De man hier in huis is groot fan van Star Wars, onze zolder ligt vol met dozen lego, plaatjes en ‘speelgoed’ in dit thema. Vol verwachting kijkt hij ook uit naar de lancering van de nieuwe,volgens manlief 10e, film aan het einde van dit jaar. Sterker nog, hij is al een aantal maanden bezig met het ontwerpen van een look-a-like kostuum om daarmee te mogen toetreden tot een speciale club met andere mannen met dezelfde hobby. Blijkbaar is hij niet de enige, met enige regelmaat ontvang ik persberichten die indirect gerelateerd zijn aan dit thema. Ja, sinds de overname van Disney is er veel meer op de markt gekomen. Zoals de geweldige robot die ik vorige week tegenkwam op de brand bazaar. Natuurlijk kan de fashion industrie niet achterblijven. WE Fashion en The Walt Disney Company slaan daarom voor het eerste de handen in een voor de lancering van een exclusieve Star Wars™ collectie ter ere van de nieuwe Star Wars film “The Force Awakens”. Helaas niet voor manlief, maar wel in lieve kindermaten. Daarom was het een leuke verrassing voor papa als hij thuis komt en zijn zoon in dit shirtje ziet dat we hebben gekregen.

We Fashion meets Star Wars

De magie van het heelal en de stoere hoofdrolspelers van Star Wars zijn verwerkt in de shirts en sweaters voor boys die deze winter exclusief bij WE Fashion verkrijgbaar zijn. De WE Fashion Star Wars collectie is in Nederland ontworpen en combineert het beste van beide merken, wat resulteert in speelse en kwalitatieve items. De collectie bestaat uit 5 long sleeves en 2 sweaters voor jongens van 4 tot 16 jaar. De komende twee jaar kan zoonlief dus nog genieten van dit shirtje!

We Fashion meets Star Wars

Speciaal voor de foto’s haalde manlief een aantal gadgets van zolder. Helaas is stil staan of zitten voor scherpe foto’s niet de favoriete hobby van deze dreumes. En geef hem eens ongelijk. Hhopelijk zijn ze goed genoeg om een goed beeld te krijgen van een truitje uit deze serie. Eerst vond hij het een beetje eng zo op de tafel, maar al snel was hij dit vergeten toen hij de fighters in de lucht zag hangen. Binnen no time had hij er ook eentje te pakken die speciale vliegles kreeg.

We Fashion meets Star Wars

We Fashion meets Star Wars

We Fashion meets Star Wars

En daar blijft het niet bij; The Walt Disney Company en WE Fashion hebben samen een hele gave winactie opgezet waarbij je kind een Jedi-training in Disneyland Parijs kan winnen! Wat je hiervoor moet doen; zo snel mogelijk naar de winkel rennen om een van de shirtjes te bemachtigen. Een foto te maken van je kind in dit shirtje in een coole jedi move en dit op facebook uploaden. Natuurlijk hebben wij ook een van deze foto’s ingestuurd. Je weet maar nooit ;-)

Zijn jullie grote en / of kleine mannen ook fan van Star Wars?