Feest: Mama Bloggers Dag & 55 winacties!

Bloggen doe je misschien voor een heel groot deel in je eentje achter een computer: foto’s bewerken, stukjes schrijven, mail verwerken. Maar dat wil niet zeggen dat je alleen bent. Er zijn veel meer mamabloggers. En dat is maar goed ook, want samen bereik je veel meer. Nu hebben we een vrij actieve community online waarin we kunnen overleggen en babbelen. En zo af en toe komt daar een heel leuk idee voorbij. Zoals Yvonne die voorstelde om een Nationale Mama Bloggers Dag te organiseren. Ik was niet de enige die dat zag zitten; maar liefst 56 andere mamabloggers doen hier vandaag aan mee! Niet alleen vanuit Nederland, maar ook België; daarom hebben we er Mama Bloggers Dag van gemaakt.

mama-bloggers-dag

Bloghop

Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, hebben we een bloghop georganiseerd. Dat wil zeggen dat je van de ene blog naar de andere hopt om zo hopelijk heel veel nieuwe en inspirerende blogs te ontdekken. En om de Mama Bloggers Dag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen.  Hoe je daar kans op maakt? Lees gauw verder!

mamaabc

Misschien ben je hier binnen gekomen omdat je mij volgt op social media of regelmatig even opzoekt. Hartstikke leuk! Maar het kan ook zijn dat je hier bent gekomen via de blog van Sofie; MamaABC, waar je kans maakt op een pakket met chocolade en heerlijke verzorgingsproducten. Sofie is een Belgische bloggende mama die sinds gisteren een nieuwe blog online heeft staan. Hartstikke spannend natuurlijk! In haar nieuwe blog legt ze meer de nadruk op me-time voor mama. Zo staat ABC voor Appelmoes, Bruisballen & Chocolade. Dat klinkt veelbelovend toch!

leylafashion

Om de cirkel niet te doorbreken stuur ik je natuurlijk ook weer door naar een andere blog. In dit geval Leylafashion van Leyla. Daar kan je een compleet muddelicious gezichtsmaskerpakket winnen, die ze natuurlijk heeft uitgeprobeerd in een vlog. Zij is moeder van een driejarig zoontje en houdt niet alleen een blog bij maar deelt ook regelmatig nieuwe vlogs. Over haar reizen naar Japan, Nijntje, Pokemon (go), beauty maar ook leuke (opvoeding)tips en speelgoed voor kinderen! Een leuke blog / vlog om te volgen als je weer eens wat anders wilt dan de standaard bloggende mama.

Even voorstellen

Als je nieuw bent zal ik me even kort voorstellen; ik ben Linda, vorige week vierden we dat we vijf jaar getrouwd waren en in die tussentijd moeder van twee kinderen geworden. Mijn zoon is 2,5 en gaat naar de peuterspeelzaal, mijn dochter is vier en gaat sinds dit schooljaar voor het eerst naar school. Zij zijn ook de reden dat ik ooit ben begonnen met deze blog en vormen mijn grootste inspiratiebron. Het leven van een moeder is tenslotte enorm veelzijdig! Of het nu gaat om dingen uit de opvoeding waar ik tegenaan loop, leuke spelletjes, speelgoed, diy’s die we maken, recepten die hun goedkeuring kunnen wegdragen, geslaagde uitstapjes en nog veel meer. Daarnaast heb ik een grote zwak voor reizen; dat vind ik het allerleukste om te doen. Dus we proberen regelmatig er even tussenuit te gaan. Iedere week staat er ook een nieuwe winactie online (en soms zelfs twee keer per week). Op de hoogte blijven? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Om een indruk te krijgen van de artikelen die plaats een paar tips om te lezen;

Winactie

Mijn kind verveelt zich nooit - Mamaliefde.nl

Natuurlijk geef ik ook wat weg; namelijk het boek ‘Mijn kind verveelt zich nooit‘ van Uitgeverij Lannoo. Ik heb er lang over moeten denken maar denk dat dit wel toepasselijk is voor mijn blog en leuk is om te hebben. Handig voor op die woensdagmiddag, dat weekend als het weer weer slechter wordt. Dan houd je tijd over voor jezelf! Dit boek staat namelijk barstensvol EHBV*-ideeën! (*Eerste Hulp Bij Verveling) Je eigen tapdansschoenen. Een coole dinogrot. De leukste spelletjes met stoepkrijt. Een wedstrijdje ballonnenpingpong. Amusement voor lange ritten of overvolle wachtzalen… Maar liefst 150 originele tips om je kinderen bezig te houden. Daarnaast staat er handig bij wat je nodig hebt, hoe je het moet voorbereiden en hoeveel kinderen je nodig hebt. De meeste klinken misschien ingewikkeld maar zijn super eenvoudig. Oftewel het beste antiverveelmedicijn voor kinderen tussen 3 en 10 jaar!

Meedoen met deze winactie? Dat kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt na 25 september een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Volgende
Vorige

Comments ( 73 )

 • Wat leuk deze nationale mama blog dag! Het boek lijkt me met 3 kleine kinderen die zich nog wel eens vervelen heel handig. Vooral als de oudsten zich vervelen en ik bezig ben met de jongste.

 • Happy mama Bloggers dag!
  Bedankt voor de vele blogs, heerlijk luchtig leesvoer voor als je even een kleine break hebt of eindelijk de jongens alle drie in bed liggen, of juist als ik net wakker ben. Als de tijd te kort is voor een tijdschrift of boek is een blog lezen een fijne manier om toch even te ontspannen! Natuurlijk maak ik graag kans op het echte boek, want ondanks de kasten vol speelgoed, heb ik hier af en toe ook een kind wat zich verveelt!

 • Poging twee! Kreeg net melding dat het niet lukte ws te veel bezoekers, actie loopt dus goed! Ik lees je blogs al een tijdje, erg leuk om te lezen. Die graag mee voor het boek, kunnen wij goed gebruiken! Winnen wij niet is het gelijk een goed idee voor op mijn. December lijstje

  • Ja, het loopt inderdaad nu al storm. Goed dat je het nog een keer probeert! Zeker een leuk idee voor op het verlanglijstje.

 • Ik doe mee! En ga zo heerlijk doorhoppen, heel leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken!

 • Super leuk initiatief!! Mooie gelegenheid om andere blogs te ontdekken! Dat wordt een dagje vol blogs, ervaringen, verhalen lezen, tips opdoen. Man en kind, ik ben vandaag even slecht bereikbaar ?

  • Ja, echt leuk. Hihi, daarom duurt de bloghop ook twee weken. Heb je rustig de tijd om het te spreiden! 😉

 • Ik doe heel graag mee. Vervelen goort erbij…maar mama is soms ook inspiratieloos en dan maak ik graag gebruik van dit boek.

 • Zo leuk deze dag! Ik sla de winactie over, het boek ligt hier al te wachten op de eerste tekenen van verveling 😉

  • Zeker heel leuk. Ja, echt handig om in huis te hebben!

 • Ik voel me echt vereerd dat ik naar jou mag doorlinken!!
  Wat een leuk boek lijkt me dat, daar zal een gezin heel erg blij mee zijn.

 • Leuk boek! Dat win ik graag! Mijn twee kleutertjes en ik zullen er veel plezier aan beleven. Leuke blog!

 • heeey wat leuk weer… hihi gave actie.. Ik doe graag weer mee
  Facebook: An Na

 • Inderdaad erg leuk zo’n nationale mama bloggers dag. Kom zo ook weer nieuwe blogsites. En mijn kind verveelt zich gelukkig nooit …. not. Dit boekje met tips lijkt me wel wat, wat soms weet ik zelfs niks meer te verzinnen.

 • Leuk idee zo’n nationale bloggers dag, ben daarom op je site terecht gekomen en kom er vast nog wel eens terug.
  En een kansje maken op zo’n lekker verwenpakket daar zeg ik natuurlijk ook geen nee tegen!

  • Leuk dat je meedoet met de bloghop. Ik geef echtee geen verwenpakket weg maar een boek.

 • Wat een leuke winactie! Erg handig om in huis te hebben voor de regenachtige dagen die straks komen in de herfst. Lijkt me erg leuk om samen met de kinderen iets leuks uit te zoeken om te gaan doen.

 • Wat een tof boek zeg! Die kende ik nog niet. Ik doe graag mee.

 • Wat een leuk boek! Ik sla over hoor, want ik heb geen kindje. 😉 Wel lees ik je blog altijd graag.

 • Leuk boek! Ik doe mee?Nog een gezellige dag verder!

 • Tof boek, ik doe graag mee!

 • Lijkt me een ontzettend leuk boek. Ik doe dan ook graag mee!

 • Super leuk boek! ideaal voor tweeling-vermaak denk ik zo! hihi

 • Leuk ik doe niet mee want heb hier al een exemplaar van liggen en review van geschreven. maar is echt een aanrader inderdaad om te hebben.

  • Altijd goed om ook van een ander te horen 😉

 • Het lijkt mij een top boekje! Ik doe mee

 • Wat een leuke mamablogs zijn er eigenlijk. Dankzij dat bloghoppen kom ik veel leuke nieuwe dingen tegen.
  En nog met een leuke winactie ook, top! De kinderen zeggen snel dat ze zich vervelen, en dan hebben ze geen excuus meer, leuk!

  • Ja zijn er echt heel veel, en lekker veel winacties ook.

 • Topidee dit bloghoppen! Ik volg jouw blog al langer, maar kom ook nog leuke blogs tegen die ik niet kende. Dus én veel nieuwe leuke blogs om te volgen én kans op gave prijzen. Super!
  Ik doe graag mee voor dit leuke boek, met 2 dochters van 2,5 en 5 staan daar vast zat leuke ideetjes in!

  • Leuk dat je me al langer volgt en fijn dat je zo weer nieuwe leuke blogs ontdekt!

 • Ik hop lekker door vanavond 🙂 – Wat een leuk boek zeg, heel handig voor de herfst- / wintermaanden inderdaad! Ik doe dan ook graag mee voor mijn meisje!

  • Fijn toch zo voor de avond…

 • Mam, ” ik verdwaal me…” (moeilijk woord 😉 ) .Dit boek komt als geroepen!

  • hihi, lang leve peuterpraat

 • Veel plezier met verloten, ik doe niet mee. Wel zouden we de volgende keer mee willen doen met de bloghop

  • Ja leuk is het he? Er was een oproepje in Mama & blogger en daarna is het in aparte groep verder gegaan. Ging via Yvonne.

 • Joehoe! I made it! Dat wou ik even melden 😉 Heb een drietal (voor mij) nieuwe blogs ontdekt die ik ga volgen. Vond t vooral leuk om te lezen hoe de verschillende bloggende mama’s zichzelf voorstelden. Er zaten ook een aantal super leuke acties tussen. Had t alleen wel handig gevonden om te weten waar ik me ergens in de ketting bevond. Voor t overzicht. Al met al een geslaagde opzet wat mij betreft!

  • Yes, gefeliciteerd! Vast ook weer een paar uur verder 😉 Er zitten zeker leuke prijzen tussen. Dat overzicht is inderdaad wel handig, voor een volgende keer 😉

 • Joehoe! I made it! Dat wou ik even melden 😉 Heb een drietal (voor mij) nieuwe blogs ontdekt die ik ga volgen. Vond t vooral leuk om te lezen hoe de verschillende bloggende mama’s zichzelf voorstelden. Er zaten ook een aantal super leuke acties tussen. Had t alleen wel handig gevonden om te weten waar ik me ergens in de ketting bevond. Voor t overzicht. Al met al een geslaagde opzet wat mij betreft! Super gedaan!

  • Aaah, dat is een beetje dubbelop… Excusez!

 • Dit lijkt me echt een ideaal boekje ik doe graag mee en ik volg je via facebook (lieke van veen)

 • Wat een leuk idee is dit zeg! Volgens mij heb ik het berichtje over de mama bloggers dag gemist haha anders had ik ook wel meegedaan. Maar ik ga hem onthouden voor volgend jaar. Natuurlijk doe ik heel graag mee met je winactie!

 • Leuk, zeg! Ik ontdek zo leuke ‘nieuwe’ blogs. Blijf hier zeker meelezen 🙂

 • Er zijn nog veel meer leuke blogs dan ik dacht. Wat een feest! Nu moet ik wel wat extra inspiratie hebben om mijn kinderen te vermaken want mama moet blogs lezen.

 • ziet er een leuk boek uit, handig voor mijn dochter
  leuke actie de bloggersmamadag

 • doe graag mee aan leuke actie , mijn dochter kan dit wel gebruiken
  zoveel bloggers, kende er al wel enkele zoals die van u maar wist niet dat het ze zoveel waren

 • Oeh dat is handig, anti verveeltips! Fijne mamabloggerdag/week volgens mij ben ik bijna rond nu 🙂

 • Leuke winactie! Ik doe mee. Ik ben bijna rond en hop nog even verder.

 • Ooh dit boek had 30 jaar geleden uit moeten komen, dr zomervakanties vond ik altijd zooo lang duren…. heb me vele uren verveeld.
  Zou graag ideeën uit dit boek op doen, geen jengelende Kids op mn werk die zich zo vervelen….

 • Pingback:Mama Blogger Dag, meer dan 50 bloggers en winacties – Appelmoes, Bruisballen & Chocolade

 • Wat een leuke blogs over uitstapjes met kleine kinderen! Ik doe graag mee met je winactie, ben benieuwd naar het boek.

 • dat lijkt me een erg handig boek,ik ben reuze benieuwd naar de EHBV*-ideeën!

 • Leuk zeg! Ik lees al een poosje met veel plezier mee met je blog.
  En ik doe graag mee voor de win actie. Lijkt me een ontzettend leuk boek.

 • Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Leuk boek lijkt mij!

 • Wat een leuk boek, daar kunnen we goed uit putten de winter.

 • Wat een leuk initiatief dat bloghopen! Super om zo ook eens kennis te mogen maken met andere mamablogs.
  Ideaal boek! Onze dochter van 3 verveelt zich enorm snel en dit boek is dan dus DE uitkomst. Ik maak graag kans!

 • Nou, zo’n boek kan ik wel gebruiken met een dochter die zich soms best wel verveelt 😉

 • Ik ben nu bijna helemaal rond en doe nog graag mee aan je winactie. Het lijkt me een superhandig boek!

 • Handig!! Leuk.. Wij doen mee

 • Dat lijkt me een heerlijk boek, ik doe graag mee

 • Leuke prijs Linda. En ook leuk dat ik je vorige week weer eens ‘irl’ heb gezien. Ik heb geprobeerd de bloghop rond te maken binnen de gestelde tijd, maar dat is helaas niet gelukt. Dan maar in ieder geval aan iedere deelnemer een bezoekje brengen. Nu ken ik jou en je leuke blog al een hele tijd, maar toch 😉 Fijne zondag!

  • Leuk dat je toch de bloghop hebt afgerond!

Enroll Your Words

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.