Ieder jaar is het weer een hele zoektocht naar net dat éne cadeautje om mama blij mee te maken. Nu hoef ik natuurlijk niet voor mezelf op zoek te gaan, maar als gastouder is het natuurlijk wel leuk om iets voor de mama’s te maken. Ook vind ik het erg leuk als de kinderen mij verrassen met iets dat ze op de peuterspeelzaal hebben gemaakt. De vraag is vaak alleen wat? Moeders hebben al zoveel en hebben vaak specifieke wensen over wat ze wil / niet leuk vinden. Als je het van je kind krijgt is het natuurlijk altijd goed, maar toch. Het zou fijn zijn als het niet iets is dat een maand later alsnog in de prullenbak beland, hoe lief en attent het ook is gemaakt. Wat altijd hoog scoort zijn persoonlijke cadeautjes. Zelfs al staat de servieskast er vol mee, een mok met foto van mama met de kinderen doet het altijd goed toch! En zo zijn er nog meer originele cadeautjes. Daarom zet ik tien originele ideeën voor moederdag onder elkaar die je allemaal terug kan vinden bij Yoursurprise, en mag ik vervolgens ook nog eens cadeaubonnen weggeven zodat je zelf iets kan bestellen!

Lees ook: Moederdagcadeautjes; leuke, originele en zelfgemaakte ideeën
Lees ook: Top 10 romantische cadeaus uit liefde voor hem en haar (ook zelf maken)

1. Chocolade bonbons met foto

Persoonlijke moederdag cadeaus - Mamaliefde.nlWelke vrouw houdt er nu niet van chocolade? De winactie met biologische chocolade eerder deze week deed het ook al erg goed. Wat deze bonbons speciaal maakt? De foto die je hierop kan laat afdrukken. Zo weet je zeker dat je niet alleen met een lekker maar ook een persoonlijk cadeau aan komt zetten. En die scoren natuurlijk altijd een stukje hoger! Met de cadeaubon kan je een doosje bestellen met maar liefst 15 bonbons gemaakt van echte belgische Callebaut chocolade.

 

2. Hartvormige klok met foto

KlokBen je bezig om de woonkamer opnieuw in te richten en kom je altijd te laat? Dan is deze klok misschien echt iets voor jouw; vanwege de persoonlijke foto op de achtergrond blijf je kijken naar deze klok en kom je niet snel meer te laat.

 

 

3. Theeglazen met inscriptie

large-01Als moeder heb je natuurlijk ook even een momentje rust nodig. Bijvoorbeeld om even een kopje thee te drinken. Alleen o samen met je vriendinnen. Hoe vrolijk wordt je dan van een stel gegraveerde glazen. Een stel die niemand anders heeft, met naam of een eigen tekst of een van de speciale moederdag dessins. De glazen zijn van Royal Leerdam.

 

 

4. Blauw notitieblok met opdruk

big-01 (2)Heb je sinds de bevalling ook zo’n last van zwangerschapsdementies en maak je de hele dag door lijstjes? To-do-lijstjes, adressen of gewoon het verzamelen van bijzondere momenten en uitspraken van je kinderen? Dan zou ik gaan voor dit notitieblokje waarbij je zelf kan aangeven wat er op de kaft wordt gegraveerd.

 

 

5. Foto-sleutelhanger

big-01 (3)Kleine cadeautjes zijn ook altijd leuk om te krijgen. Zo draag ik zelf al sinds een maand na de bevalling van onze dochter een sleutelhanger met de foto’s van de kinderen aan de sleutelhanger. Op die manier zijn ze altijd bij je. Als je op stap bent is een sleutelhanger trouwens ook perfect vermaak voor je kind ;-)

 

 

Lees ook: Moederdag films

6. Fles wijn met bedrukte kist

large-02Naast thee lusten de meeste mama’s ook wel een wijntje op zich. Natuurlijk kan je een (bijzondere) fles wijn geven. Leuk, maar het is maar een kleine moeite om de kist te laten bedrukken en een persoonlijk etiket toe te voegen. Zo weet je zeker dat je die fles niet snel zal weggooien.

 

 

7. Make-up spiegel

big-01 (1)Als mama is een spiegel in de handtas altijd superhandig. Je weet maar nooit waar er een vlek op is gekomen die je niet zag voordat je de deur uitging. Of om nog even snel je op te maken omdat je daar in de ochtend niet aan toe bent gekomen. Een compacte make-upspiegel past makkelijk in je tas en is dus een zeer praktisch kleinood. De foto op de buitenkant maakt het af.

 

 

8. Broodplank met gravure

big-01Kan jij je soms ook zo ergeren aan de uren die het kan duren voordat er een boterham op is? Of ben je meer van de snacks met een kaasplankje in de avond? De hapjes moet je zelf regelen, maar met deze persoonlijke broodplank heb je alvast een beginnetje.

 

Lees ook: Moederdag rijmpjes; de mooiste versjes en gedichten voor moeders

9. Roze Slider armband

large-03Ben jij gek op sieraden en kun je er nooit genoeg hebben? Ga dan voor deze persoonlijke armbanden met foto’s van de kinderen.

 

 

 

10. Trolleykoffer met foto

KofferAls je echt uit wilt pakken voor moederdag is een weekendje weg natuurlijk altijd een groot succes. Om het helemaal af te maken kan je ook nog eens deze persoonlijke trolleykoffer met foto geven. Zo maak je eenvoudig een koffer die je altijd zal herkennen en nooit kan verwisselen. Voor de mama’s die het liefste zo vaak mogelijk weekendjes weg gaan of op vakantie een echte musthave!

 

 

Winactie

Ik mag maar liefst drie cadeaubonnen ter waarde van € 20 euro  weggeven zodat je zelf iets leuks kan uitzoeken bij Yoursurprise. Meedoen? Laat dan een bericht achter met wat jij hiervoor zou uitzoeken. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars krijgen op Moederdag bericht.