In het begin van zijn/haar leventje maakt je kleintje een heleboel dingen mee. Tegenwoordig zijn daar een heleboel leuke mijlpaalkaarten voor ontwikkeld, bijvoorbeeld met “vandaag ben ik 1 week oud”, “vandaag rolde ik voor het eerst om”, “vannacht sliep ik voor het eerst door” enzovoorts. Je kunt een foto maken van je kindje met de bijbehorende mijlpaalkaart, waar je overigens ook de datum op kunt schrijven. Zo legt je een heleboel herinneringen vast en kun je het steeds weer opnieuw bekijken. Ik zet de 20 allerleukste mijlpaalkaarten voor baby’s op een rij.

Lees ook: Mijlpalen baby 2.0; het vervolg op de mijlpaalkaarten
Lees ook: Sprongetjes en mijlpalen in de ontwikkeling van een baby
Lees ook: Duurzame en ecologische geboorte- en kraamcadeaus voor baby en moeder
Lees ook: Babyshower organiseren; de leukste activiteiten, spelletjes, hapjes en decoratie

Milestone™ Baby Photo Cards – Original

Waarschijnlijk is dit wel de meeste bekende set mijlpaalkaarten van allemaal. De bekroonde set met Original Baby Photo Cards van Milestone™ bevat 30 fotokaarten die je kunt gebruiken om het eerste jaar van je baby in weken, maanden en bijzondere momenten vast te leggen.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Review: Milestone™ Minicards
Lees ook: Review: Milestone Cards

Zwart wit Mijlpaalkaarten Baby – MamaKaart.nl

Deze set bevat 20 mijlpaalkaarten met daarop de allerleukste en mooiste herinneringen! De eerste hapjes bijvoorbeeld, die wil je toch gewoon vastleggen. Leuk zo’n groene groente snoet op de foto (of oranje, dat kan natuurlijk ook) en de eerste stapjes die fotografeer je natuurlijk ook (gewoon kaartje om de nek binden oid, haha)! Overigens, deze kaarten zijn in een monochrome thema!

Meer informatie vind je hier.

NoNo Cards – Baby Mijlpaalkaarten

NoNo cards zijn humoristische mijlpaalkaarten voor herkenbare situaties met een baby van 0 – 12 maanden. NoNo cards zijn de manier om met een dikke knipoog de herkenbare baby-ouder momenten vast te leggen op een leuke foto. Er zitten 30 kaarten in en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat de teksten heel erg grappig zijn!

Meer informatie vind je hier.

 

Mijlpaalkaarten Baby – Mama ABC

Dit is een set van 56 mijlpaalkaarten om de belangrijkste en leukste mijlpalen vast te leggen! Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken en schrijf op de achterkant van de kaart de datum en eventueel een leuke anekdote. De mijlpaalkaarten hebben het formaat A6 en zijn op beide kanten beschrijfbaar. De achterkant is blanco.

Meer informatie vind je