Nais Kidswear is een nieuw Nederlands kledingmerk dat afgelopen winter 2017 haar eerste kinderkledingcollectie lanceerde. Nais Kidswear is een vrolijk, sportief maar ook hip en stoer merk voor jongens en meisjes die zich graag onderscheiden van de massa. Ideaal dus als je je kinderen graag wat anders wilt aantrekken dan de rest van het schoolplein. Nu met het oog op de lente / zomer komen ze met een nieuwe collectie. Omdat ze zowel ontwerpen hebben voor jongens als meisjes kreeg ik voor beide kinderen een outfit toegestuurd. Het zonnige weer van afgelopen weekend was een goede reden om het direct even aan te trekken.

Nais Kidswear

Als je nais uitspreekt op zijn Engels als Nice zou je dat kunnen vertalen met aardig. Wat de nieuwe collectie ook zeker is. De naam komt echter heel ergens anders vandaan. “De naam Nais is geïnspireerd op de namen van onze kinderen Elise en Arlaine”, vertelt Bas van den Hurk. Er werden uit beide namen twee letters genomen. “Samen vormen de letters een duidelijke en krachtige naam.”

Krachtig is de collectie ook zeker. Door het gebruik van vrolijke kleurstellingen in combinatie met design en leuke details is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Maar een merk waarin elk kind zich kan onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neer kan zetten. De collectie is verkrijgbaar in de maten 86 tot en met 164.

Zomercollectie

Vrolijk en kleurrijk met leuke details is zeker waar het bij de zomercollectie om draait. Daarnaast zit de kleding lekker comfortabel zodat er heerlijk in gespeeld kan worden!

Bij de jongens zie je heerlijke comfortabele zachte stoffen terugkomen met felle oranje, groene, gele en blauwe kleuren die onderling leuk met elkaar matchen. Van zachte sweatbroeken en stoere poloshirts en een vest voor de wat frissere dagen. De kleding is voorzien van een zomerse print met ananasjes of australische zomer.

De meisjescollectie zie je veel blauw, maar ook roze en oranje kleuren terugkomen. Van sportieve jurkjes, tot zomerse jumpsuits, en rokjes tot shirtjes, aan de ene kant vrouwelijk maar wel lekker stoer met veertjes en driehoekjes. Al dan niet voorzien van stoere teksten.

Onze ervaring

Voor onze zoon kregen we een sweatbroek en een oranje polo met ananasjes. Die polo vind ik echt helemaal super, ik vind dat altijd zo leuk staan bij jongens. Heel jongensachtig maar toch gewoon lekker speels en kinderlijk. Gelukkig vond hij hem zelf ook heel leuk. De sweatbroek is aan de warme kant en heeft lange pijpen en zie je daarom niet terug op de foto’s, daarvoor scheen het zonnetje net iets te fel. De stof is wel heerlijk zacht. Ook na het wassen bleven de kleuren mooi en de broek mooi.

Voor onze dochter kregen we een stoere jumpsuit. Ik vind dat soort pakjes ideaal voor in de zomer; geen gedoe. Maar gewoon iets lekker luchtigs aan en je bent klaar om te spelen. De tekst aan de voorkant vind ik ook erg leuk.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.