rolstoel huren. Bij het ophalen betaal je een borg die je bij het inleveren weer terug krijgt.

Eten en drinken op de Negenmaandenbeurs

Tijdens de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs zijn er diverse locaties waar je kan eten en drinken. Zo heb je in hal 9 (tussen hal 8 en 11 in) een ruim La Place terras, ook in hal 11 bij het hoofdpodium is er een terras en in hal 8 aan de kant van de doorgang naar hal 9 (naast Prenatal).

Op de beurspleinen zelf vindt je diverse foodtrucks waar je lekkere hapjes kan bestellen. Van warme wafels tot en met patatjes of een lekkere smoothie.

Andere opties zijn gebruik te maken van een van de restaurants van de Rai, onder andere bij de ingang van hal 8 vindt je een restaurant, boven de ingang van hal 11 naar de Huishoudbeurs, en als je verder loopt tussen hal 2 en 13 in op de Huishoudbeurs.

In hal 7 vindt je het kids plaza met onder andere een luchtkussen en speelruimte, als je met kinderen bent kunnen zij lekker spelen terwijl jij op het naastgelegen terras plaatsneemt. Hier vind je een foodcourt met diverse soorten stands zoals pizza’s maar ook broodjes.

Tot slot kan je een bezoekje brengen aan de Pasar Colours Festival in hal 7 waar je lekker en divers kan eten voor een niet al te dure (beurs) prijs.

Of wat lekkere hapjes (en aanbiedingen) scoren in hal 12 Food & Drinks. Waar je onder andere een gratis patatje krijgt bij aankoop van drie flessen Remia.

3D en 4d echo’s maken op de Negenmaandenbeurs Villa

Nieuw dit jaar is de Negenmaandenbeurs Villa in hal 9. Hier vind je onder andere alle producten die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Ook kun je hier terecht voor de Expert Lounge met organisaties zoals Boekstart, de vaders voor een ‘Papaklas College’ in de Papaklas Lounge, de Geboortekaartjes Straat (niet aanwezig), creatieve workshops van de leukste dingetjes, 3D en 4D echo’s en de Mama Masterclasses.

Mama Masterclasses

Korte, interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven. Leer en vraag er alles over bijvoorbeeld inbakeren, het knopen van een draagdoek, voeding, slapen, babytaal en meer!

Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. In november heeft de vakjury van experts en redacties de meest innovatieve babyproducten genomineerd. De Mamajurydag, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs, vond plaats in januari. Moeders bekeken op deze dag alle genomineerde producten live, en brachten in elke categorie
een stem uit. Zij hadden ook een speciale Award te vergeven: De Consumer Award. Online kon er van december tot februari door consumenten gestemd worden. De uitslag van de vakjury, online stemmers en bezoekers van de Mamajurydag bepaalden samen de zeven gelukkige winnaars.

De winnaars van 2018 zijn;

 • Consumer Award én Green Award: Bambyo Baby Organic Star, Stoqk International
 • Mobility Award: Maxi Cosi AxissFix Air, Dorel
 • Travel & Safety Award: Onni Care, Mykko
 • Care Award: Tuby Badcape, Invented4Kids
 • Feeding Award: Haakaa borstkolf, Je Suis Baby
 • Furniture & Decoration Award: Evolu ONE.80°, Childhome
 • Toys & Gifts Award: Trybike Steel 2-in- 1 loopfiets, Co & Co

Speciaal voor papa’s

Negenmaandenbeurs 2016 - Mamaliefde.nl

Vaak is er een speciale papadag waarop papa’s tegen korting / gratis naar binnen mogen. Voor dit jaar is hier nog niets over bekend. Op de beurs zijn er dan ook speciale acties. Zo is er in de negenmaandenbeurs villa in hal 9 een speciale papalounge.

Peuterplein; ook voor oudere kinderen

Wie denkt dat een bezoek aan de Negenmaandenbeurs alleen leuk is als je zwanger bent, heeft het mis! Ook voor kersverse ouders met kids t/m 4 jaar is er genoeg te doen! Leer op het Peuter Plein bijvoorbeeld alles over ‘ontwikkeling stimulerend spelen’ en shop er de leukste boekjes, speelgoed en kleding.

Babykamer inspiratie

Op de negenmaandenbeurs vindt je achterin hal 9 een hoek met heel veel babykamer inspiratie. Hier worden diverse babykamers tentoongesteld van onder andere Babydump en Babypark met overzicht van de getoonde meubels maar kan je je ook laten inspireren als het gaat om aankleding en decoratie. Je ziet hier de laatste trends voorbij komen. Helaas is het soms wel even kijken op de labeltjes van welk merk die producten zijn.

Modeshow

In hal 9 vind je het hoofdpodium waar regelmatig optredens plaatsvinden, onder andere van Dirk Scheele en Kim-Lian van der Meij. Maar er ook een paar keer per dag een modeshow plaatsvindt waarbij modellen de kleding van diverse stands vertonen. Van Prenatal kleding tot en met lingerie voor zwangeren.

Babboe bakfiets concours

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om een bakfiets te fietsen? Babboe heeft hier meerdere fietsen staan en een heus parcours uitgezet zodat je een rondje kan fietsen om te testen. Er is ook ruimte voor kindjes om te zitten en tekenen aan kleine picknicktafels.

Boezemvrienden route

Nieuw op de Negenmaandenbeurs 2018 is de Boezemvrienden route. Dit is een winkel in Amsterdam bij het Vondelpark waar je alles vindt op het gebied van fun, fit en voeding, van borstvoeding tot aan voeding in het algemeen vanaf je zwangerschap tot en met peuter. Er is een restaurant gedeelte, een winkel, maar ook een praktijk waar voorlichting gegeven wordt of cursussen gevolgd kunnen worden. Op de beurs werken ze samen met andere partijen zodat je de Boezemvrienden route kan volgen. Deze vindt je terug op de plattegrond die het promoteam uitdeelt of aan de ballonnen bij de stands. Onder andere Stokke, Medela en Kik Kid en bij de masterclasses en op het hoofdpodium kom je de boezemvrienden tegen.

Baby Puur Plaza

Op het Baby Puur Plaza moet je zijn als je kiest voor een pure leefstijl voor jou en je gezin? Je ontmoet hier ca. 20 ‘groene’ aanbieders & alles over ecologische en biologische producten en vinden er doorlopend workshops plaats.

Daarnaast is er een groente- en fruittuin waar je kan kennismaken met gezonde producten en  Poppy to Pumpkin. Dit is een gratis online zwangerschapskalender die je helpt om stap voor stap duurzame keuzes te maken. Op de Negenmaandenbeurs richten we ‘de mooiste babykamer van de beurs’ in. Oh, en die is ook nog eens 100% duurzaam. Van veilige verf tot co-sleepen, van handgemaakte naampuzzels tot planten in de babykamer. Ieder product heeft een verhaal.

Op het Groente en Fruit plein staat  elke dag een andere kleur groente en fruit centraal om zwangeren en kersverse ouders te inspireren om meer groenten en voldoende fruit te eten. Gedurende 5 dagen krijgen aanstaande en kersverse ouders gratis tips en recepten aangereikt. Ook worden er maar liefst 5.000 stuks groenten en fruit uitgedeeld.

Webshop Straat & Baby Shopping Plaza

Er zijn heel veel webshops waar je het hele jaar online terecht kan. Tijdens de negenmaandenbeurs vind je ze ook hier in hal 11. Van hippe babykleding tot en met handige goodies of leuke cadeautjes. Je komt het hier allemaal tegen, tegen verleidelijke beursaanbiedingen!

Datzelfde geldt voor het Baby Shopping Plaza; hier vindt je bolo-kettingen, kleding, geboortekoekjes en nog veel meer.

Kruidvat op de Negenmaandenbeurs

Kruidvat is hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs, zij verzorgen ook ieder jaar de opening waarbij een BN-er die mama of papa wordt samen met een groep baby’s een originele act doet om de beurs te openen. Van een levensgroot schilderij tot dansen met papa’s in een draagzak.

Kruidvat heeft namelijk alles voor jouw baby en kindje. Van luiers en babydoekjes tot flesvoeding en kleertjes, bij Kruidvat vind je het allemaal. Naast de vele A-merken zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit heeft Kruidvat ook een groot en superpopulair eigenmerk assortiment. Zo draagt maar liefst 1 op de 3 kindjes een Kruidvatluier. Kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen! Ook worden er ieder half uur leuke goodies weggegeven en wordt er aan het rad gedraaid.

Meld je aan door je gegevens in te vullen om je aan te melden voor de maandelijkse Negenmaandenbeurs nieuwsbrief. Je ontvangt een
e-mailbevestiging met daarin een link naar jouw persoonlijke afhaalbewijs. Alleen met dit afhaalbewijs kun je de gratis Kruidvat anti-lekbeker t.w.v. € 3,29 afhalen op de stand van Kruidvat in hal 8 (stand 08.114) op de Negenmaandenbeurs. Maximaal 1 beker per persoon.

Een echte aanrader is ook de beurstas van Kruidvat. Je betaald hiervoor 5 euro en de tas is gevuld met producten ter waarde van 35 euro.

 • Bambino babysokjes 0-6 maanden
 • 4+ wortelhapjes
 • zinkzalf
 • red band snoepjes
 • mascara van Max Factor
 • Lotiondoekjes
 • wegwerpslabbetjes
 • wegwerp verschoningsmatjes
 • baby kam en borstel
 • 2 setjes warmtegevoelige lepels
 • milestone cards

Inhoud beurstas Negenmaandenbeurs 2018: Dikkie Dik

De beurstassen van de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs zijn een begrip. Een op de vijf bezoekers gaat naar huis met deze tas vol handige en lekkere producten. Ook dit jaar is er weer een beurstas (11.102), deze wordt dit jaar aangeboden in samenwerking met Scoupy. Qua thema staan dit jaar Dikkie Dik van Jet Boeke centraal. In de voorverkoop bestel je deze voor 3,50 euro bij je tickets. Op de beurs zelf betaal je 5,00 naar gelang de voorraad strekt, of met korting als je hem na afloop via de Scoupy-app terugvraagt. Onder deze deelnemers wordt er ook nog eens een minuut gratis winkelen verloot! De inhoud van vorig jaar was als volgt:

 • Kruidvat newborn luiers
 • Dikkie Dik meetlat
 • Ouders van nu Zwanger
 • Caprisun fruity water
 • M&M’s
 • Mars
 • Jills 0%
 • Rivella
 • Lassie toverrijst
 • Atkins strawberry
 • aantal flyers en kortingscoupons van verschillende interessante aanbieders waaronder Honig

(Gratis) babydozen & Goodiebags

Naast de beurstassen zijn er nog veel meer fijne babydozen en goodiebags die een echte aanrader zijn. De een is gratis, voor de ander moet je je registreren / een aankoop doen of betaal je een kleine vergoeding.

 • Kruidvat; Bij de stand van Kruidvat kan je je aanmelden voor de mama & babytas. Ook hebben ze hier een goed gevulde shopper voor 5 euro, de inhoud verschilt per jaar maar zijn vaak weggooi slabbetjes, borstel en kam, tandenborstel, luierdoekjes, proefverpakking luiers, flesje en een cadeautje voor mama.
 • Dermocare; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 5 producten naar keuze van DermoCare. Met onder andere bad & wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel.
 • Etos; Voor 5 euro kan je hier een shopper aanschaffen die gevuld is met fijne bad- en doucheproducten en een pakje luierdoekjes.
 • Nutricia; krijgt je baby nog voeding van Nutricia; zowel vaste voeding als melkvoeding? Doe dan bij de stand van Nutricia je bestelling van een variatiepakket afhankelijk van de leeftijd van je kind en krijg de producten thuisgestuurd, evenals de goodiebag ter waarde van 20 euro met onder andere stapelbekers, lepels en producten.
 • Pampers; Bij inschrijving krijg je een gratis goodiebag met onder andere een mutsje, sokjes, wasverzachter, luiers, babydoekjes en het tijdschrift Ouders van Nu met bevallingsverhalen.
 • Ouders van Nu; Op de Negenmaandenbeurs kan je je aanmelden voor de voordeelpas als je dat nog niet hebt gedaan. Dan krijg je gratis een goedgevulde goodiebag erbij.
 • Wij; Als je je nog niet hebt ingeschreven voor het gratis Wij cadeaupakket met de Babydoos kun je dat doen op de Negenmaandenbeurs. Dan krijg je een extra VT Wonen-magazine en een Jamie Magazine.
 • Mamaloes Babyshop; Voor 15 euro kan je bij Mamaloes Babyshop een goedgevulde goodiebag ontvangen. Bij de stand vindt je een overzicht van de diverse merken die hier een bijdrage aan leveren. De exacte invulling kan echter per goodiebag verschillen.

Lees ook: Inhoud van de negenmaandenbeurs tas en andere goodiebags.

Gratis producten

Veel mensen hopen op veel gratis producten en goodies, dit begint al op het moment dat je de beurs binnenkomt (vooral aan de straatkant bij de huishoudbeurs). Bedrijven die hier in het verleden aan meewerkten zijn onder andere Zespri met een handige shopper en kiwilepel, Etos met een shopper en kortingsbon (en product), blikjes natuurlijke cola van Redbull en andere miniblikjes cola.

Bij een aantal stands kan je langsgaan en in ruil voor je mailadres (zodat ze je na afloop kunnen benaderen) krijg je een gratis goodie of zelfs een goodiebag.

 • Babybladen; Bij de stand van de Babybladen kan je een pakketje meenemen met gratis babybladen.
 • Boekstart; Bezoek de stand en krijg gratis boekstartsokjes.
 • Boezemvrienden; Gratis Hoppa Poppetjes.
 • Hema; Bij de Hema kan je je aanmelden om op de hoogte te blijven van het babyproductnieuws en krijg je een gratis washandje.
 • Hero; gratis cadeautje als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.
 • Kidiyo; Als je op de stand de app gratis download en een formulier invult krijg je een mini rugzakje en een kwartetset.
 • Nuk; Gratis fopspeen als je formulier invult.
 • Prenatal; Hier krijg je een gratis armbandje.
 • Stokke; Laat gratis de naam van je kind graveren in de rugleuning
 • Yoursurprise; Laat hier je mailadres achter en bestel gratis een gepersonaliseerd Dikkie Dik boekje en krijg een kortingsbon.
 • Wehkamp; Bij een aankoop of inschrijven nieuwsbrief gratis Done by Deer knuffel (let op; dit is een populaire actie en iedere dag is er een nieuwe limiet)
 • Wij; schrijf je in voor het gratis cadeaupakket en krijg een gratis Noppies shopper.
 • Zeeman; Bij de Zeeman kan je gratis een rompertje ophalen.

Wehkamp beursaanbiedingen (ook online)

Van 21 februari t/m 25 februari is zo ver: de Negenmaandenbeurs! Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Op de Negenmaandenbeurs vind je de laatste trends, must-haves voor jou en je kindje en advies over verzorging. Zoals de speciale actie 40% korting op Pampers maandboxen! Tijdens de Negenmaandenbeurs profiteer je bij wehkamp van de allerleukste beursaanbiedingen, zowel op de beurs als online.

Beursaanbiedingen & Kortingsacties

Tijdens de beurs hebben vrijwel alle stands fijne kortingsacties waardoor je de toegangkaartjes er gelijk weer uithaalt. Zodra er nieuwe acties bekend zijn wordt dit aangepast. Voordat je een bezoekje brengt is het handig om thuis even rustig de beursgids te bestuderen voordat je een bezoekje brengt. Deze vind je als bijlage in Wij Jonge Ouders en vind je vanaf eind januari hier online. Hierin vind je ook de plattegrond met standnummers en nog meer aanbiedingen.

 • 4Smallones (8.526); playtray voor de Stokke Trip Trap 39,95 ipv 44,95 met gratis Bibetta slab.
 • 4 smallones (8.526); 4 hevea spenen voor de prijs van drie.
 • Alecto (8.432); Schaf met korting de babyfoon met grootste camera aan.
 • Charly Cares
 • Diaperchamp (8.305a); Schaf de Diaperchamp aan en krijg gratis een leuke goodiebag of schaf met 50% korting de bite me raff aan.
 • Hero; Diverse beursaanbiedingen.
 • Little Dutch (8.514 Hebben heel veel speciale beursaanbiedingen met ronde prijsjes doordat er geen tussenpartij is. Van servies, tot muziekmobiels, speelgoed en tutdoekjes. In totaal zijn er een tiental speciale aanbiedingen die alleen tijdens de beurs voor deze speciale prijs te verkrijgen zijn.
 • Livion (8.521); Schaf de Luvion Platinum 3 aan voor minder dan de helft van de prijs.
 • Mamaloes Babysjop (8.322) schaf met korting de Soozly aan.
 • Motorola (8.432) schaf met korting de draagbare digitale babyfoon aan.
 • MrMaria (8.507); 20% beurskorting op aanschaf Nijntje Eerste Licht
 • Naif: Bij aankoop van drie producten krijg je de derde gratis.
 • Nestle; ontvang bij besteding van minimaal 6 euro een gratis set Difrax lepeltjes.
 • Nuby; alle bekers voor 6 euro.
 • Organix (8.111); Diverse aanbiedingen om potjes, squeezy’s of knabbels te kopen.
 • Tomme Tippee bij aanschaf van 4 luiercassettes gratis luiertas.
 • Wehkamp; van luiers tot knuffels alles vind je hier met speciale beursaanbiedingen.
 • Tommee Tippee; Beursaanbieding van de Closer to nature flessen
 • Dermocare; voor 15 euro krijg je een rugzak die je mag vullen met 5 producten naar keuze van DermoCare. Met onder andere bad & wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel.

Overzicht van winacties op de negenmaandenbeurs

Tijdens de beurs kan je meedoen aan heel veel winacties. Zodra er nieuwe winacties bekend zijn wordt dit aangepast, mis je iets stuur dan even een mailtje!

 • C & A; In hal 9 vindt je een houten frame waar je een mooie foto kan maken en op instagram plaatst om zo kans te maken op een van de tien kortingsbonnen van 100 euro.
 • Etos; Vanaf 12 maart is bij Etos de nieuwe &C Oh Baby te koop speciaal voor moeders van 0 tot 4 jaar. Daarom is er een speciale winactie waarbij je op de foto kan gaan en moet delen op instagram. Ik heb alleen niet meegekregen wat je kan winnen.
 • Kiddooz; Op de stand van Kiddooz hangt een frame waar je een instagramfoto kan maken, als je die op instagram plaatst maak je kans op een shoptegoed van 250 euro.
 • Kruidvat; (8.114/8.406); kom je naar de Kruidvatstand op de Negenmaandenbeurs en heb je een Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvatluiers en vele andere prijzen. Dat wordt een goedkoop babyjaar!
 • Little Dutch; Bij iedere aankoop ontvang je ook 1 lot (1 lot p.p., zolang de voorraad strekt). Hiermee maak je kans op mooie Little Dutch prijzen in onze ‘Little Lottery’! In week 9 maken ze iedere werkdag 2 ‘dagwinnaars’ bekend.
 • Seepje; Op het paviljoen van BabyBeGood kan je deelnemen aan workshops ‘Natuurlijk wassen met Seepje’. Doordat Seepje haar ingrediënten zorgvuldig kiest, is het super geschikt voor het wassen van babykleertjes. We hopen dat we ontzettend veel moeders kunnen overtuigen om hun was- en poetsgewoonten te verduurzamen. Alle participanten krijgen een mini Seepje en maken kans op een jaar lang gratis wassen.
 • Tadaaz (8.414); doe mee met de winactie en maak kans op gratis geboortekaartjes!
 • Wij (8.104); diverse winacties met onder andere cadeaubon van 300 euro, Chicco Next 2 Me en Chicco Baby Hug 4.

Winactie GESLOTEN

In samenwerking met de negenmaandenbeurs mag ik kaartjes weggeven voor een bezoek aan deze beurs. De kaartjes zijn ook toegankelijk voor de huishoudbeurs, dus je kan zo twee vliegen in een klap slaan! Wil jij kans maken op deze kaartjes, laat dan hieronder een reactie achter met wie je graag zou willen gaan! Extra leuk vind ik het als je op facebook een reactie achterlaat met wie je zou willen gaan 😉

Mis jij een aanbieding of winactie in dit overzicht: laat het dan vooral even hieronder weten in de reacties!

Summary
Review Date
Reviewed Item
negenmaandenbeurs 2018; Gratis & Winacties
Author Rating
51star1star1star1star1star

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comments ( 65 )

 • Ik zou het superleuk vinden om naar de 9 maanden beurs te gaan! Ik ben nu zwanger van de tweede en hoop daar nog wat leuke spulletjes in te slaan en inspiratie op te doen. Ik wil dan samen met mijn moeder gaan.

 • Ik wil graag met mijn moeder gaan. Ze kan maar 1 x per 5 jaar heen en dit jaar is het alweer 5 jaar geleden. Graag zou ik haar dan ook hiermee verrassen. Weet zeker dat ze het super leuk zal vinden.

 • Jaaa ik zou graag willen gaan met mijn lieve man en dochtertje van 1.5! In mei verwachten wij ons tweede kindje, en wil ook graag voor hem een dagje shoppen 🙂

 • Samen met mijn man en 2 kinderen. Na 9 weken een huilbaby gehad te hebben wat uiteindelijk een koemelkallergie bleek en verborgen reflux hebben we nu ze 15 weekjes is eindelijk een goeie draai weten te vinden met speciale voeding en medicijnen. Dus lekker een dagje weg met ze allen en lekker ontspannen.

 • Ik zou heel graag samen met een vriendin gaan. Als de beurs er is ben ik 35 weken zwanger. Hopelijk wilt zij dan de tassen dragen 😉

 • Wat zal ik het leuk vinden om met mijn man te gaan om samen voortebereiden op onze 2de kindje. Ook wat handig dat er opvang is voor onze kleine meis.

 • Ik zou graag de kaartjes voor de 9 maanden beurs winnen en samen met mijn partner rudy Engels er naar toe gaan we zijn in verwachting van ons eerste kindje een meisje die we eind april verwachten.

 • Met mijn bff en zoontje. Ik ben gek op aanbiedingen en de Rai is dan echt the place to be!

 • Graag zou ik gaan met mijn liefste moeder! Ze wordt voor het eerst oma, een goede gelegenheid om de laatste spulletjes aan te schaffen voor ons kindje die we in maart verwachten ❤

 • Leuk! Ik ben 3jr geleden voor t eerst gegaan met vriendinnetje Kelly. Onze ukjes waren toen 1 mnd oud <3 daarna met onze dreumessen weer gegaan en vorig jaar 'kindloos' maar was Kelly zwanger, en nu ben ik zwanger! Dus waarschijnlijk laatste x dat we kunnen gaan, dus maak graag kans!

 • Wow hier maak ik graag kans op om samen met mijn moeder en zus te gaan. Heerlijk vrouwen uitje even relax shoppen zonder kids 🙂

 • Lijkt me leuk samen met een mede collega. Beide zwanger en als het goed Is beide dan ook net bevallen ?

 • Graag zou ik met mijn dochter en schoondochter naar de beurs gaan, omdat ze beiden eind juli uitgerekend zijn van hun eerste kindje en mijn 2 eerste kleinkindjes.

 • Ik zou graag met mijn vriend en zijn goed gevulde portemonnee naar de negenmaanden beurs willen. In mei verwachten we ons tweede kindje en we moeten nog genoeg hiervoor inslaan 😉

 • Samen met mijn man Sylvester. Na 10 jaar medische molen toch nog op de valreep zwanger geworden en daarom zou ik graag naar de 9 maanden beurs gaan om leuke spullen te kopen en idieen op te doen. We zijn half mei uitgerekend.

 • Ja superleuk! Samen met m’n vriendin Jorieke. We zijn allebei in verwachting van een lief klein babymeisje.

 • Ik zou het leuk vinden om met mijn moeder te gaan 🙂

 • Ik ben in juli uitgerekend en zou graag naar de beurs gaan om leuke spulletjes in te slaan en om inspiratie op te doen! Ik zou dan met een vriendin gaan die helemaal gek is op alles wat met baby’s te maken heeft 🙂

 • Wat een superleuke actie! Ik zou samen met een vriendin gaan! Heerlijk rondneuzen voor mijn dochtertje die we dit jaar mogen verwachten :).

 • Met mijn vriendin en dan laten we ons verrassen door zoveel leuke dingen voor de ukkies die we echt niet kunnen laten liggen.

 • Super gaaf!! eindelijk kan ik (met reden) naar de negenmaandenbeurs als ik tot dan bijna 5 maanden zwanger ben.. super spannend en onwijs veel zin om inspiratie op te doen, want weet nog steeds niet waar ik moet beginnen..

 • Ik zou graag samen met Maike en onze twee kleine moppies de beurs willen bezoeken. Allebei zijn ze geboren in december, alleen is mijn kleine man 5 dagen jonger.

 • Jaaa ik doe heel graag mee voor kaartjes. Ik wil graag naar de beurs. Ik ben niet zwanger maar vind het altijd heerlijk om daar voor andermans kindjes te shoppen hihi <3 En mijn vriendin Ilse Smit gaat dan met mij mee natuurlijk.

 • Mijn man vond het vorig jaar zo leuk dat hij graag weer wil. Met ons dochtertje van 3 en nu onze zoon van 6mnd die er vorige keer alleen als bobbel bij was.

 • O wat zou het leuk zijn om hier naartoe te kunnen gaan. Ik weet nog maar zopas dat ik opnieuw zwanger ben. Mijn beste vriendin zou meegaan met mij en mijn zoontje. Ik heb gehoord dat er veel te zien is, leuk, want ik ben op zoek naar inspiratie voor de babykamer in te richten.

 • ik zou heel graag willen gaan met mijn moeder, gezellig samen een dagje uit en lekker shoppen voor de baby!

 • Wat een fijne blogpost zeg! Heel uitgebreid, met duidelijke informatie. Heb er echt wat aan, dankjewel! Twee kaarten winnen zou ik natuurlijk fantastisch vinden, dan ga ik samen met mijn moeder ?

 • Super leuk! Net een kleine jongen gekregen (nu 7 week) en mijn vriendin Helena is 15 week zwanger. Goed idee om naar de negenmaandenbeurs te gaan dus!

 • Ik zou met mijn schoonzusje gaan !! Die is zwanger van hun 1e kindje en daar kunnen we een hoop informatie vinden!

 • Als ik 2 kaartjes win wil ik daarmee een vriendin verrassen. We zijn allebei 17 weken zwanger maar zij heeft hier jaren voor moeten vechten. nu is ze zwanger van een tweeling! Ik gun haar heel erg een dagje babyshoppen samen.

  Ik heb geen FB maar ik wil gerust een leuk plaatje op instagram plaatsen

 • Wat een toffe winactieee. Ik wil samen met een vriendin gaan. Wij plannen al jaren dat we zouden gaan maar steeds gaat het niet door. Met deze 2 kaartjes zullen we dit keer zeker gaan.??

 • Ik doe graag mee met de winactie! Mijn zus is voor de 1e x zwanger en ik neem haar graag mee naar de negenmaandenbeurs . Shoppen voor de kleine en voor haar!

 • Ik zou heel graag samen met mijn partner gaan. Wij verwachten ons eerste kindje en een dagje inspiratie op doen en shoppen komt dan ook goed uit! Aan het artikel op jullie site gelezen te hebben is er genoeg te beleven en te kopen 🙂

 • Ik doe graag mee voor kaartjes! Ik ben nu zwanger van de tweede en zou graag met mijn man en moeder lekker shoppen en inspiratie op doen!

 • Ik zou graag de kaartjes winnen om lekker met mijn Zus een dagje te shoppen voor haar kleine meid van 1 en mijn kleine wondertje wat op komst is .

 • Wat een superleuk artikel over de negenmaanden beurs. Na jaren te hebben geworsteld met onvruchtbaarheid ben ik nog nooit op de negenmaandenbeurs geweest en ivm de naam dacht ik eigenlijk dat ik er ook niets te zoeken had… Maar nu ik dit stuk gelezen heb, denk ik dat ik er júist iets te zoeken heb! Als pleegmoeder van twee kindjes onder de twee jaar is dit voor mij de place to be!
  Wat zou het superleuk zijn als ik deze twee kaartjes zou winnen! Als verrassing zou ik mijn zwangere schoonzusje meenemen, ik kan het nog niet op facebook zetten dus 😉 Ze heeft ook een lange weg af moeten leggen om zwanger te worden, maar gelukkig is het bij haar wel tot een zwangerschap gekomen. Zou voor ons dus het ideale dagje uit zijn!

  Ik ga hard duimen! 😀

 • Oehhhh jaaaaa ik maak dolgraag kans op de kaartjes!
  Ik had je artikel al eerder gevonden via google en kijk zo nu en dan of je al iets gewijzigd hebt in het artikel. Ja dus! een dikke vette winactie, daar doe ik graag aan mee! 😀 Je bent volgens mij verder ook de enige die zo’ n uitgebreid verslag deed/doet/ verwijst naar 2018. Wanneer verwacht je de nieuwe updates erop te zetten? Ga jij zelf een van de eerste dagen naar de beurs?

  Ik ga in ieder geval kneiterhard duimen voor de kaartjes! Ik zou de kaartjes voor mijn mams en mij willen winnen, m’n man sluit ’s avonds , na zijn werk, aan met een gratis avondkaartje van de kruidvat, maar de dames willen vast voorshoppen (A). Een beetje meer budget door geen kaartjes te hoeven kopen is van harte welkom!

 • Wat een uitgebreid artikel! Ik zou graag gaan met een vriendin en met m’n zoontje

 • Ik ben er net achter gekomen dat ik zwanger ben! Dus ik kan alle info en inspiratie goed gebruiken.

 • Ik doe heeeeel graag mee voor een vriendin van mij! Ze is nog maar kort zwanger dus kan haar nog niet taggen!
  Zou leuk zijn als ik haar mee kan nemen naar de negen maanden beurs

 • Ik zou het supergaaf vinden als ik twee kaartjes win voor de negenmaandenbeurs! Ik ga samen met mijn vriendin die nu zwanger is van haar eerste kind en mijn dochter die bijna 2 jaar oud is! Ik ben de jaar hiervoor geweest naar de negenmaandenbeurs en de jaar daarvoor stond ik ook te springen bij de Kruidvat stand met mijn zwangere buik! Ik vond het geweldig dat Kruidvat zoveel winacties had en dat zij letterlijk strooide met de leuke spullen! Ik ben heel erg dol op Kruidvat en als ik vrij ben van werk vind je mij ook in de Kruidvat! 🙂

  Ik ga hard duimen!

 • Zo graag met mijn mama! Ze staat altijd voor mij en ons kindje van bijna 1 klaar en nu wil ik graag samen met haar even een lekker dagje eruit dat heeft ze echt verdiend!!!

 • Hoe kan ik de dikkie dikgoed tas bestellenmet als ik viat kruidvat gratis avond kaartjes heb??

  • Niet, maar die kan je wel op de beurs zelf aanschaffen.

 • Graag een dagje negenmaandenbeurs gecombineerd met de huishoudbeurs samen met mijn zwangere dochter ,

 • Mijn moeder wil graag naar de huishoudbeurs en ik eigenlijk wel naar de 9-maandenbeurs, mooie combinatie dus neem ik haar natuurlijk mee!

 • Ik wil heel graag gaan…

 • Ik wil graag met mijn dochter gaan, ze is weer zwanger en dat wordt een dolle dag, heel erg leuk en hier kan ik als nog vrij jonge opa echt wel van genieten

 • Hoi Linda
  Ik ben Wiesje en al 30 jaar kraamverzorgster. Samen met jonge ouders leg ik in de eerste week een basis voor een goede start met hun pasgeboren kindje . Daarom is een bezoek aan de 9 maandenbeurs voor mij belangrijk om te zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn voor ouders en baby’s om ze zodoende goed te kunnen adviseren en informeren. Uiteraard neem ik mijn lieve collega Cindy mee zodat we samen weer helemaal up to date zijn 🙂

 • Ik zou deze kaarten graag aan mijn vriendin en en haar zwangere zus willen geven.
  Als enige man tussen deze reacties, heb ik natuurlijk wel een streepje vóór toch?

 • Dagje gezellig shoppen, kijken en proeven, samen met vriendin Sjoukje, dat zie ik wel zitten.

 • Met mijn eerste kindje op komst kijk ik enorm uit naar de wondere wereld van de Negenmaandenbeurs! Manlief en ik zijn momenteel nog baby-newbies, dus kunnen wel wat info & advies gebruiken!

  p.s. een berichtje achterlaten op Facebook kan helaas niet, want de zwangerschap is nog redelijk pril en dus nog Ons Grote Geheim 🙂

 • Superhandig die informatie! Nu ik eindelijk zwanger ben van ons eerste kindje, zou ik het dan ook superleuk vinden om inspiratie op te doen, (en hoogstwaarschijnlijk flink wat leuke en handige spulletjes in te gaan kopen), op de 9 maandenbeurs. Dit alles met mijn lieve moeder die nooit meer had verwacht nog oma te worden, (ga toch ook al richting de 40 ;)).
  Ook ik kan het helaas nog niet op Facebook zetten. Er zijn nog een paar mensen die we het persoonlijk willen vertellen.
  Groetjes, Viola

 • Super leuk om naar toe te gaan samsn met mijn vriendinnetje die ik ontmoet heb bij centering precnancy. Leuk een dagje shoppen voor met onze meisjes van 6 maanden.

 • Wat fijn dat je dit artikel hebt geschreven, want ik ga graag voorbereid naar de negenmaandenbeurs. Vorig jaar nog zwanger en dit jaar samen met Grietje en mijn baby Jilles. De kaartjes winnen, zou heel leuk zijn! Wij zijn van plan tijdens de openingsdag te gaan, misschien komen we je dan nog tegen..

 • Ik zou heel graag kaartjes willen winnen om er samen met mijn vriend heen te gaan. Na een miskraam en daarna een mola zwangerschap nu toch weer zwanger. 12 weken ondertussen, heel spannend nog steeds maar zo mooi dat ik op m’n 41e nog moeder mag worden. We kunnen wel wat ideeen en inspiratie op doen, we hebben nl nog niks durven kopen!!

 • Oh ik zou graag kaartjes willen winnen! Dan kan ik eens lekker rond neuzen overal en gaan kijken voor spulletjes voor nr 2 🙂 Heerlijk lijkt me dat 😀

 • hoi wanneer kunnen we de update verwachten met wat er waar gratis te vinden is of te winnen 😀 en eventueel de leuke dingen voor papa’s (vriend gaat dit jaar mee)

 • beste linda ,
  we wensen jou veel succes met wat je doet, we vinden het echt supper wat je voor ons en de kids doet met jou site. Een echte mamaliefde

  Wisam en Samia

 • Hoi!

  Is er al iemand naar de beurs geweest en heeft die nog tips? Ik ga aankomend weekend!

 • Hoi Linda!

  Super leuk dat wij in jouw mooi geschreven blog staan! Leuke foto ook; we hadden niet eens door dat je die had gemaakt 😉
  We hopen dat je een leuke dag hebt gehad op de Negenmaandenbeurs en ga door met het schrijven van leuke blogs! We zien dat er veel mensen plezier aan beleven. Wie weet zien we elkaar nog eens!

  Groetjes, Annick
  Tante Marloes

  • Hoi Annick,

   Bedankt voor je berichtje, de foto van de ingang was ook aan het einde van de dag even snel om het hoekje gemaakt. De foto’s van binnen heb ik drie jaar geleden al gemaakt toen er nog een ander bedrijf in zat en ik daar mijn kind heb achtergelaten.

Enroll Your Words

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top