Mini Challenge Pasen

Een maand geleden was er de mini Valentijn challenge. Waarbij ik andere bloggende mama’s uitdaagde om te schrijven over Valentijn. En dan niet zomaar, maar gericht binnen een bepaald thema. Een aantal bloggers deden hier aan mee en het resultaat mocht er zijn. Er kwamen hele leuke reacties over, tijd dus voor een nieuwe mini challenge. Over een drietal weken is het Pasen. Feestdagen lenen zich altijd prima voor gethematiseerde diy’s, recepten en activiteiten. Daarom dat ik vandaag een oproepje deel voor een nieuwe mini challenge in het thema Pasen. Doe jij mee?

Minichallenge Pasen - Mamaliefde

Meedoen?

De regels zijn heel eenvoudig, ik zou zelfs niet eens willen spreken van regels. Alle blogjes die binnen onderstaande categorieën vallen doen namelijk mee. Wat je wilt schrijven is helemaal aan jou. Natuurlijk zou ik het wel leuk vinden als je in je blogje een link opneemt naar deze site.

Categorieën

Waar je dan over kan schrijven? Dezelfde als de vorige keer. Namelijk;

  • Knutsels / diy’s
  • Recepten
  • Activiteiten / uitstapjes

Natuurlijk kan je schrijven over het verven van eieren, of het eieren verstoppen. Toch wil ik je uitdagen om wat verder te denken; te proberen wat origineler te zijn. Bijvoorbeeld geen recepten voor een lekker paasdiner, maar een origineel eiergerecht voor bij een paasbrunch.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt; het leukste is natuurlijk als je binnen alle drie de categorieën iets instuurt!

Geen blogger en toch meedoen?

Geen probleem; onder de hashtag #minichallenge kan je je bijdrage delen op facebook of een foto van het resultaat op instagram.

Vlak voor Pasen zal ik een overzichtje maken van al jullie ‘inzendingen’. Voor de zekerheid kan je hieronder een linkje achterlaten of tag mij in je bericht. Dan weet je zeker dat ik hem niet over het hoofd zie. Op die manier kunnen straks alle mama’s hier inspiratie uit kunnen halen voor een ouderwets Vrolijk Pasen met kinderen.

Doe jij mee?

Volgende
Vorige

Comments ( 16 )

Enroll Your Words

CommentLuv badge

To Top
// and these part of the code may be inserted in the end of HTML document of your website to exclude delays in loading of your main content.