Weet jij al wat jij je moeder gaat geven voor Moederdag? Of twijfel je nog? Je bent niet de enige; moeders zijn vaak erg lastig, ze hebben al vanalles en anders kopen ze het zelf wel. Daarnaast hebben ze ook een vrij uitgesproken smaak. Wat het vaak wel goed doet zijn zelfgemaakte cadeautjes of cadeautjes waar echt over is nagedacht, met een persoonlijke boodschap. De leukste en origineelste ideeën heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Persoonlijke fles wijn

Na een lange dag lekker onderuit zakken op de bank? Met een fles wijn waar je kind zelf het etiket voor heeft ontworpen zal het natuurlijk extra goed doen. Een echte musthave om te bewaren en niet nadat hij leeg is, bij het glasafval weg te doen. Extra leuk bijvoorbeeld in combinatie met gegraveerde wijnglazen.

Meer informatie vind je hier.

 

Relaxmomentje

Moeders zijn vaak de heersers in huis en verdienen daarom hun eigen troon. Samen met de kinderen kun je een stoel versieren. Of je gaat bijvoorbeeld voor een zithangmat. Heerlijk genieten, schommelen en ontspannen na weer een drukke dag moeder zijn, kan elke moeder wel gebruiken. En hij hangt ook nog eens leuk in de woonkamer!

Meer informatie vind je hier.

 

Beautymoment

De allermooiste vrouw is natuurlijk je moeder en omdat dat zo moet blijven, is een glamourworkshop beauty en make up voor haar het leukste kado. Pure verwennerij met luxe producten, want alleen het beste voor mama. Alle tips van de experts voor een goede basis makeupverzorging tot aan een glamour avond-make up. Leerzaam, leuk en mooi. Zodat je moeder er niet alleen op de dag zelf iets aan heeft, maar ook nog na afloop. Al kan een heerlijke dayspa in combinatie met een heerlijk verwenarrangement natuurlijk ook geen kwaad.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Kindvriendelijke saunas

Delfts blauw tegeltje

Heeft je moeder ook zo’n uitspraak die je niet uit je hoofd kan zetten? Met de uitspraken van Marco Borsato in the Voice zijn deze tegeltjes weer helemaal ‘in’. Wist je dat je ook heel eenvoudig je eigen tegeltje kan laten maken met eigen tekst? Voor op het toilet of misschien wel een heel andere bijzondere plaats.

Meer informatie vind je hier.

 

Nachtje weg

Een hotelbon geeft moeder de mogelijkheid om eens even lekker uit de waan van de dag te stappen. In een andere setting is de verleiding om toch allerlei huishoudelijke taken uit te gaan voeren een stuk kleiner. Moederdag kan uitlopen op een weekend verwennen in een hotel naar keuze. Als gever heb je een grote kans dat je mee mag om het moeder ook in het hotel geheel naar de zin te maken. Het kan natuurlijk ook dat je als partner bij de kinderen blijft.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Nachtje weg hotelovernachting Nederland

Keukenmachine

Indien moeder ook dagelijks degene is die het avondeten maakt, dan zou het goed kunnen dat ze weleens laat weten dat een bepaalde machine niet meer goed werkt, of dat deze een welkome aanvulling in de keuken zou zijn. Een nieuw apparaat biedt nieuwe mogelijkheden en geeft daardoor meer kookplezier. Ondanks dat een keukenmachine een mooi cadeau is, is het wel een heel praktisch cadeau. Het risico is dan ook dat moeder de gedane moeite niet op waarde kan schatten.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Top 10 romantische cadeaus uit liefde voor hem en haar (ook zelf maken)

Cupcake/macaron-workshop

Een cadeautje is hartstikke leuk, maar samen de handen uit de mouwen steken zorgt voor een leuke middag en herinnering. Er zijn talloze workshops waar je bijvoorbeeld cupcakes en macarons kunt maken. En ondertussen een beetje snoepen hoort er uiteraard bij ;-).

Meer informatie vind je hier.

Een originele beker