Wie of wat zal je misschien denken? Tenminste ik wel, ik had er nog nooit van gehoord. Voor je het weet ben je op een spacetastisch lanceringsfeestje bezig een masker te knutselen van iets waarvan je je afvraagt wat het is, blijkt achteraf een robot struisvogel genaamd Merc te zijn. Vervolgens wordt je meegenomen op een intergalactisch avontuur. Leuk voor jongens die later graag astronaut willen worden, en voor meisjes!

Perslancering

Miles van Morgen - Mamaliefde

In januari ben ik voor het eerst bij het hoofdkantoor geweest van Disney in Nederland. Het uitzicht vanaf de 19e verdieping op Schiphol heeft best wel indruk op me gemaakt. Vandaag was een moeder dochter uitje waarbij zij dit uitzicht net zo indrukwekkend vond. Gelukkig was manlief vandaag vrij dus kon onze zoon lekker blijven slapen, veel zou hij er toch niet aan gehad hebben. Wederom was het zeer goed georganiseerd. We werden ontvangen met blauwe drankjes, waar onze dochter niets van moest hebben. Op zich best logisch want ze had in de auto geslapen dus was nog bezig om wakker te worden.

Verspreid over twee ruimtes hadden ze een enorme knutseltafel staan waar ze aan de slag ging met het maken van een masker. Er lagen ook wat stickers, waarvan de ongebruikte stickers natuurlijk mee naar huis gingen. Dat vind ze zo geweldig. In beide ruimten stonden overal veel snacks en drankjes, gelukkig niet alleen maar cakejes en koekjes maar ook stokjes met banaan en aardbei. In de andere ruimte kon je op de foto met het spacebord van Miles en planeetring gooien. Hier verwachte ik niet veel van, toch wist ze de helft te raken. Dat hadden we allebei niet verwacht.

Tot slot werden we welkom geheten in de mini bioscoop. Compleet met een bekertje popcorn en een breaklight. In van die heerlijke luie stoelen. Dat vond ze helemaal geweldig. Iedere uitzending bestaat uit twee afleveringen van 11 minuten. Die ze ademloos heeft bekeken. Na afloop kregen we nog een tasje met wat leuke goodies van deze nieuwe serie en een heliumballon. Die ze toch wel heel erg interessant vond.

Miles van Morgen

Centraal in deze serie staat de ondeugende Miles die samen met zijn grappige struisvogel in de ruimte de grootste avonturen mee maakt! Met zijn ouders die wetenschappers zijn en zijn zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is erg nieuwsgierig en heldhaftig en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert Miles hoe belangrijk familie is en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

Miles van Morgen Disney Jr - Mamaleifde

Onze dochter was vooral onder de indruk van de tweede helft van de eerste aflevering waarbij ze gaan surfen op de energiegolven. Dit heeft zoveel indruk op haar gemaakt dat ze dat thuis uitgebreid aan papa ging vertellen. Die daar natuurlijk helemaal niets van snapte. Miles heeft er in ieder geval een fan bij. Nu maar hopen dat Ziggo Disney Jr snel weer toevoegt aan het standaard pakket. Kunnen mama en papa een half uurtje langer blijven liggen in het weekend terwijl ze hiernaar kijken.

Miles op Morgen is vanaf 23 mei te zien om 7.20 op Disney Jr.

Give-away

Zoals jullie konden lezen is onze dochter met een goed gevulde goodiebag vol spacetastisch artikelen naar huis gegaan. Wat er in zit; dat is nog een verrassing. Wel mag ik er twee weg geven. Is jouw kind ook helemaal fan van Disney Jr of de ruimte like dan het bericht op facebook en wie weet krijg jij wel zo’n goodiebag toegestuurd!

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'